0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hikayemiz aynı Yaşar abi bende src 3 ü tek sefer de aldım ama dediğin gibi zordu. Çoğu kişi alamamış. Benim de arkadaş gel dedi onunla bir çıktım öyle başladı serüven gerçi babadan da geliyor eski nakliyecilerden bizim peder bey Bu Actros'lar dijital ehliyet istiyor ben de almadım 100 lira civarı bir şey tutuyormuş ve zamlanacak diyorlar almak lazım..
Bir soru daha sorayim [emoji4] Türkiye'de Mack, İnternational gibi çekicileri kullanmak ne derece mümkün?
Arkadaş almış geçen yıl başvuru yaptıktan sonra 75 tl Vakıfbank'a yatırmış yılbaşında izine gidecem o zaman unutmaz ise alırım
Tuhaf bir soru Kullanmak mümkün ama o araçları burada bulmak lazım ki çok zor hem bulsanız da yedek parça sıkıntısı yaşamakta mümkün. Ancak ne kadar kaliteli ağır olsa da günümüz teknolojisinde aktif kullanılan Scania Mercedes MAn DAf gibi araçlar bu araçlardan daha pratik daha kolay ve daha ucuz maaliyetlidir. O araçların sürüşü bambaşkadır. Kullanmadım ama burunlu araç kullandım ki zaten eski de olsa Dodge marka bir kamyonum var As950 sırf burnu sayesınde bana farklı bir hava veriyor ama tek eksiği en kalitelisinden bir körüklü havalı koltuk. Genellikle kafan tavana carpar carpar durur zıplamaktan Mesela ben isterdim kapımda bir tane Peterbild olsun ama yine de çok büyük hevesim yok Valla bizim şirkettekiler de aldı ama onlar Actros kullanıcısıydı ve yanılmıyorsam 85 lira tuttuğunu söylediler. Ben bide bilerek almak istemedim Actross lar 11-12 model Axor'lar 2014. Yeni her zaman yenidir
Allah allah yeni duydum bak onu. Abi ben onu geçtim de aracım 2014 model retarder bile koymamışlar. İnsafsizlar geçen 42 ton yük attilar. Araba zorla yürüyor zorla duruyordu. Ama o şerit takip sistemi mükemmel olur.
https://www.youtube.com/watch?v=PlFiKo64kQw
İlk videoda çekiciden çıkan o müthiş ve çekici ses nedir öyle?Accayip etkileyici bir ses çıkıyor.Mest oldum desem yeridir Ahmet
İçimin yağları eridi. Bu volvo ne yapıyor böyle ya. Bir kabinin içine bu kadar güzel hava katılabilir mi ya
https://www.youtube.com/watch?v=RjfNFo1M4YI çoğu kişiyi heveslendiriyor ama iş ile iç içe olunca pekte öyle olmuyor
Yorumun on numara Yaşar abi. İstediğin kadar heveslen istediğin kadar zevk al kısa süre içinde canını okumaya başlıyor bu meslek. Bunu anlamaları için yaşamaları lazım. Kimse yaşıma aldanmasın doğru resmi olarak son 1-1,5 yıldır uzun yola çıkıyorum yaşımdan dolayı ama ondan önce yıllarca bu işi yaptım hasat zamanı köylerden Ceyhan'a buğday mısır çektim. Yani demek istediğim erken yaşta bıktım ama şunu da belirtmeliyim ki tırcılık çok kötü bir hastalık ne onunla ne onsuz. İçinde olduğun zaman aksilikten yorgunluktan miden bulanıyor ama az uzakta kaldığın zaman hemen içinde bir hasret büyüyor başkasını bilmem ama bende durum böyle. Bazı arkadaşlardan da aynı yorumu almıştım.
Uzun yol işi böyledir Oğuz.Siz yük taşıyorsunuz ağzı var dili yok.Bizde yolcu bıktırmasına rağmen yola gitmeyi aramıyor değilim.Hatta işi daha ileri götürüp Ulusoy Turizm'in İstanbul-Almanya seferini yapan otobüslerinde çalışmayı planlamıştım ama Allah'ın izniyle bir iki haftaya evlat sahibi olacağım için vazgeçtim.İşe başlayıp sonra hemen ayrılmak bana ters bir davranış olduğu için vazgeçtim.Ama yol çok pis çekiyor arkadaşlar öyle böyle değil yani