0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12 ler icin bu bosluk hakkinda zamaninda servislere yazi gitti ve servisebgiren E12 lere bu boslugu kapatacak uygulamayi yaptilar , benimkinede yapnislardi 2095 te , teyibin ustune denk gelen gousun bi cikintisi var sagli sollu onu falcata ile kesiyordu servis
TOFAŞ ŞAHİN im olsa bu şekilde tel ve vida ile teyp tuturmam.
Eger dogru anladimsa yapilan isin bi zarari yok sok desen sokulur yeni formul bulana kadar goruntu duzelmis oldu keyfi tuttulca yeni formuller uretir zeki diye düşünüyorum
Zamaninda 2004 lacivert sol.hb varken ondada vardi.Mesutun dedigi gibi servislere bu konu hakkinda bilgi verilmisti.Bende tirnaklar la ilgili bir islem yapiyorlardu.Mesutun dedigi dogru olabilir.Tirnaklari iceri dogru egip bukmede olabilir.Ama sizin stil tam türk isi olmus.
evet arkadaşlar mutlu son kıştan dolayı malzemelerimi kaldırdığımdan dolayı arkadaşın yanına gittim sanayiye o işiyle uğraşırken bende çekildim bir köşeye koyuldum işe aşama aşama foto çektim gökhunun dediği metalide çerçeve altına aldım ama boşluk geçmedi yukarı bir vida çaktım vidaya tel doladım diğer ucunuda bir yere bağlayıp gerdim ve sonuç Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2014, 21:27:54Aynı şekilde bende tel yardımıyla aralığı epey kapattım, bidaha açarsam belki kesilecek yer varsa onuda kesecem. ama tel işi iyi ince tel aldım bir ucunu ısıtıp kalkık duran yerin altındaki flastik yere delik açtım birde altta platik yere delik açıp teli araya bağlayıp gerdirdim. tel havalandırma ile teypin arasında kaldı.