0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir hava katmış, çok beyendim.Gelecege yönelik planlarıma katmalıyım.
Peki Burak bu nasıl yapışıyor? Yapışkan birşey mi var arkasında bunların?
Sıcak bir günden sonra böyle oldu diyor, mesela bu neden olmuş? Yapışkanından mı? Böyle bir risk varmı?
Peki bunların bir ömrü var mı Burak? Belli bir yıl sonra bırakma bozulma vb gibi? Yoksa çizilme vb tahribat olmadan ömür boyu durabiliyorlar mı?
Murat abi sen neden kaplamayı düşünüyorsun çizik ezik çürük çarık mı var
Valla görünüş olarak güzel fırçalı aliminyum deniyor buna.Fakat aracında bi problem yoksa yapmanın pekte gereği olmadığını düşünüyorum şahsen çünkü yaparken sağılını solunu yanlışlıkla çizebilirsin önceki aracımda yaptırmıştım kaplamayı fakat maket bıçağı ile düzeltildiği için sağı solu biraz çizilmişti illet olmuştum Şimdiki arabamdada renk atması vardı kol dayamalıklarda boyattırmıştım daha önce konuda açtım,ama dedim ya sıkıntı yoksa neden kaplamaya uğraşacaksınki
Ahanda buz gibi soğudum
@Murat Köse (28015) Hocam, tırtıklı zemin ve kıvrımlı bölgelerde açılma riski var her zaman. Yoksa çok şık duruyor.
Vites kutusunun ordaki plastigi nasil soktunuz acaba? Cok guzel olmus elinize saglik
Bence Murat Köse abimiz çok güzel yapabilir bunuda , aracın havasını değiştirir Ruhu benden genç benim metabolizma yaşım 35 çıktı düşünün