0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sistem bende bugün açılmıyor Murat abi , abi tc no değil bu, bişey olmaz
Türklere açılmıyordur Bakmışlardır millet netten bakıp bakıp Toyota bayilerini arıyor, infial var zannedip Türklere yani Türkiyeye kapatmışlardır sistemi Vala her türlü numarayı paylaşmakta sıkıntı var bence, her türlü numaradan numara yapabilirler
Ben yeni Toyota kullanıcısıyım, hiç telefonla KAMPANYA var aracınızda gelin diyen bir arama aldınız mı arkadaşlar bu zamana kadar?
Ablamın Yaris için Ana Merkezden aramışlardı Hem Direksiyon Braketi için Hemde şu cam kumandasındaki yağlama için
Eyüp hocam buyrun,Sizde aynı durumdasınız,Şasi nonuzu açık alanda pek yazmayın
Demek ki arıyorlarmış, ama 2. el alıpta yetkili servisin yolunu tutmayanları aramazlar herhalde... Bu sistem, yani bu siteden bakmak bu tip araç sahipleri için ideal...
Abi uyarın için teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olurum.şimdi servis parça mi değişecek yoksa programsal guncelleme mi olcak. Zaten arayan soran da yok acaba ben mi arayıp sorsam böyle bi durum varmış diye ?
Makyajsız ve 2009 model mi aracınız Murat Gürsu bey?
Galiba ilk çıkan kasalarda yada ilk araçlarda sıkıntı yok. Hep 2010 üstü. Mesela dün 2 araç sorguladım Dizel.normalde araç 2008 de alında ama 2009 sıkıntısız , 2010 sıkıntılı .
agunqydin arkadaslar , suan servisteyim , tanidigim usta basiyla gorusup araci teslim ettim, yapilacak islemleri sordum, ecu uodate disinda intercooler q intercooler kaucuk ve metal borulari degisecek dendi incelemeden sonra