0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vitesin arkasındaki çukur olan yerdekiler hava kabarcığımı? Elinize emeğinize sağlık, Çok kara olmuş, birde carbon görüntü benim pek hoşuma gitmiyor.
Tabelacı bir abimle koskocaman bir seçim otobüsü giydirmiştik, böyle hava kabarcıkları kalınca iğne yada falçata ile ufak bir delik atıp havayı çıkartırdık. Gerçi tüm otobüsü camsille sulu bir şekilde yapmadan önce bırakır sonra bu kaplamayı yapmıştık. Bunda su kullanılmıyor herhalde
Su kullanılması hava kabarcıklarını daha rahat almayı sağlıyor.
Vitesin arkasındaki çukur olan yerdekiler hava kabarcığımı? Elinize emeğinize sağlık, Çok kara olmuş, birde carbon görüntü benim pek hoşuma gitmiyor. Benim araba siyah, şu renk nasıl görünür ki
sorununuza çare olamıcam ama bi sorum olacak bu torpido temizleme parlatma spreylerini bende kullanıyorum korktum şimdi bulabilirseniz ahşap güzel olur ama aracınızın iç aksamı bej rengiyse tabi : )
Önceki folyom uzun süredir yapışık olduğundan çıkarmakta zorlandım. Hatta çıkartmaya çalıştığım folyo küçük küçük koparak çıktı. Sıcağın yan etkisi olarak önceki folyomda hava kabarcıkları oluşmuştu. Başka da bir zararını görmedim.Videodaki sıkıntı bence kapladığı zeminin düz olmaması. Benim kapladığım yerler tamamen düz ama videoda kaplanan yer bizdeki kapı kolları gibi tırtıklı zemin. Denemedim ama tırtıklı zemine yapıştırmayı denesem yapışacağını sanmıyorum.