Gönderen Konu: Pot kırma ve mahçup olduğunuz durumlar  (Okunma sayısı 6136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Pot kırma ve mahçup olduğunuz durumlar
« : Kasım 16, 2014, 00:38:25 »
Arkadaşlar uygunsa böyle bi konu açayım dedim hayatınızda başınıza gelen komik anıları paylaşmak için
 Ben başlıyayım 2011 kurban bayramında önce evlenen arkadaşımızın yanına gidelim dedik iki arkadaş Kayseri'nin bi mahallesinde evin kapısına geldik 35 no dedi asansöre bindik benim 35'e takıldı tuşlara bakıyom en son 5 Levent dedim 35'e nasıl basacan 3 ile 5aynı andamı basacaksın dedim bana döndü manyak sen böyle şeyler yapmazdın ne oldu sana 35 daire no bu asansör daireye direk girmiyor dedi
2. hiç unutmadığım olay 2012 yılında izne ayrıldım babam köye bi gidelim dedi çarşıda fırına uğrayıp ekmek aldım babam önde oturuyor başka kimse yok aracın sol arka kapısını açtım ekmeği koltuk üzerine bıraktım bende arka tarafa bindim kapıyı kapatınca babam arkaya döndü oğlum arabayı kim kullanacak dedi
3.2006 ocak ayında arkadaşın sürücü belgesini almak için ilçeden Kayseri'ye gittik evrakları emniyete verdik saat 16'da gelin dediler arkadaş ne yapalım dedi bi net cafe vardı sürekli gittiğim orya gidelim hava soğuk gezilmez dedim caddeye geldik cafe 2. katta idi camda x cafe yazıyordu burası dedim koşarak 2. kata çıktım arkadaş arkamdan geliyordu içeri girdim soluk soluğa vatandaş elinde ekmek küreği ocağa ekmek atıyor bana baktı hayırdır bu ne hal dedi yanlış geldik abi dedim dışarı çıkarken arkadaş sordu ne oldu diye yanlışlık oldu dedim aşağı inip cama baktım pide cafe yazıyor bizim gideceğimiz yer az ilerde imiş ve bunun gibi birçok anım var  :D

Toyota Club Türkiye

Pot kırma ve mahçup olduğunuz durumlar
« : Kasım 16, 2014, 00:38:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Ynt: Pot kırma ve mahçup olduğunuz durumlar
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2014, 00:53:12 »
Bir gün cuma namazını caminin avlusunda kılıyoruz.Oradan geçen bir kadın KAÇINNN MÜNARE YIKILIYORRR...diye bağırmaya başladı biz de hepimiz birbirimizin üzerine basarak kaçışmaya başladık.Durup bir baktık minare duruyor.BE kadın niye bağırıyorsun namazı bozduk senin yüzünden dedik kadına,Meğer kadının arada başı dönüyormuş minareyi yıkılıyor sannetmiş ..O günde biz nasiplendik.. :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2014, 01:03:04 »
 :rofl: :rofl: :rofl:

Namaz kılarken top patlasa duymam  :islik: :islik: :islik:

Bende gençken (çok eski tarihli olduğundan hatırlayamıyorum yılı herhalde 20 li yaşlardı) ailemle bir yere gidiyorduk, muhabbet kartların ilk çıktığı zamanlardı, annemin telefonuna kart alalım dediler, neyse yolda babam aracı park etti, otopark gibi bir yere, bende indim büfelerde satılan kartı almaya gittim. Kartı aldım, bi yandan karta bakıyorum bir yandan da araba nerede göz gezdiriyorum arabayı gördüm yine karta baka baka bumuymuş bu kart diyerek söylene söylene gittim, arabanın ön yolcu kapısını açıp  oturdum" Nasıl birşey bu ya kocaman falan deyip söylenerek babama seslendim kafamı bir kaldırdım ki genç ve güzel bir kız "aaaaaaaaa aaaaaa diye nutku tutulmuş bir şekilde birşeyler demeye çalışıyor, o an insan ne olduğunu da anlayamıyor bende kızın şoför mahallinde ne işi var babama ne oldu diye düşünüyorum :) hemen kendime geldim kapıyı açtım, bi baktım babam yaşında bir adam bana doğru koşuyor, yan taraftanda babamla annem arabadan bana bakıyor :) Meğersem ben bi yandaki arabaya oturmuşum :) Kızın babası nefes nefese koştu geldi Allahtan babamla annem çıktılarda bişi olmadan oradan uzaklaştık :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2014, 01:10:42 »
 :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 16, 2014, 01:15:43 »
Efsane olaylar yaşamışınız  :rofl: :rofl:
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 16, 2014, 01:23:51 »
 :lol:Bir abimiz anlattı .Bir zamanlar tofaş serçesi varmış bir gece yarısı arkadaş ziyaretinden dönerken arabasına binmişler hep beraber çalıştırmış geri vitese takınca dııııt  dııııt  (geri vites uyarı sesi)duyunca şaşırmış.Bir bakmış ki onun arabası değil Onunki bir sokak ileride imiş ..Apar topar inmişler o sırada aracın sahibi de onları görmüş gelmiş.Durunu anlatana kadar akla karayı seçmiş gece yarısı.Eskiden araç anahtarları bir örnekti herhalde.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2014, 01:25:42 »
Eskiden araç anahtarları bir örnekti herhalde.. :D

