Gönderen Konu: TOYOTA Yetkili Serviste bir gün geçirmek...  (Okunma sayısı 13780 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
TOYOTA Yetkili Serviste bir gün geçirmek...
« : Kasım 15, 2014, 19:32:31 »
Bugün sabah saat 09:30 da başlayan akşam saat 16:00 gibi biten bir Toyota Servisi günü geçirdim. Gerçi işiniz uzun sürer öğleden sonrayı bulur dediler ama ben yinede beklemek istedim.

Yağ - Yağ Filtresi - İç kabin filtresi vede KAMPANYA kapsamında Arka Süspansiyon Kolu değişimi yapıldı. Bu kampanya sadece Avensisleri ilgilendirmiyor herhalde çünkü yazıda AURİS -AVENSİS ARKA SÜSPANSİYON KAMPANYASI yazıyor, blginiz olsun. Ayrıca bu aya özel ücretsiz FAR TEMİZLEME de yapıyorlar. Benim farların üst kısmında sanki buhar olmuş gibi bir beyazlanma vardı temizlikten sonra giderilmiş. Çok parlak olmuş tavsiye ederim.

Bu arada maşallah peynir ekmek satılır gibi arabalar satılıyor, içerisi full insan doluydu. Arabasını alan binip gidiyordu. Orada bulunan tüm COROLLA lara baktım arkadaşlar, hiç birisinde arka davlumbaz dediğiniz şeyden yoktu, gerçi pek anlamam ama elimi tekerleğin üstünden soktuğumda direk metale dokunuyordum. Birisi almış, bu durumdan bahsettim hiç bir bilgisi yoktu. Forumda yaşamamnın güzel bir yanıda bu olsa gerek :)

Bu arada 5-6 kadar POLİSlere verilecek COROLLA vardı, onlar dışarda bekliyordu, onlarında arka teker üstüne baktım. Arkadaşlar o Polis araçlarında her tarafı keçe gibi birşeyle kaplı idi, elimi sokunca hiç bir metale değmedi halı gibi birşey. Demek ki POLİS olmak lazım :)

0W20 Toyota yağın 5 lt si 350 TL civarı idi. Sadece Priuslarda kullanıyoruz dediler.

Araca Yapılan işlemler,

- 70000 Km bakımı ve kontrolü
- Yağ ve Yağ filtresi Değişimi
- Polen Filtresi (Kabin havalandırma Filtresi)
- Boyadaki bir sürü çizik ve boya atmalarına rütuş
- Farların temizlenmesi parlatılması
- Hava filtresi ve MAF sensörü temizliği (Bu arada MAF Sensörü temizliği baya kolay birşeymiş, herkes yapabilir dedim usta, 2 adet vidası var çıkartınca ve soketiden çıkartınca yağsız balata temzileme spreyi sıkınca temizleniyor)
- Toyota Aircon Cleaner ile Klima temizliği ( 39 TL) bunu kendim yaptım hatta herhalde yanlış yaptım  :rofl: :rofl: Sağ taraftan yolcu ayak altından köpükler damla damla düştü :) Artık neresine kadar soktumsa hortumunu )
 ve aşağıda faturada yazan işlemler

Orada teşhir edilen ürünlerin fotoğraflarını çektim. Ayrıca faturanın da fotoğrafı buyrun :)

Bu arada tüm ilgi ve alakasından dolayı Pınar Hanım ve Süleyman Ustaya Teşekkürler. :saygi:
THE END

Toyota Club Türkiye

TOYOTA Yetkili Serviste bir gün geçirmek...
« : Kasım 15, 2014, 19:32:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTA Yetkili Serviste bir gün geçirmek...
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2014, 19:58:27 »
Aynı tecrübeyi ben de yaşamıştım geçen yıl. Sabah pogaça simitle başlayan ikram öğlen müdürlerle yemek sonrasında kurabiye tatlı çay kahve vs ile devam etti. Ogünden sonra ne zaman servise gitsem arabayı bırakıp daha sonra almak yerine beklemeyi tercih ediyorum :D Araç satışı ise fena durumda ötv artmasına rağmen gram satış azalması yok diyolar. Plazada teşhirde avensis yoktu sordum depoda bile kalmadı bir hafta sonraya randevu veriyoruz dedilerdi.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2014, 20:04:46 »
Zaten hiç Avensis yok ya Corolla var yada Auris.

