0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bu linke göre yaz kış kullanılabilecek bir lastik. Eu etiketi C C 72 db http://www.nokiantyres.com/winter-tyres/nokian-wr-a3/
O halde tavsiye ederim diyorsunuz galiba demi? Bir de şunu soracaktım: sizce kumho ile arasındaki yaklaşık 400 tl farka değer mi?
Kumholar hangisi hocam?
Murat Bey kumho bunlarhttp://www.kliksa.com/urunler/kumho-oto_lastik/10892?filterMevsim=KI%C5%9E&filterMarka=Kumho&filterJant+%C3%87ap%C4%B1=17&filterTaban+Geni%C5%9Fli%C4%9Fi=215Üretim tarihi 2014 olan bitmiş galiba
Bunun Eu etiket değerleri C E 72Bu pek yazın kullanmaya gelmez gibi görünüyor.
Abi bu EU etiketi doğruysa nokianları alırsam 4 mevsim kullanabilirim. Bir de bu eu etiketi nedir ki? Bu işten bayağı anlayorsunuz galiba.
175 70 13 Goodyear Ultragrip 8 lastik almayı düşünüyorum.Tane fiyatı taktırmayla 140 TL olacak.Sizce iyi mi?
Bayiden taktıracaksınız fiyat iyi eger netten alırsanız 129 tl civarına bulabilirsiniz tabiki birde takma parasıyla aynı fiyata gelecek.Bu fiyat civarında UG9 bulabilirseniz daha iyi olur
Şimdi bende bi tavsiye isteyeceğim. Corollada 205/55/16 lastik ölçüsü var, iyi güzel. Kış lastiğinin tanesi 200 ₺ civarında,hatta artabiliyor. Kullanım kılavuzunda 195/65/15 91H yazıyor birde. Eski kasa corolla ve auris class jantları ve civic kapak jantları uyuyor . Bunu düşünme sebebim lastik fiyatı kampanyalı hali (n11 de) 130 ₺ ye düşüyor Sizce ne dersiniz? Kış lastiğinin ağırlığı yaz lastiğine göre nasıldır? Ben hem ağırlıktanda tasarruf etmiş olur muyum?
YasinGörsellik olarak çok fark olmaz sanki, tamam kapak jant kötü ama şu var. Şuanki jant ve lastik 18,5 kg gibi bi ağırlığa sahipLife kapağı ve sac jantı ile bir kış lastiği 20 kg ı geçiyor. x4 dersek aradaki fark 10 kg bulur . Boyutları küçültürsek ağırlığı biraz azaltmış oluruz . Buda kışın zaten fazla tüketen aracı normale çeker. Hakan abininde dediği gibi taban azaldığı için tutuş değişirNokian wrD3 130 tl oluyor , kapaklar ve jant 200 ₺ satılıyor malum sitede, baya iyi bir fiyat çıkıyor
Kapak jant 200 tl ye bulursan çok iyiAyrıca 15 olacağı için orjinal kapak ancak 2007 auris ve corolla class 15 janttı yanlış hatırlamıyosam. ondan öncesi malum e12 15 jantSanırım işin zor bu konuda
Kapaklar ve jantlar sahibindende var, olmadı civic dream jantı olur Bende şaşırdım takım fiyatı yazıyor ya
Eğri büğrü bişey gelmesin