:rofl: :rofl: :rofl: Evet çay kaşığından yapıyorlardı eskiden :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 16, 2014, 01:34:07 »
Dün gece yurttayız karnımız acıktı. Öğrenciyiz ya dedik makarna yapalım. Neyse mutfağa geçtik tencereye suyu koyduk ocağı da açtık su kayanayana kadar bi sigara içelim dedik. Geldik arkadaş baktı su daha ısınmamış dedi.Ocaklar elektrikli olduğu için hemen ısınmıyo dedik neyse tvden beyaza bakmaya başladık sonra tekrar baktı arkadaş bu su hala ısınmamış dedi nasıl ya deyip kalktım cidden ısınmamış. Ocak mı bozuldu lan dedim bi baktık farklı ocağı yakıp farklı ocağa tencereyi koymuşuz :rofl:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 16, 2014, 01:39:10 »
Lisedeyim, öğlen arası olmuş, aylaklık yapıyoruz bahçede. Hoşlandığım bir kız vardı, baktım voleybol oynuyor. Becerebildiğim tek spor dalı voleybol, lisanslı pasördüm.  8-) Hiç belli etmeden arkadaşla çemberde aldık yerimizi. Herkese berbat toplar atıyorum, milleti sağa sola koşturup, ziyan ediyorum, kıza gelince pamuk gibi paslar, incitmeden, usulca. :D Sonra nasıl olduğunu, nereden geldiğini göremediğim bir yüksek top geldi. Tutamadım kendimi, bastım smaçı karşımdakine. Bre hayvan, karşındaki kız, insan gibi vursana topa. Kız o smaçtan sonra yedeğe ayrıldı ama olay o değil. Smaçı vurduktan sonra yere inerken bir ferahlık hissettim, alışılmadık bir ferahlık. Anlamam çok uzun sürmedi. Pantolon belime kadar yırtılmış. :D Hoşlandığımız kız var oyunda, anlaşılırsa okulu bırakırım. Arkadaşa dedim; '' Müco usulca sırtını bana daya, hayat memat meselesi.'' Arkayı kapattıktan sonra gömleği belime bağlayıp normal insanın yapacağı gibi gitmedim oradan. Baktım sıkıntı yok, oynamaya devam ettim ama hayatımdaki en uzun 15-20 saniyeyi yaşadım. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 16, 2014, 01:39:30 »
 :D Bunların hepsini toplayıp KALIN bir kitap yapalım.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 16, 2014, 01:39:51 »
2 yi falan oluyo dugune gittik birisinin dugunu simdi aklima gelmiyo kimin oldugu neyse arabada tam kapida bende kuzenin bebek arabasini bagaja koyuyorum tam kapagi kapiycam arabanin kapilarida kitli degil bi adam bi kadin kadinin elinden tutmus bi cocuk kendi aralarinda konusa konusa hangi arabaydi buydu herhalde diyerek bizim arbananin arka kapiyi  acip cocugu bindirdiler kendileride biniyolardi dedim hoooopp noluyooo kadinla adam ne noluyoo demeye kalkmadan tam diyolardi  cumleleri yarim kesildi adam bu araba degil o araba dedi  indirdi hemen cocugunu pardon falan filan deyip gittiler :lol:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 16, 2014, 18:24:10 »
Çok eğlenceli konu Takip ;)
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 16, 2014, 20:00:58 »
Sene 1984. Karslı arkadaşımın Kayseri köşk kışlada askerliğini yapan yeğenini ziyarete gideceğiz fakat arabamız yok 3 kişiyiz.Arkadaş gitti tanıdığı kırtasiyeciden arabasını istedi,adam 40 dereden su getirdi ,benzini yok dedi,sanayiye gideceğim dedi,ancak arkadaş yüzsüz.aldık arabanın anahtarını,--oğlum arabayı biliyormusun,caddede bir sürü park etmiş araç var dedim.Biliyorum işte şu diyerek anahtarları elime tutuşturdu.Açtım arabaın kapısını anahtarla çalıştırıp bindik doğru köşk kışlaya.Arkadaş yeğenini görmeye birliğin içerisine gitti biz futbol oynayan askerleri seyrediyoruz.yaklaşık 2 saat geçti. arabanın içerisinde oturuyoruz,hava soğuk.birden elinde telsiz sivil birisi cama vurdu,araçtan inmemizi istedi.indik aşağı,kendisini tanıttı,sivil POLİS.kimlik kontrolü v.s.adam soruyor.-Bu araba kimin? cevap -kırtasiyecinin.adamın cevabı--Hayır bu araç kırtasiyecinin değil,bu araç Pİlot binbaşı .....................a ait ve siz bu arabayı ÇALDINIZ. İnanın donduk kaldık,kime ne söyleyeceğiz bilemiyoruz.Birde ne görelim kırtaseci Ahmet sivil polisin aracında oturuyor.-Yahu ağabey siz ne yaptınız yanlış araba almışınız,Bu arabanın sahibi,asker,polis herkes bu arabayı arıyor,nasıl temizleyeceğiz bu pisliği diyerek durumu özetledi,Aynı gün gece yarısına kadar  3 arkadaş nezarette kaldık,aracın sahibi gelip,anahtarların her iki aracı da kendi anahtarı gibi açtığını görünce davacı olmadı,ama bizim de korkudan altımıza yapmadığımız kaldı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 16, 2014, 20:09:03 »
Aklıma geldikçe yazıyorum.

