0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiçbir zaman castrol merakım olmadı yani net birşey diyemem ama yaptıgı reklamlarla tüm dikkatleri üzerine çekti castrol ve bi anda daha da popüler oldu.benim gözümde yag dedin mi aklıma mobil geliyor sadece.
amacım asla kötülemek degil yanlış anlamasın.sonuçta kendini ıspatlamış markalar bunlar.şahsen kendimce gerçek oldugunu düşündügüm bir durumdan bahsettim castrol reklamları çok etkili oldu sadece.kötü degil asla.ama benim gözümde bir mobil degil
Est. hocam, evet biz sürücülerin yaşadığı tecrübeler marka seçiminde önemli rol oynuyor, acaba servislerin kullandıkları yağ ne marka, ben 60000 km bakımına soktum bir çuval para verdik ama markasını bilmiyorum sadece 5w30 olduğunu biliyorum.
Fiyatları nereden aldınız ? Ben ilk baktığım yerde daha uyguna buldum. Bu arada servisler Mobil1 Formula ESP kullanıyor.
Fiyatları nereden aldınız ? Ben ilk baktığım yerde daha uyguna buldum. Bu arada servisler Mobil1 Formula ESP kullanıyor. http://www.hepsiburada.com/liste/castrol-edge-0w30-4-litre-85c055/productDetails.aspx?productId=otm85c055&categoryId=26005
Yetkili servisin Mobil kullandığından eminmisiniz, yani benim aracıma 60000 km bakımda 5w30 mobil mi kullandı servis? Ben orj. Toyota yağı diye düşünmüştüm.
Toyota yağı diye birşey yok, her firma bir markayla anlaşır ve o markanın yağını kullanır. aküde, lastikte , enjektör temizliycide vs vs bu durum aynıdır,