0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bu fiyata yağ dahil baya uyguna yaptırmışsınız . Üstelik far parlatma işlemi de ücretsiz olmuş önemsiz gibi görülebilir ama dışarıda az para almıyorlar bu işlem için . Bu arada abi aynı günden bende geçirdim ilk gün fena değildi ama sonraki seferlerde baya sıkılmıştım . Bir ara sırf zaman geçsin diye test sürüşü istedim hangi araç diye sordu satıcı fark etmez deyince maalesef test araçlarımız şu an burada değil dediler .
Üstad benim anlamadığım hem halı hem de kauçuk paspas almışsınız?
hayırlı olsun...özelde bile bu fiyat zor...faturayı düşüren kalem 70 bin bakım ücreti göremedim...kampanya kapsamında sanırım...
o kadar bayi gezdim şunu söylemek gerekir ki en güzel kızlar Toyota'da çalışıyor
vallahi çok zekice...auris 50 bin bakımını yağ benden polen filtresi hariç 240 tl ödemiştim
bu hangi servis nerde bu servis
Denizlide Hocam, zaten br tane YetkiliTeknik Servis var, Yarımca Plaza reklam yaptım subluminal mesaj verdim
Olmadı hocam reklam yaptın yoksa ortakmısın
Benim şimdiye kadar girdiğim tek ortak iş, kurban bayramında ortak DANAYA girmek hocam Bir kaç tane olsa isim vermezdim de Denizlide bir tane var yetkili servis
İlahi Aytaç hocam gece gece güldürdün beni Bak bak senin Auristede kampanya olabilir bak, valla Allahtan yurtdışı site Türkiyede belki sümen altı ediyorlardır diye iyi oldu bu site
Çok önemli hususlarda toplu çağırma yapıyorlar biliyorsun basına da yansıyor. Daha ufak çaplı düzeltmelerde normalde araç sahibine bilgi verip çağırırlar ya da siz bakıma gittiğinizde haberiniz olmadan yaparlar. Ama bir bülten geldi ise sümen altı yapmazlar diye düşünüyorum.