Sene 2004 dü sanırsam. Akşam topluca lunaparka gitmiştik. Kuzenim sevgilisine çiçek ve hediye almış gelirken. Tabi lunapark kalabalık olduğu için çiçekle hediyeyi arabaya koyuverseniz de ben giderken alırım dedi. Kuzen gitti koyup geldi. Baya eğlendik falan sonra bir anons geldi lunaparktan. "Beyaz brodwayın içinde çiçek ve hediye paketi bulunmuştur sahibi gelsin alsın" Kuzenle biribirimize baktık ve bir aydınlanma geldi. Neyse gittik oraya aldık. İkisi de aynı beyaz 98 model brodway aralarında 2 araç fark var kuzen anahtarla açıp çiçekleri farklı arabaya koymuş :rofl:
Anahtarla farklı arabaya girme olayı sanıyorum eskilerde çok olmuş. Anahtar yapmayı mı bilmiyolarmış firmalar anlamadım yani :olmamış:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 16, 2014, 20:20:06 »
Aklıma geldikçe yazıyorum.

Sene 2004 dü sanırsam. Akşam topluca lunaparka gitmiştik. Kuzenim sevgilisine çiçek ve hediye almış gelirken. Tabi lunapark kalabalık olduğu için çiçekle hediyeyi arabaya koyuverseniz de ben giderken alırım dedi. Kuzen gitti koyup geldi. Baya eğlendik falan sonra bir anons geldi lunaparktan. "Beyaz brodwayın içinde çiçek ve hediye paketi bulunmuştur sahibi gelsin alsın" Kuzenle biribirimize baktık ve bir aydınlanma geldi. Neyse gittik oraya aldık. İkisi de aynı beyaz 98 model brodway aralarında 2 araç fark var kuzen anahtarla açıp çiçekleri farklı arabaya koymuş :rofl:
Anahtarla farklı arabaya girme olayı sanıyorum eskilerde çok olmuş. Anahtar yapmayı mı bilmiyolarmış firmalar anlamadım yani :olmamış:

Anahtara gerek yoktu çoğu araç için yassı uzun sert bir cisim kapıyı açmak için yeterliydi :D
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Kasım 16, 2014, 20:43:29 »
Anahtara gerek yoktu çoğu araç için yassı uzun sert bir cisim kapıyı açmak için yeterliydi :D
Ne bileyim abi o zamanlar bizim brodway iyi arabaydı gözümüzde yani böyle bişey beklemiyodum açıkçası
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 16, 2014, 20:54:02 »
17-18 yaşlarındayım mahallemizin bakkalının oğlu yaşıtım gardaş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor yediğimiz dayakları bile beraber yiyoruz hak geçmesin diye .....Bir gün bakkalda oturuyoruz benim gardaşlık ile kızın biri girdi bir şeyler aldı çıktı kız çıktıktan sonra ben sırıtmaya başladım gardaşlığım dedi ki.... - olumm niye sırıtıyon ? .....Ben - La olum bu gız varya.... - Gardaşlığım - Eeeeee ne var ki la ? ...Ben - La olummm bu salak bana mektup yazmış hoşlaşmış falan görüşelim buluşalım diyo bi de mektubu bunun sümüklü bir kız gardaşı daha var onla bana yollamış.....Gardaşlığım - Eeee ne bok yiyecen ? ....Ben - La git aq bi de bunla mı uğraşayım .....Gardaşlığım - Yani bi şey düşünmüyon ?  ....Ben - Yok la yokkk... Gardaşlığım - Haaa iiiiiyi o zaman ....Ben - La nooldu ki ?....Gardaşlığım - Sana mektup yazan ve mektubu getiren benim amcamın kızları aq.....

