Gönderen Konu: Plaza'dan Aracı Teslim Alırken  (Okunma sayısı 6117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: '14
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Plaza'dan Aracı Teslim Alırken
« Yanıtla #40 : Aralık 03, 2014, 02:10:45 »
Evet Yasin Bey, yarın büyük gün (: Hayırlısı inşallah. Navigasyon programını telefona kurduğuma göre hazırım. Yolları bilmiyorum çünkü (:
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Touch

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 03, 2014, 02:10:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 03, 2014, 02:19:58 »
Evet Yasin Bey, yarın büyük gün (: Hayırlısı inşallah. Navigasyon programını telefona kurduğuma göre hazırım. Yolları bilmiyorum çünkü (:
Hangi yolları? İzmir o kadar karışık bi şehir değil bence ya :)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 03, 2014, 08:57:52 »
.. alarm takılırken acaba sisteme bir müdahale olduğundan sorun olur mu diye düşünmüştüm.

Yetkili servis montajlamalarında, sisteme tamamen fiş veya konnektörlerle entegre yapıldığından garantinizde de sisteminizde de sorun olmaz.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Plaza\'dan Aracı Teslim Alırken
« Yanıtla #43 : Aralık 03, 2014, 15:31:18 »
Merhaba tekrar şuan plazadayım fakat toyotakaskoda mini onarım yok deniyor hicbir sekilde ?

Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 15:32:24
Yasin bey Izmir cok buyuk bir koy, inanılmaz karişik. Istanbulu Ankarayi sollar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '24
  • 15 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 03, 2014, 15:32:24 »
Merhaba tekrar şuan plazadayım fakat toyotakaskoda mini onarım yok deniyor hicbir sekilde ?

başka acenteden de yaptırabilirsiniz, illa toyota kasko yapmak zorunda değilsiniz, fiyat alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Plaza\'dan Aracı Teslim Alırken
« Yanıtla #45 : Aralık 03, 2014, 15:56:05 »

Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 15:32:24
Yasin bey Izmir cok buyuk bir koy, inanılmaz karişik. Istanbulu Ankarayi sollar.

@Tevfik Denizhan Müftüoğlu (32907) Tevfik Bey, Toyota kasko olacak diye bir şey yok. Daha uygun fiyata mini onarımı kapsayan poliçeler var araştırırsanız uygununu mutlaka bulursunuz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Aralık 03, 2014, 23:43:48 »
Merhaba tekrar.

Bugüne kadar yorum yapan tüm beyfendilere teşekkür ediyorum. Bugün aracımı aldım, şimdi eve geldim. 65 km yol yaptım. Benzin tüketimim malesef 12 lt'de. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Aracı yeni aldığım için tasarruf dilinden tam anlayamamış olabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Aralık 03, 2014, 23:46:03 »
Merhaba tekrar.

Bugüne kadar yorum yapan tüm beyfendilere teşekkür ediyorum. Bugün aracımı aldım, şimdi eve geldim. 65 km yol yaptım. Benzin tüketimim malesef 12 lt'de. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Aracı yeni aldığım için tasarruf dilinden tam anlayamamış olabilirim.
Normal  yeni araba bin km kadar duzelir hatta  okadar olmadan bile duzelir araciniz benzinliydi galiba sehir icinde 8 litrenin alti imkansiz   ama kesin olarak 10 litrenin altina duscegine eminim
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Aralık 03, 2014, 23:49:14 »
Merhaba tekrar.

Hayırlı olsun Allahu teala kaza bela nasip etmesin...Güle güle hayırla kullanın inşallah... Yakıtı kafanıza takmayın, sonuçta ihtiyacınızı karşılamak için aldınız. :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #49 : Aralık 03, 2014, 23:55:00 »
Okan Bey teşekkür ederim yorumunuz için, İzmir'de bugün çok büyük trafik vardı dur kalk dur kalk, normal karşılıyorum.

Murat Bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, cümlemize. Sağolun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Aralık 04, 2014, 00:30:23 »
Okan Bey teşekkür ederim yorumunuz için, İzmir'de bugün çok büyük trafik vardı dur kalk dur kalk, normal karşılıyorum.

Murat Bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, cümlemize. Sağolun.
Kazasiz belasiz kullanin :) , istanbul icin konustum bu arada izmirde nolur bilmiyorum :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Aralık 04, 2014, 00:37:36 »
   Selamlar aracım 12 000 km ye geldi multy drive yakıtı sehir içi kısa mesafeli yoğun trafikte kışın kullanımda ben hiç 10-11 lt nin altına düşüremedim bu araç bu şartlarda bu kadar yakıyor mazeret aramaya gerek yok ama 40-50 km nin üzerin cıktığınızda sakin sürüşte yakıt önemli oranda düşüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #52 : Aralık 04, 2014, 00:49:16 »
Okan Bey teşekkür ederim, İzmir daha önce yazmıştım çok büyük bir köy. Dar yolları, makas atmaktan başka birşey yapmayan şoförleriyle tam bir kargaşa. İstanbul daha rahat emin olun. Tamam sıkışık tarfik, geç varıyorsunuz falan filan ama bir kargaşa yok, harala gürele savaşa gider gibi değil genel olarak.

