0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağolun sait ustayı duymuştum siz söyleyince aklıma geldi ona giderim büyük ihtimal ..beni o bahsettiğim ustaya yönlendirdiler mühendis falan dediler bende o yüzden gittim belki de dediğiniz gibi başından savmak için öyle dedi ben araçta büyük bi sorun olduğunu düşünüyordum genelde forumda ki kullanıcılar 280-290 krs yakarken bizim 320-330 ..bende tam sizin dediğiniz gibi bi ayar istiyordum ustaya da belirttim ama nafile öyle bişey yok dedi tekrardan çok sağolun ...
Süpersin Ogün yaaa Aynen sanayide yalakalık iyidir candır
Ogün hocam en kısa zamanda bahsettiğiniz ustalardan birine gideceğim Anıl bey de haklı lakin oldukça sakin ve ekonomi üzerine kullanırım ama son ayardan sonra böyle oldu ama daha önceden de belirtmiştim şehir dışı yakıtı gayet iyi .. bende sizin görüşünüze katılıyorum ince ayar yapan ustalar vardır elbet
en çok bu isimler geçiyor ramazan bey benim aldıgım duyumlar ve prins hakkındaki usta bilgilerim dogrultusunda tabi.ikiside ankarada adını duyurmuş kişiler.sanayide ankarada dedigim olay önemlidir ama sabit bir müşteri olcak gibi davranıp suyuna gidip biraz yagcılık iyidir herzaman.sonuçları gene paylaşırsanız sevinirim.
) burdaki verileri görünce kendime acıdım valla. Ortalama yakıt tüketimim 100km/13 lt Benzin )2005 ex.el. AT d2.0 Çok sakin kullanıyorum. Pedala dokunaraktan Araç 2500 devri geçmiyor. Ne varki Evim İst/bahçelievlerde ve dolaştığım yerlerde buralar. Dur kalk çok fazla. Kıyamıyorum da LPG olayına girmeye.Gerçi benim çözümüm de var çok olumlu sonuçlar alıyorum. Bu çözüm sayesinde dizelleri kıskandıracak yakıt tüketim verilerine ulaştım. Aracı haftasonu gezmeleri dışında kullanmıyorum. Tek başıma Gideceğim çoğu yere toplu taşıma ile gidiyorum. Özellikle anadolu yakası yada beşiktaş taksim civarına. Aylık toplama vurduğumda tükettiğim bütün benzin 1 depoyu geçmiyor. Bunun bakım, otopark ve aşınma masraflarına olan katkısınıda unutmamak gerek.
Arabanin bir ihtiyac bazen (surekli degil) keyif aracı oldugunu unutmadan otobusede binilmeliyada arabayada.bunu ozellikle lpg taktirdiktan sonra unutmamak lazım. Olumlu yönde gelisme olmasina sevindim.zamanla dahada oturcaktir ayari ve ayaginiz.pedali tanıdıkça lpg ye alistikca daha yumusak ekonomik kullanmaya başlarsınız. Aracı tanimakda onemli bi unsur.verilerinizi burdan takip etmeye devam etcem.deponuz kac lt acaba.
benim şehir dışı değerlerde sizinkiyle aynı 8,5 lt 120 km/h sabitama şehir içi çok sıkıntım orda 100/13 lt araç sürüş oldukça normal hatta arkadaşlarımın değimiyle "emekli albay" kıvamında makas atmak vb adetim değildir ama çözemedim sorunu çok sağ olun tüketim değerlerinizi belirttiğiniz için .
Şehir dışı hemen hemen yol şartları eşittir tüketim diğer araçlarla aynıysa araçta herhangi bir kusur aramayın.Ya sizin sürüşünüzde ya da kullanıdığız güzergahta bir sıkıntı vardır