0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim Ankara da lpg ucuz Aygaz bile yanılmıyorsam 2.26 civarı bir gün gel deponu doldur seni gezdireyim burda
ben bi fiil istanbul yolunda metronun çaprazındaki milangazdan alıyorum abi enson 2.24den.2.05leri özledim adres verirsen zeki abi çok iyi olur yaa gene fullleme yapacam ona göre.
ramazan bey,Benim şahsi düşüncem filtre degişimi ile birlikte ayarınızı değiştirmemeniz.birazcık zaman tanıyın kendinize ve aracınıza.dikmen çetin emeç ve cinnah gibi bir yerde gerçekten değerleriniz çok iyi.hep yokuş yukarı dur kalk iniş desen farklı değil.ben hep milangaz alıyorum oldukçada memnunum.hem performansından hemde yakıtından.size çok ters ama istanbul yolundan alıyorum eryamana giderken.bu arada lafı bile olmaz nekadar iş yogunlugundan bile olsa çok giremesemde tüp konusu olunca ayrı bir severek yazıyorum Murat abi ankaranın en yüksek yerlerinden bazıları oralar.full yokuş ve trafiğide bir okadar sağlam yani.yollarıda dar her taraf ışık daha sayıyım mı
prinsin kataloğunda "prins Milangaz'ı önerir" yazıyor : )
İPRAGAZ olmasın o?
Bildigim kadar tecrubem kadar herzaman yardimci olurum seve seve.bunun icin burdayiz.bulusnalarda da kapimiz her zaman açıktır semaverimize bekleriz o yol sartlarina gayet iyi degerleriniz biraz bole kalsin oynamayin ayarlsriyla kendine gelsin birazsşöle zaman gecsin dahada oturcaktir.ipragazi hic kullanmadim birsey diyemem bpden ben memnun kaldim ama fiyati pahali kullanmiyorum shellden hic memnun kalmadim sahsi dusuncelerim bunlar.ama milangazda senelerdir takili kaldim ve asla aygaz onermiyorumya hep opet aygaz alicaksiniz ya hic almicaksiniz.
tekrar sağ olun zaman ayırıp ilgileniyorsunuz milangazı en kısa sürede denicem .. siteden takip edip önümüzdeki buluşmaya katılırım inş
rica ederim elimden geldikce herzaman kapimiz hep açık hepimiz yogunluktan dolayi zor ayarliyoruz ama en kisa surede bi bulusma ayarlicaz gene herzaman bekleriz
sağ olun katılmak için can atıyorum : )