Valla ben birşey yemedim açık büfe dediğin gibi şeyler vardı ama hiç canım çekmedi, kahvaltıyı sıkı yapmıştım... Öğlen yemeğinde de deiğin gibi sağolsunlar yemeğe çıkalım dediler ama onuda canım istemedi. Sınırsız sütlü nescafe ve su yetti birde duman :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '08
  • 17 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2014, 20:28:15 »
Hocam far temizliği bakım yaptırana mı yoksa forever karta mı ücretsiz?
Toyota Corolla  1.4 d-4d Elegant /2008
Mondial 150 MR Vulture / 2014

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Kasım 15, 2014, 20:43:52 »
Hocam far temizliği bakım yaptırana mı yoksa forever karta mı ücretsiz?

Hiç malumatım yok Mehdi Abi, geçenlerde bana email gelmişti orada yazıyordu eğer silmediysem buraya resmini ekliyeyim. Ben zaten yağını değiştirme amaçlı gitmiştim gidince yaptılar

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 15, 2014, 21:03:15 »
Bugün sabah saat 09:30 da başlayan akşam saat 16:00 gibi biten bir Toyota Servisi günü geçirdim. Gerçi işiniz uzun sürer öğleden sonrayı bulur dediler ama ben yinede beklemek istedim.

Yağ - Yağ Filtresi - İç kabin filtresi vede KAMPANYA kapsamında Arka Süspansiyon Kolu değişimi yapıldı. Bu kampanya sadece Avensisleri ilgilendirmiyor herhalde çünkü yazıda AURİS -AVENSİS ARKA SÜSPANSİYON KAMPANYASI yazıyor, blginiz olsun. Ayrıca bu aya özel ücretsiz FAR TEMİZLEME de yapıyorlar. Benim farların üst kısmında sanki buhar olmuş gibi bir beyazlanma vardı temizlikten sonra giderilmiş. Çok parlak olmuş tavsiye ederim.

Bu arada maşallah peynir ekmek satılır gibi arabalar satılıyor, içerisi full insan doluydu. Arabasını alan binip gidiyordu. Orada bulunan tüm COROLLA lara baktım arkadaşlar, hiç birisinde arka davlumbaz dediğiniz şeyden yoktu, gerçi pek anlamam ama elimi tekerleğin üstünden soktuğumda direk metale dokunuyordum. Birisi almış, bu durumdan bahsettim hiç bir bilgisi yoktu. Forumda yaşamamnın güzel bir yanıda bu olsa gerek :)

Bu arada 5-6 kadar POLİSlere verilecek COROLLA vardı, onlar dışarda bekliyordu, onlarında arka teker üstüne baktım. Arkadaşlar o Polis araçlarında her tarafı keçe gibi birşeyle kaplı idi, elimi sokunca hiç bir metale değmedi halı gibi birşey. Demek ki POLİS olmak lazım :)

0W20 Toyota yağın 5 lt si 350 TL civarı idi. Sadece Priuslarda kullanıyoruz dediler.