Vedat Bey yorumunuz için teşekkür ederim. Benden daha tecrübelisiniz muhakkak sizin görüşleriniz önemli. Dediğim gibi 62 km civarı yaptım, çok sıkışık trafikte (dur kalk çok) 12 civarı yaktım. Birkaç kere de uzun süre durdum navigasyonu ayarlamak için. Uzun yol tecrübem daha aracı 1 - 2 saat önce aldığımdan hiç olmadı olunca yazarım (:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Aralık 04, 2014, 01:32:27 »
   Selamlar aracım 12 000 km ye geldi multy drive yakıtı sehir içi kısa mesafeli yoğun trafikte kışın kullanımda ben hiç 10-11 lt nin altına düşüremedim bu araç bu şartlarda bu kadar yakıyor mazeret aramaya gerek yok ama 40-50 km nin üzerin cıktığınızda sakin sürüşte yakıt önemli oranda düşüyor.

Vedat bey Active corollanız vardı galiba, LPG taktırdınız mı? CC taktırmayı düşünüyordunuz galiba?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Aralık 04, 2014, 01:44:37 »
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın inşallah.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Aralık 04, 2014, 07:22:50 »
Merhaba tekrar.

Hayırlı olsun. Tüketiminiz rodajdan sonra olması gereken seviyeye gelecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Aralık 04, 2014, 07:56:24 »
 Hayırlı olsun.
 İstanbul'u bilen bilir, bir akşam Beşiktaş'a, sahil yolundan gidiyordum arkadaşım ile orada buluşacaktık. Yolda telefon çaldı, Kabataş tramvay durağını yeni geçtim dedim. Tam 17 dakika sonra arkadaşım yine aradı, Dolmabahçe Camisine varmak üzereyim dedim. ;) :) Yolu bilenler düşüncelerini paylaşabilir. :)
 Uzun lafın kısası, tüketim konusunda fazla düşünmeyin, keşke akaryakıt fiyatları daha makul olsa ve trafik daha düzenli olsa. Uygun kullanım ve 3.000-6.000 km dolaylarından sonra tüketim daha uygun olacaktır. İlk 500 km de lastiklere de fazla güvenmeyin.
 Bu arada zamanında Bostanlı sahil yolu da güzeldi oldukça.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Aralık 04, 2014, 09:15:39 »
Okan Bey teşekkür ederim, İzmir daha önce yazmıştım çok büyük bir köy. Dar yolları, makas atmaktan başka birşey yapmayan şoförleriyle tam bir kargaşa. İstanbul daha rahat emin olun. Tamam sıkışık tarfik, geç varıyorsunuz falan filan ama bir kargaşa yok, harala gürele savaşa gider gibi değil genel olarak.

Vedat Bey yorumunuz için teşekkür ederim. Benden daha tecrübelisiniz muhakkak sizin görüşleriniz önemli. Dediğim gibi 62 km civarı yaptım, çok sıkışık trafikte (dur kalk çok) 12 civarı yaktım. Birkaç kere de uzun süre durdum navigasyonu ayarlamak için. Uzun yol tecrübem daha aracı 1 - 2 saat önce aldığımdan hiç olmadı olunca yazarım (:

@Tevfik Denizhan Müftüoğlu (32907) Şehiriçi sıkışık trafikte 8-9 bandına düşersiniz, benim araçta ilk km'ler 12-13 yakıyordu. Araca alışıp kendi sürüş karakteristiğinizi yansıttığınızda tüketim daha da kontrol altında olacaktır.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #58 : Aralık 05, 2014, 01:37:51 »
Mustafa Polat, Enes Duman, Hakan Öztürk, Aytaç Hut Bey, yorumlarınız için teşekkür ederim. Muhakkak İstanbul çok zorlu bir trafiğe sahip ama birgün iş çıkışı Bornova'dan Karşıyaka Çiğli taraflarına gidin, trafiğe yola değil cenge çıkıyorsunuz sanki. Bugun de 65 km civarı yol yaptım sıkışık trafik tüketim 9 ltye indi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Aralık 05, 2014, 07:28:52 »
Mustafa Polat, Enes Duman, Hakan Öztürk, Aytaç Hut Bey, yorumlarınız için teşekkür ederim. Muhakkak İstanbul çok zorlu bir trafiğe sahip ama birgün iş çıkışı Bornova'dan Karşıyaka Çiğli taraflarına gidin, trafiğe yola değil cenge çıkıyorsunuz sanki. Bugun de 65 km civarı yol yaptım sıkışık trafik tüketim 9 ltye indi.
Ehh işte, biraz bilirim o yolu ama her geçen gün İzmir de kalabalıklaşıyor tabi, Konak da öyle olurdu hep. Aşırı trafik her yerde insanı usandırıyor tabi, İstanbul'da köprü trafiğinin Cevizlibağ'dan başladığı çok olur, bazen fazlası da vardır ve adım adım gidilir. Hep plansızlık ve kısır çözümler.
 Bu arada tüketim makul seviyelerde görünüyor, uzun yol, sakin kullanımda daha da düşecektir.