0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin Bozbey Bey teşekkür ederim, ben bu kaskoyu İzmir'de yaptırsam herhangi bir Toyota bayinde bunu yine halledebiliyor muyum ? Profilinizin altında Fethiye/Muğla yazıyor muhtemelen bilirsiniz ismini vermeyim Muğla'nın girişindeki Kötekli'de yer alan yere götürsem orda halledebilirler mi ? Yoksa bu iş illa ki yaptırdığım yerden mi olmalı ?
Aracı bayiden direkt olarak kaskoyla çıkartırsanız sıfır km kasko diye geçiyor ve kasko bedeli yazmıyor. Yani şu şekilde allah korusun araba 2015 yılı içinde bir şekilde perte çıktı. 2015 te yeni çıkan avensisten size yeni sizin donanım seviyenizde sıfır km araç veriyolar
Allah korusun tabi ama, bu araba perte çıksa ben Türkiye şartları içinde bana 0 km 2015 model bir araç verileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
Toyotanin, toyotakasko asli genişletilmiş bir poliçe türü var. Bu policede yeni arac klozunda, bir yil icinde aracin perte ayrilmasi durumunda varsa aracin aynisindan, yoksa bir üst donanin paketinden verileceği yaziyor. Arastirmanizi oneririm.
Feyyaz Karataser, Yasin Yılmaz Fidan ve Fehmi Şahin Bey yorumlarınız için teşekkür ederim.Allah korusun tabi ama, bu araba perte çıksa ben Türkiye şartları içinde bana 0 km 2015 model bir araç verileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
Tekin Bozbey, Bülent Küçük, Aytaç Hut, Yasin Ülkebay, Mustafa Korkmaz, İskender Ersöz Bey değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Şuan tüm söylediklerinizi not alıyorum yarın aracı teslim almaya gideceğim. Bu araçta alarm yokmuş, alarmı toyota'da takarlarken aracın elektronik sistemine yapılan bir müdaheleden dolayı bir sıkıntı olur mu acaba ?