0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnanın ben 98 model Volvo'dan aldığım zevki 2014 Mercedes'ten alamıyordum. Her konuda değil tabi ki. En büyük üstünlüğü mükemmel yol tutuşu ve daha konforlu olması. Mercedes'in en büyük artısı otomatik olmasıydı o da adamı yormuyordu fazla. Benim serilerin içinde şahsıma ait 1 adette Dodge as700 var. Babamda da kısa şase As950 var. Biz bunları sadece yAZın tarla hasat zamanı kullanıyoruz ve sonrasında hep yatıyorlar. Burunlu olması kullanımda ayrı bir zevk yaratıyor ama süspansiyon 0. Belki gülersiniz ama ben dodge'ların seslerine bayılıyorum
Gayet güzel Sesini duyma fırsatınız oldu mu !
Maalesef.Fuarda bir doğalgaz firmasının doğalgaz dönüşümü yapılmış MERCEDES AXOR 1840 vardı.Bu videoda da dönüşümü yapılmış MERCEDES AXOR 4140 var. Dayımız "yüklüyken de 6'yla, boşken de 6'yla kalkarım" diye iddia ediyor. 401 PS'lik AXOR'a göre ıslık sesi fazla gibi geldi. Motor sesi de bir garip. Cng li 4140 axor
Volvo herzaman standartların üzerinde donanımlı bütün araçları lastikli loader paletli excavatör'ler vardı kullanıcıyı düşünerek tasarlamış herşeyi Dodge vardı 89 model su tankeri idi koltukları yatmak için rahattı su dolana kadar yatıyordum birinde lastik değişirken lastikçi çamurluk üzerindeki lastik takozları sordu bu ne işe yarıyor biliyonmu yok dedim bunlar dar yerden geçerken kullanılır bi yere değmez ise başka bi yere bakmaya gerek yok ama eskiden bunları çok çalarlarmış
Maalesef.Fuarda bir doğalgaz firmasının doğalgaz dönüşümü yapılmış MERCEDES AXOR 1840 vardı.Bu videoda da dönüşümü yapılmış MERCEDES AXOR 4140 var. Dayımız "yüklüyken de 6'yla, boşken de 6'yla kalkarım" diye iddia ediyor. 401 PS'lik AXOR'a göre ıslık sesi fazla gibi geldi. Motor sesi de bir garip.
MERCEDES ECONIC.AVRUPA'da belediyeler tarafından oldukça tutulan bir araç.TR'ye de gelmesi sevindirici.
Fotoğraf arşivimi karıştırırken bu üç fotoğrafı gördüm.Fotoğraflar 2009 yılına ait.Ankara Göksu'da çekmiştimBu da hayranı olduğum Mercedes ActrosMemleketi hatırlatan eski bir fotoğraf.Yine 2009 yılı Malatya çıkışı mola...
Bizim ilçede 1 tane var bunlardan 22/190 sahibi bi kenara koydu bakımını yapıyor 4 tane yeni aracı var en kıymetlisi bu diyor
Eşim Vabis'in fotoğrafını görünce kayınpederimin fotoğraftakinin aynısı ama tanker olanı varmış.Küçük olmama rağmen iyi hatırlıyorum dedi.Ahmet fotoğraf arşivimi karıştırıyorum dedim ya seninle Düzce gezimizin fotoğraflarını gördüm.Ülkemizin ilk barajının yıkıntıları,şelale,kışın su dolu yazın kuruyan kuş gölü (adını unuttum ) sucuk ekmek....Zaman ne çabuk geçti böyle.İnşaallah yazın yeğenini de alıp Alabalık yemeye geleceğiz.Şimdiden Haziran'a randevu istiyorum.
Abi yapma gözünü seveyim sende böyle dersen...22/190larla cok alakasız bir model bu benzemiyor bile ilgili gözle bakınca... Bu arada bilenleriniz vardır belki cok saglam ve eglenceli bir arşiv buldum 200 sayfa... 50 sayfa ilerlemişim bile zamanınız yoksa tıklamayın derim linke http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=36032&start=280
Heeyy gidi hey Rezervasyon tamamdır abi başımla beraber, hey gidi tek gidip 3 geliceksiniz nasipse maşallahh Bu arada gölün adı Efteni Gölü idi abi
Eyvallah başın var olsun kardesim.Oğuz,aksam kayınpederim ile konuştuğumda onlarda vakti zamanında tanker olarak kullandıkları Vabis'i daha sonra cekiciye dönüştürüp bir süre daha böyle kullanmışlar.
Benim tipi gören konuya girmekten vazgeçti herhalde burada noktaladiniz. Neredesiniz yahu )