0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakıyor valla Harfiyat işi zevkli mi Yaşar abi ? Benim de gönlümde var ama toza gelemiyorum fazla bronsitten dolayı
Çalışma ortamı ve arkadaşların iyiyse zevklidir ama ben o kadar şantiye içinde burayı hiç sevmedim bura altın madeni şirket ve maaş iyi ama siyanür etkiliyor havaya karıştığı için mecbur soluyoruz geçen sene burda çalışan arkadaşım adımı yazdırmış şimdiki şirkete çağırdılar çokta iştahsız geldim şimdilik bahara kadar devam baharın belli olur herşey Kemal Sunal misali karlar erir bana yol görünür
Yüksel abi maşallah, çok güzelmiş.
Sağolasın ENES.Anıları hatırlamış oldum.
Teşekkür ederim. Bu arada PRO'nun yaninda Axor var. O Axor sizinki mi?
Yok, o araç bir nakliye şirketinin aracı.
Yanılmıyorsam sizde de Axor vardı sanki?
Evet, ilk sayfada fotoğrafları mevcut.O araca da ufak tefek "adam etme" işlemleri yapıldı. Şöyle de bir gerçek var. 2003 AXOR, 2008 PRO'dan çok çok konforluydu. ÖNCESİ - SONRASI.
Rengi çok güzelmiş. Bu kasalar Türkiye üretimi mi? Yoksa Almanya'da mi üretiliyor?
TÜRKİYE'de üretiliyor fakat bizim Maviş, ilk versiyon (2002-2003) AXOR. Dipnot: Kara jantlı AXOR'lar, ilk versiyon AXOR'lardır. Bunun çoğu parçası yurtdışı üretimi. Hava tüplerinin üzerinde bile ALMANCA bir şeyler yazıyor.İlk versiyonların yerlilik oranı çok düşük. 2013 model bir 1840 AXOR'un hava tüpü TÜRKİYE üretimiydi. Dijital ekranlı (2003'ün çeyreğinden itibaren) AXOR'lara geçildikten sonra yerlilik oranı yükseldi.
Anladım. Peki yerli üretim ile Alman üretimi arasında pratikte büyük bir fark var mı?
Yüksel kedili fotoğrafını çok beğendim.Güzel çekmişsin
Daha bilmediğim bir sürü şey varmış bunuda tesadüf öğrenmiştim Wolksvagen kamyon olduğunu
Daha bilmediğim bir sürü şey varmış bunuda tesadüf öğrenmiştim Wolksvagen kamyon olduğunu VW Truck Constellation Titan