Araca Yapılan işlemler,

- 70000 Km bakımı ve kontrolü
- Yağ ve Yağ filtresi Değişimi
- Polen Filtresi (Kabin havalandırma Filtresi)
- Boyadaki bir sürü çizik ve boya atmalarına rütuş
- Farların temizlenmesi parlatılması
- Hava filtresi ve MAF sensörü temizliği (Bu arada MAF Sensörü temizliği baya kolay birşeymiş, herkes yapabilir dedim usta, 2 adet vidası var çıkartınca ve soketiden çıkartınca yağsız balata temzileme spreyi sıkınca temizleniyor)
- Toyota Aircon Cleaner ile Klima temizliği ( 39 TL) bunu kendim yaptım hatta herhalde yanlış yaptım  :rofl: :rofl: Sağ taraftan yolcu ayak altından köpükler damla damla düştü :) Artık neresine kadar soktumsa hortumunu )
 ve aşağıda faturada yazan işlemler

Orada teşhir edilen ürünlerin fotoğraflarını çektim. Ayrıca faturanın da fotoğrafı buyrun :)

Bu arada tüm ilgi ve alakasından dolayı Pınar Hanım ve Süleyman Ustaya Teşekkürler. :saygi:

yazın park sensörü için gittiğimda süspansiyon kampanyası kontrol falan yazıyordu sadece kontrol ettşler değişim yazmıyordu
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 837 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 15, 2014, 21:03:52 »
Sen bari "gerçi pek anlamam ama elimi tekerleğin üstünden soktuğumda direk metale dokunuyordum". deme bari Murat abim. :D
Maşallahın var.

Fiyat gayet iyi abi.
Anladiğım kadarıyla aracının başında bekleyemedin.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 15, 2014, 21:07:01 »
Kampanya güzelmiş. Ama son bakımı özel serviste yaptırmıştım. Bilseydim serviste yaptırırdım. Far parlatmaya ihtiyaç var çünkü.
Far parlatma için bakım şart mı? Normalde ne kadara yapılıyor bilginiz var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Kasım 15, 2014, 21:07:29 »
yazın park sensörü için gittiğimda süspansiyon kampanyası kontrol falan yazıyordu sadece kontrol ettşler değişim yazmıyordu

Valla Ali hocam bana geçen sene gittiğimde böyle bir kampanya var ama elimizde yok bir daha ki gelişinizde bakalım dediler. Bende işte bugün için randevu almak için aradığımda bu kampanyadan bahsettim ve bugün için malzeme getirttiler ve değiştirdiler. Ha ne değiştirdiler bilmiyorum ama 1 ila 1:30 saat sürer dediler. Araç liftte iken arka tekerlerin iç taraflarından kol gibi birşeyi değiştiriyorlardı.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #9 : Kasım 15, 2014, 21:11:01 »
Valla Ali hocam bana geçen sene gittiğimde böyle bir kampanya var ama elimizde yok bir daha ki gelişinizde bakalım dediler. Bende işte bugün için randevu almak için aradığımda bu kampanyadan bahsettim ve bugün için malzeme getirttiler ve değiştirdiler. Ha ne değiştirdiler bilmiyorum ama 1 ila 1:30 saat sürer dediler. Araç liftte iken arka tekerlerin iç taraflarından kol gibi birşeyi değiştiriyorlardı.

valla bende değişim olmadı acaba bazı serilerde sorun mu var da ücretsiz değiştirdiler anlamadım
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Kasım 15, 2014, 21:11:10 »
Sen bari "gerçi pek anlamam ama elimi tekerleğin üstünden soktuğumda direk metale dokunuyordum". deme bari Murat abim. :D
Maşallahın var.

Fiyat gayet iyi abi.
Anladiğım kadarıyla aracının başında bekleyemedin.
:rofl: :rofl: yok valla ne öğrendikse eğer öğrenebildimse bu forumda sizlerden öğrendim. İlk Corollada Davlumbaz yok diye bir konu açıldığında bildiğimiz hava emen sistemden bahsediliyor sanmıştım   :rofl: :rofl:

Evet fiyat bana da iyi geldi. Ama diğer fiyat lisatesine bakarsan pekte iyi değil Yüksel. 78 TL 1 lt 0W-20 yağ :) Ucuz bakımdaki işin sırrını bana oradaki bayan söyledi ama ben kimselere söylemiyeceğim :)

