0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar arkadaşlararacım 2011 avensis t27 kasa.Sıkıntım şu.Önde göğüs kısmında gri renkli kısımlar varya o kısımlar çok kötü oldu ve kaplatmak istiyorum.Ancak karar veremiyorum.Maun mu kaplatsam yosa alüminyum mu kaplatsam.(Gri mi yoksa ahşap desenmi).Birde Eskişehirde yapan bulamadım.Dolayısıyla internette hazır maun kaplama setlerden arıyorum ama hep bir önceki kasaya ait setlerden buluyorum.T27 kasa için hazır set nereden bulurum yardım edermisiniz.Teşekkürler.Saygılar
BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ SİLMİŞ KİMYASALLA O YÜZDEN.DALGALI KISIMLAR OLMUŞ.
Vitesin cevresindeki gri yerlerden mi bahsediyorsunuz? Ben oraya ve cam acma dugmelerinin bulundugu yerlere gri karbon folyo kapladim. Biraz hava kabarciklari kaldi ama iyi bir iscilikle gayet guzel yapilabilir.
ss isterük
Tamam simdi ceksem karanlik olur fotograflar. Yarin cekeyim. Siyah kisimlara piano black kaplama dusuncem var ama havalandirma cikislari nasil olur bilmiyorum.
benimde aklımda sağ sol düğmelerrin olduğu gri yeri kaplamak var ama orayı nasıl söküp kapladın merak ettim
http://pvcfilmler.com/images/large/portfolio4.jpgBöyle folyo bulabilirsem hemen kaplayacağım.
3M Dinoc and 3D carbon fiber vinyl Install Help VideoVideoda 2.52'de aynaya kaplıyor mesela hocamIsıtıldığında her şekli alıyor. Sakız gibi oluyor. İstediğiniz kadar uzatın Direksiyona da yapacaktm ama kornanın olduğu bölümü sökmem gerekiyordu. Cesaret edemedim.