0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Tanışma bölümünden sonraki ilk mesajım bu. Yanlış yere konuyu açtıysam kusura bakmayın düzeltirim.Çarşamba günü arabamı plazadan alacağım, sıfır corolla 1.6 multidrive s (touch) aldım. İlk arabam, o yüzden arabalar konusunda ne kadar inceleme yapmış olsam da sizin gibi uzmanlar kadar bilgi dağarcığım yok. Şimdi çarşamba günü plazaya gittiğimde özellikle nelere dikkat edeyim ? Neleri kontol edeyim ? Hızlı bir bakışta neleri inceleyim ?Tamam araba sıfır, ikinci el değil, fabrikasından direkt gelecek ama yine de pimpirikli bir insanım, dediğim gibi çok bilgim de yok.Sizden tavsiyeleri bekliyorum.Teşekkürler.Öncelikle aracınızı güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Ben boya kaporta konusunda aynı sizin gibi çok şüpheciyim çünkü sonradan telafisi olmayan bir durum. O yüzden bu ay başında 0 km aldığım aracımı henüz kapora vermeden önce gidip depoda gördüm. Görmekle de kalmayıp şase numarasını alarak, boya ölçüm cihazıyla her parçasını tek tek kontrol ettirdim. Boya kalınlığı 60-80 mikron arasında değişiyor. Zaten 120 ve yukarısında şüphelenmek lazım. Diğer taraftan bu kalınlık ta fazla ince geldi ve hemen benim aracın yanındaki 2 aracın da boya ölçümüne baktım onlar da aynıydı... Dolayısıyla sorun yok. Siz de plaka henüz çıkmadan gidip baktırırsanız yarın, içiniz rahat eder diye düşünüyorum..Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2014, 18:12:26Öncelikle aracınızı güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Ben boya kaporta konusunda aynı sizin gibi çok şüpheciyim çünkü sonradan telafisi olmayan bir durum. O yüzden bu ay başında 0 km aldığım aracımı henüz kapora vermeden önce gidip depoda gördüm. Görmekle de kalmayıp şase numarasını alarak, boya ölçüm cihazıyla her parçasını tek tek kontrol ettirdim. Boya kalınlığı 60-80 mikron arasında değişiyor. Zaten 120 ve yukarısında şüphelenmek lazım. Diğer taraftan bu kalınlık ta fazla ince geldi ve hemen benim aracın yanındaki 2 aracın da boya ölçümüne baktım onlar da aynıydı... Dolayısıyla sorun yok. Siz de plaka henüz çıkmadan gidip baktırırsanız yarın, içiniz rahat eder diye düşünüyorum..Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2014, 18:12:43Öncelikle aracınızı güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Ben boya kaporta konusunda aynı sizin gibi çok şüpheciyim çünkü sonradan telafisi olmayan bir durum. O yüzden bu ay başında 0 km aldığım aracımı henüz kapora vermeden önce gidip depoda gördüm. Görmekle de kalmayıp şase numarasını alarak, boya ölçüm cihazıyla her parçasını tek tek kontrol ettirdim. Boya kalınlığı 60-80 mikron arasında değişiyor. Zaten 120 ve yukarısında şüphelenmek lazım. Diğer taraftan bu kalınlık ta fazla ince geldi ve hemen benim aracın yanındaki 2 aracın da boya ölçümüne baktım onlar da aynıydı... Dolayısıyla sorun yok. Siz de plaka henüz çıkmadan gidip baktırırsanız yarın, içiniz rahat eder diye düşünüyorum..
Fehmi Bey yorumunuz için teşekkür ederim, arabayı almaya giderken bu lastik basınç olayını da bir daha hatırlatacağım kendilerine.Bülent Öztürk Bey yorumunuz için teşekkür ederim, dediğiniz kalınlık değerlerini kontrol edeceğim.Okan Bey yorumunuz için teşekkür ederim, bir depo benzini hediye etseler keşke. İnşallah benzinciye gidecek kadar benzin koymuşlardır içine (:Bülent Küçük Bey yorumunuz için teşekkür ederim, işlerimin yoğunluğu nedeniyle ancak çarşamba günü gidebileceğim o da zaten aracı teslim alacağım gün olacak. Oraya gittiğimde şasi numaralarını kontrol edip aynı zamanda diğer incelemelerini de yaparım.Diğer tavsiyelerinize de açığım.Teşekkürler.
Bu arada araçta alarm var herhalde değil mi ?
Merhaba,Tanışma bölümünden sonraki ilk mesajım bu. Yanlış yere konuyu açtıysam kusura bakmayın düzeltirim.Çarşamba günü arabamı plazadan alacağım, sıfır corolla 1.6 multidrive s (touch) aldım. İlk arabam, o yüzden arabalar konusunda ne kadar inceleme yapmış olsam da sizin gibi uzmanlar kadar bilgi dağarcığım yok. Şimdi çarşamba günü plazaya gittiğimde özellikle nelere dikkat edeyim ? Neleri kontol edeyim ? Hızlı bir bakışta neleri inceleyim ?Tamam araba sıfır, ikinci el değil, fabrikasından direkt gelecek ama yine de pimpirikli bir insanım, dediğim gibi çok bilgim de yok.Sizden tavsiyeleri bekliyorum.Teşekkürler.