0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah askina forumda herkes toyotanin donanim kitligini konusuyor avensiste ise 1.6 kasanin yetemedigini belki avensis donanim bakiminda corolladan biraz daha dolu olabilir ama passatla kiyaslayinca yine asagida kaliyor ses sistemi ses yalitimi bi xenon farlar cam tavan 1.4 tsi 150 beygir motor avensisin fiyati haric hic bir + si yok alana niye aldin demem herkesin araba anlayisi farklidir bunlar benim dusuncelerim burdaki cogu insan bu konulari acinca ben bile celiskiye dusuyorum
türkiyedeki taksiler albea ozaman en iyisi albea bu mantıkla
Onu da eşit donanimda neredeyse 10 bin Tl -belki de daha fazla- olan fiyat farkina sayalım. Göreceli bir husus, SuperB'ün Passat'tan geri kaldigi bir nokta yok.
Legend abi değil direk Avrupa'da camry rakibi idi tabi tarih oldu hem camry hem Legend gerçi Legend'e kadar accord bile tarih oldu artık Avrupa'da satılmayacak.
süperb nin son çıkardığı görünümle aracı rezil etti zaten gözünüze alışması için sadece passatan daha ucuza aldım ve kaltesi neredeyse aynı 3 5 eksiği var diyip kendinizi avutabilirsiniz bi yandanda bi yerde aracınız ne diye passat diye söyleyip aynı anda bu kavramın ve aracınızdan keyif alabilirsiniz b8 kasa süperb ile kıyaslancak bir araç değil hatta şuanda ccden bile daha iddalı duruyor
Sorduğum soruya cevap vermek zorunda değildin, benim bahsettiğim başka bir şey. Senin mükemmel tanımın bu olabilir, Passat sana göre mükemmel bir araç da olabilir ama yazıların sonuna ''bence'' eklenmeyince bu gibi muhabbetler sürekli yaşanıyor. Bana göre Passat, ortalama altı bir otomobil, fazlası değil. Üstelik bu fikrimde fiyat faktörü de hiç etkili değil. Ama ben bunu dile getirirken genel kanı buymuş gibi lanse etmiyorum. Son zamanlarda Toyota'dan yeterince soğudum, dahil olduğu hiçbir araç kıyaslamasında da yorum yapmak istemiyorum. Bu yüzden daha farklı bir şey demeyeceğim. İyi geceler Okan Bey.
Papa bile Albea istediğine gore var bir şeyler. [emoji14]
Bu tarz göreceli hususlar Passat'ı SuperB'ün önüne tasiyamaz.
araya virgül koymadığım dan biraz farklı anlaşılmış.avalon camry nin abisidir.vede honda legend gibi F segmenti bir araçtır.Camry tarih olmamış satışı halen bizim ülkemiz hariç bir çok ülkede devam etmektedir. legend ise 2015 modeli çıkmıştır ilerleyen dönemlerde satışa sunulacaktır..camry legend aynı sement değil, legeng avalon aynı segmenttir..
durumun sizde farkındasınız bence diye eklemiyceğim cümleler forumda herkesin objektif bir biçimde görebilceği cümleler passatın fiyatı 84 bin tl den başlıyor 84 bin tl türkiyede her bireyin verebilceği bir rakamsa dediğiniz doğru lakin ben hiç sanmıyorym ama şuda var herkes d segment arabaya binmek zorundada değil binmek zorunda olmayıpta ihtiyaçlarını bilmeden alışveriş yapan insanlarla dolu ülkemiz bilinçsiz tüketici konumunda olan çok vatandaşımız var eğitim şart yani Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2014, 00:05:37clio ya bindi diye hatırlıyorum symbola yani nasıl yazılıyosa artıkMesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2014, 00:06:28valla enesciğim sadece önündeki o wv arması ile arkasındaki passat yazısı bile taşır aslında sen anlamak istemiyosun
Bunlar benim için hiçbir şey ifade etmez. Bu tarz konularda son derece rasyonalist oldugumdandır. VW arması veya Passat yazisi konforu artirmaz, kaliteyi üst seviyelere taşımaz.
zaten sana anlatmak istediğim bunlar diğer insanların bakış açısı toplumun ,gerçekler acııdır
Her gerçek doğru değildir.
daha ehliyeti bile olmadan yol tutuşu muhabbetlerine giren birinden her gerçeğin doğruluk payını öğrenmek oldukça manidar
Bkz: Geyik testi. Ben sizin öğretmeniniz olmadigima gore öyle bir amacim olamaz. [emoji4]
forumda her konuda geyik yaptığnı bildiğmiz iyi oldu bundan sonra yazılarına ona göre cevap veririz artık, öğretmenim olman ne haddine zaten