0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eskiden araç anahtarları bir örnekti herhalde..
Aklıma geldikçe yazıyorum.Sene 2004 dü sanırsam. Akşam topluca lunaparka gitmiştik. Kuzenim sevgilisine çiçek ve hediye almış gelirken. Tabi lunapark kalabalık olduğu için çiçekle hediyeyi arabaya koyuverseniz de ben giderken alırım dedi. Kuzen gitti koyup geldi. Baya eğlendik falan sonra bir anons geldi lunaparktan. "Beyaz brodwayın içinde çiçek ve hediye paketi bulunmuştur sahibi gelsin alsın" Kuzenle biribirimize baktık ve bir aydınlanma geldi. Neyse gittik oraya aldık. İkisi de aynı beyaz 98 model brodway aralarında 2 araç fark var kuzen anahtarla açıp çiçekleri farklı arabaya koymuş Anahtarla farklı arabaya girme olayı sanıyorum eskilerde çok olmuş. Anahtar yapmayı mı bilmiyolarmış firmalar anlamadım yani
Anahtara gerek yoktu çoğu araç için yassı uzun sert bir cisim kapıyı açmak için yeterliydi
17-18 yaşlarındayım mahallemizin bakkalının oğlu yaşıtım gardaş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor yediğimiz dayakları bile beraber yiyoruz hak geçmesin diye .....Bir gün bakkalda oturuyoruz benim gardaşlık ile kızın biri girdi bir şeyler aldı çıktı kız çıktıktan sonra ben sırıtmaya başladım gardaşlığım dedi ki.... - olumm niye sırıtıyon ? .....Ben - La olum bu gız varya.... - Gardaşlığım - Eeeeee ne var ki la ? ...Ben - La olummm bu salak bana mektup yazmış hoşlaşmış falan görüşelim buluşalım diyo bi de mektubu bunun sümüklü bir kız gardaşı daha var onla bana yollamış.....Gardaşlığım - Eeee ne bok yiyecen ? ....Ben - La git aq bi de bunla mı uğraşayım .....Gardaşlığım - Yani bi şey düşünmüyon ? ....Ben - Yok la yokkk... Gardaşlığım - Haaa iiiiiyi o zaman ....Ben - La nooldu ki ?....Gardaşlığım - Sana mektup yazan ve mektubu getiren benim amcamın kızları aq.....