0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, bundan önceki yıllarda kötü havalarda aracı çıkarmayarak kış lastiksiz idare etmiştim ancak artık bu yıl benim için kış lastiği zorunlu.. internette 2014 üretimi pirelli snowcontrol 3 marka lastik buldum. fiyat 400 tl.. sizce fiyat iyi mi? bu sene vergilerden dolayı yeni lastiklerin fiyatı artacak diyorlar..Bir de bu lastikleri saklayabilecek yerim yok. Evde ardiye niyetine kullandığımız dolap var, orda naylonlayarak saklayabilir miyim?
2 yillik 2. El lastiklere 400 tl vermektense asagidaki konudaki mesajimi okumanizi tavsiye ederim. Sizi lastik saklama ve 6 ayda bir degistirme derdinden de kurtarır. 300 km.dir kullaniyorum ve simdilik gayet memnunum.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=69841.msg1023190.msg#1023190
Kar lastiği değilde bana yazlık lastik lazım. İnternetten fiyatları incelediğimde nokianın yazlık lastikleri oldukça uygun geldi. Ebatlarım 205 55 16Yazlık lastik 180 lira civarı iken Kışlık lastik fiyatları 220 lira civarında. Acaba Nokianın yazlığı tavsiye edilmiyor mu?
Yazlık lastik 180 lira civarı iken Kışlık lastik fiyatları 220 lira civarında. Acaba Nokianın yazlığı tavsiye edilmiyor mu?
Bende Turanza ER300 var fabrika çıkışlı çok memnunum.
Ben zamanında araştırmıştım. Nokian yaz lastiği yurtdışı test sitelerinde çok beğeniliyor. CPC5 ve Nokian iLine (205/55r16) karşılaştırdığımda yurtdışında tekrar alır mısınız diye sorduklarında Nokian %90 civarındayken Conti %40 lardaydı. Hayret etmiştim ama doğruluğu var diye düşünüyorumBende dün 37 km hızla kaydım Turanzalarla VSC devreye girdi. Kullanıcıların memnun olması bana enteresan geliyor. İlk icat edilen lastikten bir sonra üretilen lastik bana göre. Sesli, kaya gibi sert , konforsuz ve güvensiz
Bende dün 37 km hızla kaydım Turanzalarla VSC devreye girdi. Kullanıcıların memnun olması bana enteresan geliyor. İlk icat edilen lastikten bir sonra üretilen lastik bana göre. Sesli, kaya gibi sert , konforsuz ve güvensiz