0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beceremedim. Siz nasıl yaptınız arkadaşlar çok karışık
Sedat Bey , bu demek ki aracınız turbo ve vakum pompası işlem görecek araçlar arasında mevcut ve en kısa zamanda servis size ulaşacak bu konuyla ilgili.
Hemşerim bak bakalım senle servis iletişime geçecek mi Ancaaa yetkili servise bakıma gittiğinizde kontrol ederlerse, o zaman mı haberiniz olacak çok merak ediyorum
bende ekran görüntüsünü koyayımkopyala yapıştırda pek anaşılmadı.ben bu işten hiçbir şey anlamdım yardımlarınızı bilgilerinizi rica...
Bu sadece ECU update ile bitmeyebilir, sanırım parça numaralarına göre, gerekiyorsa iyileştirilmiş vakum pompası ve turbo değişikliği yapılacak.
Aracınızıdaki o parçaların numarasını bulabiliyorsunuz. Servise gitmeden telefon randevusunda bu olayı belirtin hocam da gittiğiniz de elimizde parça yok deyip geri dönmeyin. Başıma geldi çünkü, gerçi ben başka bir iş için gitmiştim.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=65094.0;topicseenBurayı inceleyiniz, listede yayınlanan şasi aralığındaki araçlarda, gerekli işlemler servisler tarafından uygulanacak
Buraya bakmaya gerek yok zaten o şasi numaraları burada sorgulanıyor. Burada VIN yazınca çıktıysa kesin YAPILMASI gerek kısımdasınız bir daha kontrol etmenize gerek yok. Bu işlemleri yaptırınca o TAMAMLANMADI diyek kısımda TAMAMLANDI diyor sonrası
Abi o parçaların numaralarını nereden bulacağız ki, ancak sökmek gerekli bulabilmek için, başka bir yöntem varmı, birde o numaranın değişip değişmeyeceğinin listesi serviste vardır sanırım, bize vermezler diye düşünüyorum.
roumaydın hocam bu konuyu biliyorum forumda olabildiğince aktif olmaya çalışıyorum zaten aracım bu geri çağırmaya girmiyor sadece fotoğraftaki yazılanları ne olduğunu öğrenmek istedimteşekkürler