0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada Japonyada Avensis'in karşılıgı olarak Mark II satılıyor.[attach=1]
Avalon TR'ye geldi mi hiç? Yoksa sadece USA vb pazarlar için mi satiliyor?
Bizim vergi sistemimiz ve bu yakıt fiyatları ile Avalon Türkiye'ye gelmez bence.
Avalon bildigim kadarı ile Orta Asya pazarına hitap ediyor.Ama illa ki başka pazarlarada sızıyor.
Aytaç bey yanılıyorsunuz bence.Türkiye'ye Avalon gelmez olur mu hiç?Dubai'de ki Irak'ta yaşayan vatandaşlarımız getiriyorlar.Ama gezmeye Şaka bir yana İstanbul'da bir tane beyaz bir tane de siyah Avalon gördüm.Ağzı açık bir şekilde bakmıştım.Dubai plakalı olan Beyaz dehşet bir şeydi.
Doğru. Erbil'e gidiyorum yılda bir kez iş için, orada çok görüyorum ama sadece bakıyorum tabi.
Evet sadece bakıyoruz-bakakalıyoruz.Camry-Avalon karşılaştırması yapılıyor ama gördüğüm Avalon, Camry'den çok satar.Tasarım, kalite, gösteriş, motor, vergi... hangi yönden ele alırsak alalım Avalon çok satar.Yeter ki araç gelsin reklamı yapılsın.Kendi sınıfında Audi, Mercedes ekmek peynir gibi satıyorken Avalon'da satar.Avalon'u satın alacak zümrenin vergi, yakıt gibi şeyler umurunda bile olmaz.Haksız mıyım?
Arkadaşlar millet Passat'ı mükemmel görüyor. Toyota deyince milletin aklına Corolla geliyor. Toyota'nın canavarlarından bahsedince onlar Çin üretimi araçlar mı diyorlar...Bir tane Avensis reklamı göremezsiniz reklamlarda...