0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tarihlerde bir yanlışlık olmasın hocam, Neden 1 yılda muayeneye gitmiş araç? 2010- 2011
ticari çıkması mı araç
Hb bir arac daha vardi onunda km ile oynamislar forumda konu acmisti 550 bin km deydi oda satiyordu ilan acmisti o arac dizeldi geçmiş olsun aldiginiz kisiye dava acarsaniz kazanma ihtimaliniz var fakat ulkemizde adalet biraz gecikiyor veya hic olmuyor
yok değildir inşallah Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2014, 23:48:41 benim birader katip açalım dava diyor nitelikli dolandırıcılıktan kessin yer diyorda bakalım
İyi yanı vay be 500000 km taş gibi kötü yanı itina ile vermiş arkadaşlar size aracı .... şaka bir yana kimden aldınız nasıl oldu eeee yuh yani ayıptır geçmiş olsun....Dene bilecek bir şey yok şeref yoksunları....
Kahramanmaraş Afşinden korkacaksınız arkadaş valla ne denir kestiremedim geçmiş olsun , bu araba bu kadar km lerde olduğunu iç aksam yapısından direksiyon pedal aşınmasından anlayamadınız mı ? illa motora bakmak değil,tamam bu parçalarda değişebilir şeyler ama km düşürenler bu kadar ayrıntılı uğraşmazlar bence. motor km düşürüldüyse yapılmışta olabilir tornavida ötesi temaslar olabilir
lpg takılmış veya renk değişimi olmuş olabilir
bir sorum daha olacak arka lastik yamuk mu duruyor bana mı öyle geldi
Ticari taksiler her yıl muayeneye giriyorlar.
Araca kaplama atip ticariye cikmis olabilirler dava acsanda cok uzun surer sonuca ulasmamn
Bildigim kadarı ile Km düşürmek nitelikli dolandırıcılık sıfatına girdi.
Sabırlıyım diyosanız akıllı bir de avukat varsa yakınınız falan çok para istemeyecek biri; mahkeme kararı ile bedel indirmi sağlanır. Sonra icra yolu ile indirim tutarı tahsil edilir. Hiç satıcıyla muhatap olmanıza da gerek yok. Baştan 2 bin TL harcarsınız. Sonra 6 bin TL adamdan icra yoluyla alır 4 bin TL indirim yaptırmış olursunuz. Sonra aldığınız tutardan 4 Bin TL indirip arabayı durumunu beyan ederek çok rahat satabilirsiniz. Ben olsam yaparım. Uğraşamam diyorsanız; onunla geçmiş olsun boşver. Tecrübe olur size. İleride ciddi tutarlı araba alacağınızda hataya düşmezsiniz. 80-100 bin TL verip bu duruma düşenler oluyor. Arabayı sonra 40 a satamıyolar. En azından sizin zararınız o boyutta değil.
bu başlık altında araca neler yaptığımı yazmak istiyorum nezamandır konu açacaktım zaten Dreksiyon beyni :550 (orj çıkma)kolon:350 (orj çıkma)abs beyni: 750 (orj çıkma)4 amartisör + akis: 1100 direksiyon kutusu: 380(orj çıkma)airback şeridi :350 (orj çıkma)kalorifer :400 (orj çıkma )far :450 sis farı: 180bagaj halatı: 30motor kulağı vs :550şanzıman grup bilyaları sabit dişli :750 antifiriz deposu :80 radyatör :280 fren diski ön :160 ayna :190kalorifer ızgarası :250 (orj çıkma)4 'lü cam düğmesi :200 (orj çıkma)klima ünütesi komple :500 (orj çıkma) artık siz düşünün bu araç nasıldı sorarsanız pişmanmısın diye hayır hiç değilim Mesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2014, 00:22:42 abi aslında araç alıp satmada acemi değilimdir ama bu aracın olacağı varmış çünkü tutturdum sol sol diye öncesinde çok temiz avensisism ve corollam vardı ama çok uzaktan araç alınmaz bunu anladım