0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabii bazı şeyleri abartmadan, ayırt edebilmeliyiz.Yoksa, her göndereceğimiz araç plakasının cezayı hak edip etmediğinin araştırılacağını düşünmeyin, kesinlikle ceza yağacaktır.Bu arada bizlerde trafik kurallarına her zaman olduğu gibi %100 riayet etmeye devam edeceğiz.Özellikle büyük şehirlerde yaşanan en büyük sorun, sol veya orta şeritten giden düşük süratli araçlar. Aman dikkat!
Evet gerçekten iyi bir uygulama eminim ki çokça kullanan da olur Fakat orta şeritte veya sol şeritte düşük hızla seyreden araçları nasıl şikayet edeceğiz
doğrudur zafer abi. ben üzerime düşen görevi yapayım da. dediğin gibi eğitim öncelikli. eğitim olmazsa bu saçma döngü böylece devam eder. ahlak edep aile terbiyesi bu noktada önem kazanıyor. bunlar olursa zaten eğitim de olur. aile terbiyesi mayadır. terbiye olmazsa eğitim bir yere kadar insana nüfuz ediyor. hakkımızda hayırlısı.
Trafiğin akışını engelleyen/tehlikeye sokan sürat ile orta veya sol şeritte giden aracı, arkasından aynı süratle takip ederken kendi takometrenizin görüneceği şekilde o aracı fotoğraflayabilirsiniz.
Tekin bey adamın fotoğrafını çekeceğiz diye Allah korusun bir yere girmeyelim yol isterim vermezse sağ tarafından geçer devam ederim.
Tekin Abi, bu şekilde kendimizide ihbar etmiş olmazmıyız
Bence saçma bir uygulama hatalı sürücüyü o anda durdurup yaptığı hatayı bildirmiyecek ki bu sistem.Biz bir birimizi ihbar ettikçe devlet kazınıcak devlet kazandığı paraları napıyor bilmem kaç odalı saraylar yolsuzluklar vs vs.
Valla erzurumdayım kural diye bir şey yok. 3 şeritli ana yollarda (mahalli yol demiyorum) sağ şerite ve sol şerite park yapılıyor erzurumun her yerinde gördüm bunu. 3 şeritli yolda tek şeritten trafik sağlanıyor kavşaklar kapatılmış yolu göremiyorsun ki gireceksin. Günde 100 tane fotograf cekerim. Ben hafiye olacağıma trafik görevini yapsa herkes kendine çeki düzen verir. Burda bi fotograf ceksem ve fark edilsem kim sahip çıkacak bana??? Herkes işini yapsa hafiyelere ihtiyac kalmaz...
Benim taktığım sürücü tipi:Caddelerde sokaklarda dörtlüleri yakıp trafiği kapatacak şekilde park edenler, Memleketimizde dörtlülerin anlamı şudur: Ben bir hata yaptım bununda farkındayım beni idare edin...