Evet ilk başlarda başında değildim, ama dötüm dötüm yanaşarak ara ra içeri atölyeye süzülebildim bir kaç kere hele hele artık o kadar saat bekledikten sonra neredeyse bende bir aracı lifte kaldırıp formenlik yapacak seviyeye gelmiştim  :rofl: :rofl: Yani iyicene içli dışlı olduk oradaki arkadaşlarla
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #11 : Kasım 15, 2014, 21:13:22 »

boya atmalarına ve çiziklere rütuş mu?
nasıl yani boya mı attı araç hocam?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 21:14:23
:rofl: :rofl: yok valla ne öğrendikse eğer öğrenebildimse bu forumda sizlerden öğrendim. İlk Corollada Davlumbaz yok diye bir konu açıldığında bildiğimiz hava emen sistemden bahsediliyor sanmıştım   :rofl: :rofl:

Evet fiyat bana da iyi geldi. Ama diğer fiyat lisatesine bakarsan pekte iyi değil Yüksel. 78 TL 1 lt 0W-20 yağ :) Ucuz bakımdaki işin sırrını bana oradaki bayan söyledi ama ben kimselere söylemiyeceğim :)

Evet ilk başlarda başında değildim, ama dötüm dötüm yanaşarak ara ra içeri atölyeye süzülebildim bir kaç kere hele hele artık o kadar saat bekledikten sonra neredeyse bende bir aracı lifte kaldırıp formenlik yapacak seviyeye gelmiştim  :rofl: :rofl: Yani iyicene içli dışlı olduk oradaki arkadaşlarla

ucuz bakımın sırrını söylersen 80 bin bakımını hediye edebilirim özelden yazışalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Kasım 15, 2014, 21:14:54 »
Kampanya güzelmiş. Ama son bakımı özel serviste yaptırmıştım. Bilseydim serviste yaptırırdım. Far parlatmaya ihtiyaç var çünkü.
Far parlatma için bakım şart mı? Normalde ne kadara yapılıyor bilginiz var mı?

Ben aracımı ikinci el aldım hocam, alıncada klasik yetkili servis korkusuna özel servise gittim ama bence en güzeli Yetkili Servis üç beş fazla olacak ama en azından garantisi var yaptıkları işlerin. Özel serviste arabayı sokana kadar güler yüz ve ilgi alaka, sonra hepsi kaçıyorlar soru sormalarımdan bugün ve daha önceki yetkili servis olayında her zaman yardımcı olmaya çalıştırlar. En azından burada benim yaşadıklarım böyle  :tamam:

Far parlatma için bakım şartmı bilmiyorum hocam ama sanmam çok pahalı bir işlem değildir. Polisaj makinesi ve artık kimyasal olayı. Ama işe yaradı baya fardaki üst kısımdaki ışıklar ile alakası olmayan kısımdaki yerler parladı baya

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 21:15:59
valla bende değişim olmadı acaba bazı serilerde sorun mu var da ücretsiz değiştirdiler anlamadım

Bilmiyorum Ali hocam, ama sanmıyorum direk sistemden bakınca KAmpamya var dediler ve değişimi yaptılar. Detayını bilmiyorum belki @Ahmet Güve (8047)  yada @Ufuk Sönmez (16363)  Hocam bilir.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 21:19:21
boya atmalarına ve çiziklere rütuş mu?
nasıl yani boya mı attı araç hocam?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 21:14:23
ucuz bakımın sırrını söylersen 80 bin bakımını hediye edebilirim özelden yazışalım :)

2. el aldım Ali hocam, gerçi ben kullanırkende bir kaç tane oluştu. Ön kaporta üstünde hani taşlar maşlar gelirde noktasal boya kalkmaları olur ya, artık ismini bilmiyorum böyle ufak ufak birde birisi sağ olsun AVM park yerinde kapısını nasıl açtıysa sol tarafta saç görünecek şekilde çizik vardı onu falan rütuşladılar ama ön tarafta baya bir taş çıtlaması vardı.

