0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Yasin Bey, yarın büyük gün (: Hayırlısı inşallah. Navigasyon programını telefona kurduğuma göre hazırım. Yolları bilmiyorum çünkü (:
.. alarm takılırken acaba sisteme bir müdahale olduğundan sorun olur mu diye düşünmüştüm.
Merhaba tekrar şuan plazadayım fakat toyotakaskoda mini onarım yok deniyor hicbir sekilde ?
Merhaba tekrar şuan plazadayım fakat toyotakaskoda mini onarım yok deniyor hicbir sekilde ?Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 15:32:24Yasin bey Izmir cok buyuk bir koy, inanılmaz karişik. Istanbulu Ankarayi sollar.
Merhaba tekrar.Bugüne kadar yorum yapan tüm beyfendilere teşekkür ediyorum. Bugün aracımı aldım, şimdi eve geldim. 65 km yol yaptım. Benzin tüketimim malesef 12 lt'de. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Aracı yeni aldığım için tasarruf dilinden tam anlayamamış olabilirim.
Okan Bey teşekkür ederim yorumunuz için, İzmir'de bugün çok büyük trafik vardı dur kalk dur kalk, normal karşılıyorum.Murat Bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, cümlemize. Sağolun.
Selamlar aracım 12 000 km ye geldi multy drive yakıtı sehir içi kısa mesafeli yoğun trafikte kışın kullanımda ben hiç 10-11 lt nin altına düşüremedim bu araç bu şartlarda bu kadar yakıyor mazeret aramaya gerek yok ama 40-50 km nin üzerin cıktığınızda sakin sürüşte yakıt önemli oranda düşüyor.
Okan Bey teşekkür ederim, İzmir daha önce yazmıştım çok büyük bir köy. Dar yolları, makas atmaktan başka birşey yapmayan şoförleriyle tam bir kargaşa. İstanbul daha rahat emin olun. Tamam sıkışık tarfik, geç varıyorsunuz falan filan ama bir kargaşa yok, harala gürele savaşa gider gibi değil genel olarak.Vedat Bey yorumunuz için teşekkür ederim. Benden daha tecrübelisiniz muhakkak sizin görüşleriniz önemli. Dediğim gibi 62 km civarı yaptım, çok sıkışık trafikte (dur kalk çok) 12 civarı yaktım. Birkaç kere de uzun süre durdum navigasyonu ayarlamak için. Uzun yol tecrübem daha aracı 1 - 2 saat önce aldığımdan hiç olmadı olunca yazarım (:
Mustafa Polat, Enes Duman, Hakan Öztürk, Aytaç Hut Bey, yorumlarınız için teşekkür ederim. Muhakkak İstanbul çok zorlu bir trafiğe sahip ama birgün iş çıkışı Bornova'dan Karşıyaka Çiğli taraflarına gidin, trafiğe yola değil cenge çıkıyorsunuz sanki. Bugun de 65 km civarı yol yaptım sıkışık trafik tüketim 9 ltye indi.