0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Telefonda ne ile ilgili randevu aldınız arkadaşlar Şimdi arayacağım, 2 saat karşıdaki ile uğraşmayalım,kendimizi anlatmak için..Benim araç bu arada 2009 Auris D4D.. Bu kapsama giriyor mu???
pazartesi sabah 9:00 a randevuyu aldım Gebze dumankayadan hani şu size bu konuda bilgi vermem yasak diyen bayi ulen arkadaş illa biz koşturucaz peşlerinden, adamlar sadece malı satana kadar ilgililer
Genelde kampanyalarda yaş sınırı falan bakmıyorlar. Sonuçta haberi olmayan adamlarda olabilir, yıllar sonra bile gidebilir
Şimdi insan nasıl güvenipte arabasının ECU sunu teslim edecek değil mi bu adamlara
Bunun isminin kampanya olması da saçma, sanki hediye mi veriyorlar, onarım veya geri çağırma olması lazım duyurularda.
Allahtan servisteki elemanlarla aram iyide servis esnasında hep arabamın başında duruyorum
Azcık bekleyipte duruma baksanız mı ki Elleri bir alışsın, herşeyi sizin arabada öğrenmeye kalkmasınlar sonra
önderimiz sen olacan mesut hocam. değerli yorumlarını bekliyorum ona göre üşenmem ümraniyeden gebzeye gelirim
Sedat bey alabilirsem izin verirlerse görselde almaya çalışırım
Abi sayfa dil seçeneğini türkçe yapınca gerisi basit. Üye girişinin orada Kayıt var. Kaydolduktan sonra Euro5 yazan kısma gir. En üst metin de buradan öğrenebilirsinize tıkladığında açılan yere şase numarasını yaz tamam.
o kadar ugrastım olmadı beceremedım benım bırı benım yerıme bakabılır mı ?sası no bu: NMTBN3JE90R012391
o kadar ugrastım olmadı beceremedım benım bırı benım yerıme bakabılır mı ?sası no bu: ***************
Eyüp hocam buyrun,Sizde aynı durumdasınız,Şasi nonuzu açık alanda pek yazmayın