0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeki, eskiden paylaşılmış böyle bir konu vardı belki yardımcı olur sana.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35683.0
Zeki e12 gogusleri catlama yapmaz ama biraz esneme yapar bu encok teyp bolgesinde oluyor ama sende gercekten fazla biraz.teyp in vidalarinin tamami yeteri kadar sıkı ve takili mı acaba.
Su audio aletini takinca bi sure vidasiz gezdim ben benimde oleydi ordan aklima geldi simdi eski haline geri dondu.sahsi dusuncem ole bisey yapilmaliki esnemis olan payi serbest kalmali sifir hale getirirsek tekrar esneme payi yaratmış oluruz
peki nasıl düzelttin
esneme payini goz karari rahat birakacak sekilde vidalarini degistirdim sadece.Hala hafif arasi acik olmasi gerektigi kadar bu modeldeki bi e12 de esneme yapacak kadar.ama su duruma nasl geldi onu bilmek lazim.silikon isine asla girmede zeki sahsi dusuncemdir ama tirnaklari ile oynama yapilabilirMesaj Birleştirildi: Aralık 02, 2014, 23:18:19Sorun sadece ust tarafta seyir halinde falan dahada acilma yapiyor mu? Teyp tam yerine oturdumu?
Teyp sökülecek.Sonrada sıcak hava tabancası ile o bölüm ısıtılıp yukarıdan bastırılacak.
Abi o ne oyle o hale nasil geldi benim parca yanlis cikti gittim bugun degistirdim 5 dakkada taktik benim kenarlar biraz acik kalmisti ust kisim degil vidalari taktim tam oturdu vallahi boyle bi acilmayi birak oynama yok yani sanki senin teybin tirnaklari oturmamis ayrica cihazin ses kalitesini cok begendim hatta cd calistirdigim muziklerden daha iyi caliyo okadar iyi oldu , abi sana olan banada oldu verdigim parayi unuttum iyi ki taktirmisim
dedi ve gitti ahmet abi
O kadar başka ne olabilir ki.
Klima kanallarının da bulunduğu teybe geçen plastiğin üst tırnakları, teybi tutan metal çerçevenin üst ayağının altındaysa böyle duruyo olabilir. Benimkiler öyleydi düzelttim. Siz dikkat ettinizmi üst kısımdaki tırnaklar metallerin üzerine gelecek altına girmeyecek.
Tam ahmet abiye soracagim soruyu sormussun yani bu is nasil kesin çözüm oluyor detayli aciklarmisin ahmet abi aklimizda olsun bu yöntem. Benim tum ses ihtiyacimi cogunlukla karsiliyor okan sevindim begenmene gule gule kullan hayırlı olsun.alana kadar aciyosun sadece paraya ama sonrasi iyi
El marifeti gerisi herhalde eliniz yatkinsa yaparsaniz