0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özellikle büyük şehirlerde yaşanan en büyük sorun, sol veya orta şeritten giden düşük süratli araçlar. Aman dikkat!
İyi bir uygulama ama ne kadar dikkate alınır.
Tekin abicim bu dediğin şey heryerde var ya. Adamı sinirden perişan ediyorlar.
Sunun mobil uygulamasini yapsalarGps ile tespit etse ugrastirmasa bizi
iyi de sağ tarafta araçlar park etmiş durumdaysa ortadan yada soldan gidilecek tabiki.otoban için konuşmuyorsak şayet.
Benim arkadaşımın ablasının böyle bir projesi var. Uzun zamandır uğraşıyor. Ama onun ki daha kapsamlı yani hırsızlık olsun farklı insanlara asayişe ters düşen birşey olduğunda fotoğraflandığı an emniyete gps yoluyla otomatik bildirilecek. Ama daha uzun zaman alır gibi...Mesaj Birleştirildi: Kasım 11, 2014, 12:57:19 Ben otoban için konuştum.Mesaj Birleştirildi: Kasım 11, 2014, 12:59:36 Gerçi tek otoban değil bu durum şehirde ki çevre yollarında da geçerli ama şehir içinde baya uğraşmak gerek hangi birine doğruyu öğreteceksin. Ben her zaman söylerim araba sürmek bence sanattır. Her koltuğa geçip aracı hareket ettiren kişi şoför değildir...
ben şehiriçinde kullandığım için biliyorum, lanet bi durum. sağ şerit kapalı park etmiş araçlar yüzünden, ortadan gitsen sağdaki aracın napcağı belli olmuyo, yada kıçını dışarda bırakmış oluyo. soldan gitsen şehirdeki hız manyakları seni taciz ediyor. ne biçim trafik anlayaşımız var bilemedim valla.Sanki ben arkamdaki delirmiş yüzünde şehiriçi hız limitimi aşmak zorundayım. Valla asfalyam atcak bi gün inip dövcem şu adamları.oh be içimi döktüm !!
Yine de sinirlere hakim olmak lazım. Benim de çok kavgalarım oldu zamanında ama baktım sonu gelmiyor kendimi tüketiyorum. O yüzden hata yapana güler hale geldim düzeleceğine iyice kötüye gidiyor. Allah trafikte olan herkese sabır versin. Sinir yoklamaya birebir aktivite araç kullanmak...