0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi yazın sıcak havaya bıraktım hamur gibi oldu ama sonra nasıl tutturacam nasıl yerinde kalacak veya neyleMesaj Birleştirildi: Aralık 02, 2014, 23:37:27 bu derece açıklık yoktu okan ben çok kurcaladım çok iyi yapmışsın ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi süper vs vs çokta memnun kalırsın
ondan ziyade bir yöntem bilmiyorum bulsam yöntemini o göyüsü aşağı itecek bir yöntem lazım
Abi benim fikrim sen teybi tam oturtamamisin oraya bugun sokerken bizde ugrastik oturmadi falan acaba aleti taktik diye mi falan diye dusunduk cikarip geri taktim lap diye oturtu yerine bi sök tirnaklara bak istersen bukadar bosluk kalmasi garip cunku
aynen dediğiniz gibi şuan ama bu boşluk göyüste oluşan boşluk
Gokhunun dedigi olaya bi baksan mi.tekrar bu hale gelmiceginin mantigi ne acaba ahmet abi bi dese aklima oturcak benim
ogün şimdi şüphe oluştu bende de öyle yapayım
O çerçevenin tüm plastik tırnakları teybi tutan metal kısımın ayaklarının üstünde olacak benimkinin biri altındaydı biraz aralık duruyodu birde çok tıkırtı yapıyordu bozuk yolda şans eseri farkedip düzelttim. Teybin vidalarınıda kaybetmiş eski sahibi onlarada ayarladım vida Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 00:05:13http://www.toyotaclubtr.com/index.php?action=dlattach;topic=63694.0;attach=29362;imagebu fotoğrafta sağ üstte metal parçayı görüyorum onun gözükmemesi gerekiyor tırnağın altında kaldığı için
okudum yazılanları güncel durumu nedir olayın zeki
Ne güzel görüntüler bunlar ? Ben de yarın Audio Changer için dağıtacağım, şimdiden dağıtasım geldi. Göğüsün hallolmasına sevindim. Neyse ki çok teferruatlı bir göğüs yok, alet varsa yap-boz niyetine dağıtılacak bir bölge.
Güzel olmuşİlk fotoda vites çerçevesinin yan kısmı yani bacağa denk gelen kısmındaki göğüs bağlantı yerinde vida eksik. Gıcırdamıyormu
GÖKHUN, adama tekrar konsolu dağıttıracaksın yahu.
Benim lokmalar takili degil teypte bi cukura girersem kucagima firlamaz degil mi teyp