0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuzhan Bey yanlış düşünüyorsunuz. Boya olayı hangi aşamada olursa olsun, şu anda tüketiciye bir sorun olarak geri dönmüşse, tüketici haklıdır değiştirilmelidir. Değilse zaten takas istediğinde problem olmamalıydı. Kaldıki toyota nın fabrikasyon sırasında böyle bir işlem yapacaģına ihtimal vermiyorum.
Hiç aracınızı birisine bırakıp uzunca bir süre aracınızdan uzak kaldığınız oldu mu? Arkadaşımın başına geldi, eşi kaza yapmış söylememiş, oda bakıma götürünce boyandığını anlayabilmiş
Çok enteresan hocam kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Oğuzhan bey ben bu durumda ben daha ince olmasını tercih ederdim. 2. Elde kimseye laf anlatamazsınız.
çift kat boya aslında sık karşılaşılan bir olay 2 ay önce bende bir otomobil fabrikasında çalışıyordum ve ayda 2-3 aracı malesef çift kat olarak çıkartabiliyorduk. Çift kat boya da hiç bir zaman problem olmaz çift kat botanın atılmasının sebebi ise şöyle olur geneldeBoyahane fırınınlarında bazen anlık olarak ısı düşüşleri meydana gelebiliyordu. bu yüzden ilk kat boya tam olarak pişirilemiyebiliyordu. Bu yüzden 2. kat boyayı atarak hem alt katmanı hemde üst katmanı ideal sıcaklıkta tekrar pişirilebiliyor.bu durumda avantaj ve dez avantaj var.araç kaza yaptığında kaportada ilk boya katmanı altında astar bulunmadığı için ilk boya katmanında kolay şekilde kurtulup son kat boya atabiliyor.avantajı ise:aracınızı sürttüğünüzde yada bizisi çizdiğinde bu çiziği fark edilmesini zorlaştırıyor yada pasta cilada çiziğin altında hala boya olduğundan dolayı daha kolay kapatabilmenize olanak sağlıyor.aslında bu çok önemsiz bir sorundur.asıl önemli olan nokta ise punta ve gaz altı kaynaklarının düzgün ve doğru atılıp atılmamasının ve bağlantı noktalarındaki açıklıkların kontrol edilmesi gerekir.
Buradan çıkartılacak sonuç o zaman şöyle diyebilirizAraçlarımız sıfır da olsa boya ölçen aletle sağına soluna bakmak, sonra alışı gerçekleştirmek.