0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki araç inci beyazı değil de opak beyaz olsaydı?
Ben de şimdi tırstım. Bizim araçlarda da olabilir mi acaba? Çünkü dolu yağmış ve bazı araçlar hasar görmüştü. Hatta Honda'nın sıfır araçlarında bu tür sorunlar var diye satış esnasında sözleşme imzalatiyorlar. Yani aracın boyalı olduğu bilgisinin tüketiciye verildiğine dair belge imzalatiyorlar. Ben de Avensisi alırken bu tür işlem olup olmadığını sormuştum. Onlar da bizde yok böyle bir işlem demişti.
Aytaç bey servise mi ölçtürelim?
Arkadaşlar toyota türkiye bana 10 günde donmeyince ben de tüm olayi anlatan bir mektubu direkt Ali Haydar BOZKURT a gönderdim. 1gün sonra beni aradılar ve servise gitmemi ve oradan bana aracın boyasinin orijinal olduğuna dair bir evrak vereceklerini söylediler gittim. Raporda boyanın o tarih itibariyle fabrikadan orijinal olduğu gibi şeyler yazıyor. Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2014, 21:41:52Satarken bunu alıcıya gösterin dediler. Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2014, 21:46:29Bir avukatla görüştüm değer tespit davası galiba öyle bişey açıp tespitden sonra mahkemeye verecegimi söyledi. Ancak değer kaybı varsa onu alabiliriz dedi. Ne yapayım şimdi
araç boya kalınlıkları belli bir aralıkta diye biliyorum 200 civarı değerler yeniden boyamayı gösterir işin peşini kesinlikle bırakmayın.bulunduğunuz ilde tüketici mahkemesi yoksa bu işlere bakan mahkemeye dilekçe verin (genelde sulh hukuk bakar) önce bilirkişi isteyin mahkeme bilirkişi tayin edecektir.Gelen rapora göre dava açın dava açmak için avukata gerek yok (bilirkişi raporundan sonra servis kuşa dönecektir zaten dava açmaya gerek bile kalmayabilir)
Murat bey, Ali Haydar Bozkurt'a mektubu nasıl ulaştırdınız, lütfen bunu bizimle paylaşır mısınız?