Ucuz bakımın sırrı bu yazdığın mesajda gizli Ali Hocam "ucuz bakımın sırrını söylersen 80 bin bakımını" :) Çaktırma kimseler duymasın, randevu alırken 80 bin bakımına bilmem ne bakımına geliyorum demiyecekmişsin :) O zaman fiks o bakımın ücreti neyse onu yazıyorlarmış :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 837 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 15, 2014, 21:26:17 »

Herşeyi hep birlikte öğreniyoruz abi. :)

Abi işin içinde Plaza olduğu zaman çok detaya düşmemek lazım. Benim 10.000 Km standart bakım limitim özel serviste maksimum 300.00 TL olduğu için, sen 285.00 TL'ye yetkili serviste yaptirmissin. Ona istinaden gayet uygun geldi.

Ben bujileri, yağı, filtreleri(polen hariç) değiştirdim. Parçalar 180.00, işçilik 20.00 TL gibi komik bir rakam. Ama dışarıda far temizletmeye niyetleneyim, fiyatlar 50.00 TL'den başlıyor. :) Yetkili servisler böyle zaman zaman avantajlı olabiliyor.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Kasım 15, 2014, 21:36:22 »
Yarın servisi arayıp fiyat alayım. Belki tekrar bakıma sokarım  :rofl:
Yağ ve kabin filtresi hariç ne kadar isterler acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Kasım 15, 2014, 21:38:21 »
Herşeyi hep birlikte öğreniyoruz abi. :)

Abi işin içinde Plaza olduğu zaman çok detaya düşmemek lazım. Benim 10.000 Km standart bakım limitim özel serviste maksimum 300.00 TL olduğu için, sen 285.00 TL'ye yetkili serviste yaptirmissin. Ona istinaden gayet uygun geldi.

Ben bujileri, yağı, filtreleri(polen hariç) değiştirdim. Parçalar 180.00, işçilik 20.00 TL gibi komik bir rakam. Ama dışarıda far temizletmeye niyetleneyim, fiyatlar 50.00 TL'den başlıyor. :) Yetkili servisler böyle zaman zaman avantajlı olabiliyor.

Valla abim bende o kadar saat kalınca, işler bitmeye başladığında ahanda dedim 500-600 TL gidecek :) Yusuflama modu aktif edilmişti, ya o değilde taksit ve kredi kartı olayı olunca bana avantajlı geliyor. Diğer türlü sanayide ustaya insan kart uzatmaya veya taksit yaptırmaya falan utanıyor.  :islik:

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 21:43:11
Yarın servisi arayıp fiyat alayım. Belki tekrar bakıma sokarım  :rofl:
Yağ ve kabin filtresi hariç ne kadar isterler acaba

Sizin farlardaki sıkıntı bendeki gibi olandan mı? Keşke fotosunu çekseydim eski halinin. Bende farlarda hani çekik göz gibi ya arkaya doğru gidiyor mercek farın üstünde o kısımlar sanki içerden buhar yapmışta kurumuş kalmış gibiydi. Beyazımsı mat bir renkte idi. Meğersem dışardanmış olay. Ayrıca orada bulunan diğer avensislere de baktım inanın hepsinin farları aynen benimkinde olan beyazlıktaydı. Kronik bir sorun bana göre. Ayrıca benim direksiyonda hafiften değişik bir haller var, derisi sıkıntılı bunu halledebilirmiyiz dedim , garantisi olsaydı hallederdik dediler. Eski sahibi sağolsun hiç yetkili servise gitmemiş denecek kadar az gitmiş :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 15, 2014, 22:18:05 »
Sizin farlardaki sıkıntı bendeki gibi olandan mı? Keşke fotosunu çekseydim eski halinin. Bende farlarda hani çekik göz gibi ya arkaya doğru gidiyor mercek farın üstünde o kısımlar sanki içerden buhar yapmışta kurumuş kalmış gibiydi. Beyazımsı mat bir renkte idi. Meğersem dışardanmış olay. Ayrıca orada bulunan diğer avensislere de baktım inanın hepsinin farları aynen benimkinde olan beyazlıktaydı. Kronik bir sorun bana göre. Ayrıca benim direksiyonda hafiften değişik bir haller var, derisi sıkıntılı bunu halledebilirmiyiz dedim , garantisi olsaydı hallederdik dediler. Eski sahibi sağolsun hiç yetkili servise gitmemiş denecek kadar az gitmiş :)

