0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu çok normal,Çünkü chevi Tr pazarından cekildi.
Chevy Avrupa'dan çekilmeden önce de böyleydi. Trax sanki Mokka'nin fasonu gibi olduğundandir belki.
Ben Mokka'ya daha cok rastlıyorum. Trax'e trafikte rastlamak pek mümkün değil gibi sanki.
yeti varsa doblo partner caddy de olmalı ankette.Yeti nin yukarıdaki listede yeri yok bence
Aykut kardeşim yeni kasa Qashqai ile kıyaslama lütfen ben eski 1.5 Dci ile kıyaslamıştım ve bu konuda bir mesajımda 2.0 TDI olsa daha da iyi olur dedim.Her iki aracı bende kullandım. Qashqai'de 1.6 dizel yeni sayılır onunda fiyatı Yeti' 1.6 TDI'dan 30.000 tl yüksek 1.6 Qashqai Visia başlangıç donanımı 90.000 ve full 113.000 arasında fiyat aralığı var. Yeti iç hacim olarak daha ferah bunu sende belirtmişsin diğer özellikleri de eski Qashqai'den üstün. Ben bu araçların hepsini 1 yıl araştırdım test ettim yurtdışı kullanıcıları memnuniyetlerini şikayetlerini kronik sorunlarını araştırdım Qashqai alma arifesindeyken iç hacmini görünce vazgeçtim ve Yeti'de karar kıldım 20.000 tl de cebimde kaldı. Şuan bu sınıfta fiyat performans olarak en iyisi Yeti 1.6 TDI DSG Ambition 67.500 tl bu fiyata başka yok Duster hariç bu sınıfta 1.6 benzinli modeller 80.000 tl den başlıyor bunu bir Yeti sahibi olduğum için değil bir otomobil sever olarak söylüyorum yoksa herkes dilediğini tercih eder.Mesaj Birleştirildi: Kasım 27, 2014, 19:14:59Çok iyi araçlar hepsi ama bahsedilen x-trail başlangıç donanım düz vites 100.000 tl diğerleri de ona keza aynı
bu yoldan bende geçtimen son genişlik konusunda eşimden VETO yiyince gidip 2. el 2 lt turbo dizel tertemiz 2011 verso alarak işi bitirdim kafam rahat. Performansa ihtiyacım olduğunda hep yanımda . 5.2 lt dizel corollada ortalamam vardı, 2lt versoda 6.1 civarı olsun o kadar. Can sıkan tek tarafı vergisi.
Zafer bey ambition modelinin orta donanım mı? Elegancedan farkları nelerdir. 1600litre bağaj hacmi benimde iştahımı kabartıyor.ekonomimiz izin verince niyetim o yönde.bizim insanımız için en ideal yarı suv bence yeti...
Mesaj Birleştirildi: Kasım 29, 2014, 12:15:14Şundan emin olun sizin aracınızı sizden daha iyi tanıyorum sevdiğim beğendiğim insanlara tavsiye ettiğim bir araçtır.Ama lütfen rav4 le crv ile xtrail le qashqi ile aynı kotegoriye sokmayın.Yeti güzel sevimli bir araç sizinde cok hoşunuza gittiği için bir üst segmentle kıyaslayabilirsiniz.Bende beğeniyorum Bir üst segment yerine bir alt segmentle kıyaslıyorum bu yorum farkıdır.Bunlar yorum farkıdır ama asıl tebrik konusu Accord dan daha kaliteli yapmanız.Ankara efe bayi skoda yeti dsg+5000 tl = 2011 model Accord şeklinde teklif yaptı ama kabul etmedim.Ha biri 65 bin param var geniş bir araç istiyorum derse ilk önerim yeti olur
Bence Elegance'ta aradaki 8 bin TL'ye değecek farklar var.
Zeki bey ben 30 yıldır araç kullanırım ve Yeti 7'ci aracım. Yukarıda ilk mesajınızı bir kez daha alıntı yaparak size yanıt vereyim. Siz yine Mokka hariç sınıfındaki hiç biri ile kıyaslama yapamıyorsanız kaldı ki Mokka Yeti'nin sınıfında değil ne söyleyebilirim ki sizin tercihinizdir Yine söylüyorum bir üst segmentle kıyaslama yapmıyorum yapamam da tabii ki kimse tipinden dolayı Rav 4'e 144.000 veya yeni Qashqai'ye 135.000 tl vermez. Fakat Yeti'nin 4x4 ve 2.0 TDI versiyonu ile bunları karşılaştırabiliriz ve bütün testlerde Yeti daha başarılı bir model olmuştur. Sizin görüşünüze göre Yeti ticari bir araç mıdır? Yukarıda ki listede Sportage İx35 XV vs vs varsa Yeti'de olmalıdır ama derseniz ki Rav4 Crv X-Trail Forester olmamalı o zaman anlarım.Mesaj Birleştirildi: Kasım 29, 2014, 19:00:23
Moderatörden başlığı değiştirmesini talep edelim yeti bir SUV mu? Bari onu tartışalım.:-))))
Bir Alex olmadigi kesin