0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar millet Passat'ı mükemmel görüyor. Toyota deyince milletin aklına Corolla geliyor. Toyota'nın canavarlarından bahsedince onlar Çin üretimi araçlar mı diyorlar...Bir tane Avensis reklamı göremezsiniz reklamlarda...
Passat mukemmel zaten
Neye göre, kime göre ?
Allah askina forumda herkes toyotanin donanim kitligini konusuyor avensiste ise 1.6 kasanin yetemedigini belki avensis donanim bakiminda corolladan biraz daha dolu olabilir ama passatla kiyaslayinca yine asagida kaliyor ses sistemi ses yalitimi bi xenon farlar cam tavan 1.4 tsi 150 beygir motor avensisin fiyati haric hic bir + si yok alana niye aldin demem herkesin araba anlayisi farklidir bunlar benim dusuncelerim burdaki cogu insan bu konulari acinca ben bile celiskiye dusuyorum
İşte onlar da aradaki fiyattan kaynaklı. Ben olsam ikisini de almazdım.
Katılmıyorum. Bir Skoda Superb Passattan çok daha kaliteli bence...
Hiç bir araca para vermeyyelim ozaman b7 kasa b6 dan sonra bana kalitesiz geldi ama b8 gidip baktik gecen muthis olmuş
Halen daha F/P oranı ustun araçlar var.
Mesela ?
camry nin abisi honda legend ayarında f segmenti bir araç
Ayni parçalar kullanılarak yapilan farklı araçlar.
B8 kasa passatla superb yi mi kiyasliyosun ? Veya yetiyle golfu mu kiyaslamak lazim skodanin baska hangi arabasini biliyosun desem superb octavia yeti baska sayabilcek olanlar var mi olsa bile tutan var mi ?
Öyle ya da böyle hic farketmez. SuperB bir şekilde Passat'tan daha iyi bir F/P sunuyor.
Skoda veya seat olsun passatla aynı kalitede veya üstün kalitede araç üretilmesi saçma olmaz mı?
İspanya'da ticari taksilerin hepsi beyaz renktedir ve hepsi de SuperB idi. İç mekanı ve performansı passattan iyi geldi. En azından İspanya'daki SuperB lerde öyleydi....
türkiyedeki taksiler albea ozaman en iyisi albea bu mantıkla
Zayıf kalıyor süperb passatın yanında bir aracın armasına para verirsiniz ve kuşkusuz wv skodadan daha üstün oluyor ne kadar aynı parça kullanılsa bile Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2014, 23:49:55 Zayıf kalıyor süperb passatın yanında bir aracın armasına para verirsiniz ve kuşkusuz wv skodadan daha üstün oluyor ne kadar aynı parça kullanılsa bile