http://i.imgur.com/WKuvRkW.jpg
Benim farların net fotoğrafı yok ama buradan az çok belli oluyor bulanıklık. Kırmızı ile işaretlediğim yerlerde var sadece.Üstten bakınca beyaz görünüyor. Mat ve pütürlü yüzey gibi olmuş. Normal yerler parlak ve kaygan.
Direksiyon da aşındı eriyip bitti yeşil birşey çıkıyor artık altından. Deri direksiyon kılıfı alıp takmıştım. Uzaktan bir fotoğraf buldum. Kılıf da böyle duruyor.
http://i.imgur.com/d6mHPsH.jpg

Tamponu boyattırdığım yerde far temizliği de yapılıyor. Çiftine 140 lira istemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Diş macunu ile yaparım düşüncesiyle yaptırmamıştım. Meğer diş macunu ile olmuyormuş  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Kasım 15, 2014, 22:21:55 »

Tıpkısının aynısı idi bende de ve diğer Avensislerde gördüklerimde aynı sizdeki gibi idi.  :tamam: Sıkıntı yok temizlendi geçti şimdi. Diğer tarafları gibi cam gibi parlıyor. Kronik sorun bence, hepsinde mevcuttur.

Sizin direksiyonda Yeşilleri gördünüz demek bendeki o kadar değil :) Sizin deri kılıf güzel olmuş ama hakikatten çok soyulmuş herhalde eski direksiyon, kıvrım kıvrım olmuş üst taraflar. Bence bu direksiyonlarıda problemli Avensislerin
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 15, 2014, 22:38:37 »

Bu arada maşallah peynir ekmek satılır gibi arabalar satılıyor, içerisi full insan doluydu. Arabasını alan binip gidiyordu.
Araca Yapılan işlemler,

Ben bunu hiç anlamıyorum herkes vergilerden yakıt fiyatlarından dert yanıyor, kime sorsan ekonomik kriz var diyor ama sıfır araç satışlarından hiç azalma yok hemde bu fiyatlara rağmen
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Kasım 15, 2014, 22:43:08 »
Ben bunu hiç anlamıyorum herkes vergilerden yakıt fiyatlarından dert yanıyor, kime sorsan ekonomik kriz var diyor ama sıfır araç satışlarından hiç azalma yok hemde bu fiyatlara rağmen

:alkis: :alkis: :alkis: :tamam: aynen hocam aynen. Allah hayırlı işler versin ama durum hakikatten anlaşılabilecek gibi değil.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 22:45:00
Tamponu boyattırdığım yerde far temizliği de yapılıyor. Çiftine 140 lira istemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Diş macunu ile yaparım düşüncesiyle yaptırmamıştım. Meğer diş macunu ile olmuyormuş  :rofl:

Ooooo 140 TL ha, desenize bugünkü bakım bana bedavaya gelmiş :)

Bu Diş macunu olayının Youtubeta bir sürü videosu var, karbonatlı olandan tavsiye ediyorlar hatta. Aslında olay diş macunu falan değil, aşındırıcı birşeylerin olması. Üstteki katmanı kazıyıp atma olayı. Bence bu paraysa eğer gitmeye değer Yetkili servise
THE END