0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sedat bey sizinkide benimki gibi , hava girişi ve ECU update ile alakalı ancak ben servisi aradım aldığım cevap aşşağıda.simdi servisi aradım, bu konuda bilgi veremiyorum, siz bu bilgiyi nerden aldınız diye sordu , bende toyota-europe.com dan dedim, eğer böyle bir şey var ise mutlaka aranacaksınızdır ama süre veremiyorum bilgide veremiyorum dedi , peki ECu Update bülteni elinize geldimi diyorum o konudada bilgi veremiyorum diyor. yani işin aslı aracımızda acilen giderilmesi gereken bir sorun olsa (ki bağzı bültenlerde giriş şanzıman bilyası uğultu sesi değişmeli diye belirtilmiş) böyle birşey olsa , bülteni bize servisler haber verip çağırana kadar belki şanzıman bozulacak , belkide başka aktarma organları bu yüzden zarar görecek, ama servis maalesef bilgi veremiyormuşya oh ne ala memleket
Aradıkları da oluyordu bir arkadaştan duymuştum. Benim araç için bir şey çıkmadı bu arada.
Oooo maşallah torpillisin, Aurislerde vardı değil mi bu olayda. Demekki senin üretimde parçalar değişmiş O parça nolarını yazarsan buradakilerde karşılaştırır
aydın hocam servisle telefon görüşmesinde konuyu nasıl açtın bende şimdi arıcam ön hazırlık yapalım.
Hocam bak Elazığ daki serviste parçalar bile varmış ellerinde İstanbul bu işte geri kalmış
Aynen , bazı büyük servisler yoğunluğundan dolayı pek uğraşmak istemiyorlar sanırım.
Peki bu parçalar değişince ve ECU güncellenince arabada nasıl bir değişiklik olacak ki? Şahlanacak mı? Daha mı az yakacak?
Fark ediliri birşey olacağını sanmam.
Senin arabanın seviyesine gelecekler yani Sıfır sorun araba olacak yani
ben bu işin sonucunu çok merak ediyorum bakalım ne olacak. garantisi biten araçları da kapsıyordur herhalde