"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Kasım 16, 2014, 21:07:06 »
17-18 yaşlarındayım mahallemizin bakkalının oğlu yaşıtım gardaş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor yediğimiz dayakları bile beraber yiyoruz hak geçmesin diye .....Bir gün bakkalda oturuyoruz benim gardaşlık ile kızın biri girdi bir şeyler aldı çıktı kız çıktıktan sonra ben sırıtmaya başladım gardaşlığım dedi ki.... - olumm niye sırıtıyon ? .....Ben - La olum bu gız varya.... - Gardaşlığım - Eeeeee ne var ki la ? ...Ben - La olummm bu salak bana mektup yazmış hoşlaşmış falan görüşelim buluşalım diyo bi de mektubu bunun sümüklü bir kız gardaşı daha var onla bana yollamış.....Gardaşlığım - Eeee ne bok yiyecen ? ....Ben - La git aq bi de bunla mı uğraşayım .....Gardaşlığım - Yani bi şey düşünmüyon ?  ....Ben - Yok la yokkk... Gardaşlığım - Haaa iiiiiyi o zaman ....Ben - La nooldu ki ?....Gardaşlığım - Sana mektup yazan ve mektubu getiren benim amcamın kızları aq.....

:rofl: :rofl: :rofl:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 20, 2014, 11:10:14 »
Şimdi herkes başından geçen komik olayları anlatmış.
Hepsini tebessüm ederek zevkle okudum.

ama ben başlığa uyumlu olarak, utancımın tavan yaptığı bir anımı paylaşayım. Komik bulanlar da olabilir tabii.

Şirkette işlerim yoğun, öğle civarında da bankadan bir grup gelecek, toplantı yapacağız.
Sabah işyerinin karşısındaki pidecide kahvaltımı yaptım ve hemen masamın başına geçtim.

Herkese gülümseyerek "günaydın" falan diyorum. Evraklar arasında yoğun tempoyla çalışıyorum.
Birden öğlen vakti olmuş ve bankacılar şirkete geldi. Bizim kapının önünden toplantı odasına geçtiler.
Şöyle bir göz ucuyla baktım, 3 tane manken gibi hatun.
Topuklu ayakkabılarıyla biz burdayız diyerek uzun adımlarla yürüyorlar.
Neyse, hemen evraklarımı toparlayıp ben de toplantı odasına geçtim.
Patron da masasında oturuyor.
İçeri girerken "cool" bir tavırla merhaba dedim ve tek tek ellerini sıktım.
hatunlar 10 numara gerçekten. Parfüm kokuları odayı sarmış. Onlar anlatıyor biz dinliyoruz, biz anlatıyoruz onlar dinliyor...
derken saat 3 civarı falan toplantı bitti. kartlarını dağıttılar, hoşçakalın diyerek şehvetli bakışlarıyla şirketten ayrıldılar.

daha öğle yemeğini bile yiyememiştim.
elimi yüzümü yıkayıp, yemeğe gitmek üzere lavaboya gittim. aynaya bir baktım ve beynimden vurulmuşa döndüm.
Ön dişlerimin, bir tarafında koca bir maydanoz yaprağı, diğer tarafında kıpkırmızı bir domates kabuğu bana bakıyor.

Ulan bu ne? dedim. Kendimden soğudum. Bir an hayata küstüm.
yarım dakika boyunca, aynadaki meymenetsiz suratıma öfkeyle baktım.

Ulan tam 3 tane manken gibi hatunun geleceği gün reva mıdır?
Ya sabah millete ettiğim tebessümler.
Bir Allahın kulu da uyarmadı mı beni? Hiç mi sevenim yoktu?

O günü hiç yaşamasam iyiydi.
sonrasında 2 gün eve kapandım.
hayatla iletişimi kopardım.
Düşündükçe halıyı yumrukladım, utancımdan kahroldum.

Bu da böyle bir anım işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 20, 2014, 11:28:11 »
Murat Hocam ne yaptın sen hakikaten çok komik bir hikaye, Allah'tan birisi arkadan kafana vs. vurmadı. :D :lol: