Gönderen Konu: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))  (Okunma sayısı 22006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 183 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))
« Yanıtla #40 : Ekim 13, 2014, 18:25:09 »
Bu Passat modeli, aslında metal aksamı çok çabuk paslanan bir modeldir... O yüzden modelin adı Türkçe'mizde alınmıştır ve kelimeyi etimolojik olarak incelediğimizde "Pas + Sat" yani "pas satmak"tan geldiği açık ve net olarak anlaşılmaktadır...

Her ne kadar VW yetkilileri durumu inkâr edip ört bas etmeye çalışsalar da vaziyet bu minval üzeredir...

:asikadam:  :P  :blink:
2014 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S
CVT

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 13, 2014, 18:25:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 14, 2014, 18:34:07 »
Hanımı kandıra bilsem alacam ama Nuh diyor peygamber demiyor. Verso ya da kanmıyor:( o kadar para ödenir mi deyip duruyor
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 14, 2014, 18:37:17 »
Hanımı kandıra bilsem alacam ama Nuh diyor peygamber demiyor. Verso ya da kanmıyor:( o kadar para ödenir mi deyip duruyor
Abi corollayı yeni aldın hemen değiştiriyorsun :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 14, 2014, 19:17:38 »
kim ne derse desin ne kadar kaktırırsa kaktırsın wv donanım olarak insanları tatmin edebiliyor ha parasını da fazlasıyla alıyor.
adam passat muadili gidip toyota avensis alayım dese passat kadar da para verse passat donanımını bulamayacak Toyota ne kadar duyarsızsa artık varı yoğu corolla hılux yaris...

Kimse bu wv ye para verenin aklından şşarım demesin ha  toyota sorunsuzdur sıkıntısızdır servisi daha iyidir kabul ederim ama wv kişilerin isteklerini iyi biliyor bir çok şeyi opsiyonel ekleyebiliyorsun ama toyotada adam sana kafadan 3 paket var kardeşim alırsan alırsın diyor.

ülkemizde durum bu diğer ülkeleri bilemem

yine motor seçenekleri ülkemizde artık komikleşiyor  düşük cc li turbo dizeller benzinliler yok, yav güldüğümüz pejo 1.2 130 bg motor yapıyor renault 0.9 tce 90 bg motor yapıyor
ford desen ecoboost ile sürekli yılın en iyi motoru ünvanını alıyor üstüne yok kimse lamı cimi yapmasın
wv litre başı 100 bg motor üretimine başlayacağını söylüyor.

artık turbo görmek istiyoruz varsın birazcık yakıtı olsun :nija:

not: Toyotaya iyi kızdım ama bu gün modifiyeciler supra motoruyla hala çok iyi işler çıkarabiliyor motor bloğu çok yüksek basınçlara dayanabiliyor tsı falan halt etmiş. hatta turbonun mucidinin de japonlar olduğunu biliyoruz.
İşte bunları bildiğimiz için toyotaya daha çok kızıyorum :argh: :olmamış:
yine lexusun bir modeli galiba motor devir saatine kadran yetişemediği için dijital saat koymuştur ve yine
dünyanın en sessiz aracı da lexusun bir modelidir

bak sinirleniyorum yine :rofl:

http://www.izlesene.com/video/modifiyeli-toyota-supra-1100-beygir/6839877
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 14, 2014, 19:49:34 »
kim ne derse desin ne kadar kaktırırsa kaktırsın wv donanım olarak insanları tatmin edebiliyor ha parasını da fazlasıyla alıyor.
adam passat muadili gidip toyota avensis alayım dese passat kadar da para verse passat donanımını bulamayacak Toyota ne kadar duyarsızsa artık varı yoğu corolla hılux yaris...

Kimse bu wv ye para verenin aklından şşarım demesin ha  toyota sorunsuzdur sıkıntısızdır servisi daha iyidir kabul ederim ama wv kişilerin isteklerini iyi biliyor bir çok şeyi opsiyonel ekleyebiliyorsun ama toyotada adam sana kafadan 3 paket var kardeşim alırsan alırsın diyor.

ülkemizde durum bu diğer ülkeleri bilemem

yine motor seçenekleri ülkemizde artık komikleşiyor  düşük cc li turbo dizeller benzinliler yok, yav güldüğümüz pejo 1.2 130 bg motor yapıyor renault 0.9 tce 90 bg motor yapıyor
ford desen ecoboost ile sürekli yılın en iyi motoru ünvanını alıyor üstüne yok kimse lamı cimi yapmasın
wv litre başı 100 bg motor üretimine başlayacağını söylüyor.

artık turbo görmek istiyoruz varsın birazcık yakıtı olsun :nija:

not: Toyotaya iyi kızdım ama bu gün modifiyeciler supra motoruyla hala çok iyi işler çıkarabiliyor motor bloğu çok yüksek basınçlara dayanabiliyor tsı falan halt etmiş. hatta turbonun mucidinin de japonlar olduğunu biliyoruz.
İşte bunları bildiğimiz için toyotaya daha çok kızıyorum :argh: :olmamış:
yine lexusun bir modeli galiba motor devir saatine kadran yetişemediği için dijital saat koymuştur ve yine
dünyanın en sessiz aracı da lexusun bir modelidir

bak sinirleniyorum yine :rofl:

http://www.izlesene.com/video/modifiyeli-toyota-supra-1100-beygir/6839877

katılıyorum, birde legal olarak rns510 ve muhadili navigasyon cihazları kullansalar araçlarda süper olacak, hala sıfır alınan araçta navigasyon  yok , ha şöyle bişey var, 4bin lira verince zenec geliyor, ama vw arabaya binip niye zenec markasını görmek zorunda kalayım. Aftermarket ürün gerçekten çok fazla ama, hem türkiyede hem yurtdışında , her aksesuar ve parçaya ulaşım çok kolay, gerek oem olsun gerek modifikasyon olsun.

TSI filan hikayede :), 1.4ten alınan 300hp ne olacak, 2JZ tabiki ayrı bir dünya, çoğu alman aracında bile, modifiyenin belli noktalarında arabalar 2jz ye swaplanıyor. Ama bahsi geçen günlük, binilebilecek araçlar. 2jz motorlu araca, türkiyede binecek delikanlı kişinin ciddi gelir ve birikiminin olması laızm, maaşlı adam işi değil.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ekim 14, 2014, 20:40:25 »
katılıyorum, birde legal olarak rns510 ve muhadili navigasyon cihazları kullansalar araçlarda süper olacak, hala sıfır alınan araçta navigasyon  yok , ha şöyle bişey var, 4bin lira verince zenec geliyor, ama vw arabaya binip niye zenec markasını görmek zorunda kalayım. Aftermarket ürün gerçekten çok fazla ama, hem türkiyede hem yurtdışında , her aksesuar ve parçaya ulaşım çok kolay, gerek oem olsun gerek modifikasyon olsun.

TSI filan hikayede :), 1.4ten alınan 300hp ne olacak, 2JZ tabiki ayrı bir dünya, çoğu alman aracında bile, modifiyenin belli noktalarında arabalar 2jz ye swaplanıyor. Ama bahsi geçen günlük, binilebilecek araçlar. 2jz motorlu araca, türkiyede binecek delikanlı kişinin ciddi gelir ve birikiminin olması laızm, maaşlı adam işi değil.

işte bunları bilip anlatıpta 1.6 132 beygir aracım var deyince ulan toyotaya binmiyorum herhalde diyorsun :) buna da şükür :lol:

haksız mıyım @Ahmet Güve (8047)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ekim 14, 2014, 20:56:58 »
Abi corollayı yeni aldın hemen değiştiriyorsun :)

Selçuk değiştire bilsem değiştirecek ama olmuyor. Bana rahat batıyor biraz borca gireyim diyorum ama hatun izin vermiyor:(((  değişirsek aldığımız da yeni olacak:))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 14, 2014, 21:03:53 »
kendinize şunu sorun. 132 ya da 125 tane atın hepsini birden kullanabiliyor musunuz ? kullanıyorsanız ihtiyaç mı ? zevk mi ? ne kadar sıklıkta ?

bir de bu iş "yapabilmek" değil "tercih etmeme" felsefesi. hepimiz farkındayız. honda yakında turboya geçiyor fakat mazda ve toyota'dan sanırım böyle bir hareket beklememek gerek. toyota hibrit ya da hidrojen gibi teknolojiler ile kendini kurtarmaya çalışacak olabilir. mazda'nın zaten dünya pek umrunda değil, kendine özgü olmak istiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 14, 2014, 21:14:24 »
 Allah allah içimden geçenleri arkadaşlar bir bir dökmüşler... :) Arkadaş  Toyota'yı öne çıkarmak için savunacağım tek model Camry'dir gerisini kaldır rafa koy.
 Passat donanım olarak sürüş zevki olarak genişlik olarak kalite olarak yol tutuşu olarak belki kayda değer bile olmayan ses sistemi vs. tarzı şeyler olarak akranı olan Avensis'ten daha çok alınası bir araç.
 Ki tek Avensis için değil muadili olan tüm araçlar için geçerli. (Bazı istisnalar hariç. Mondeo'nun yol tutuşu gibi mesela) Passat bana çok keyifli geliyor. Herşeyiyle kullanıcıya olumlu cevap veriyor. Ben olumsuz yönünü görmedim.

Beni Passat'tan tek uzaklaştırabilen araç Camry'dir. Eğer o yakıtına dayanabilseydim imkanı yok satmazdım eşekten inip ata biniyormuş gibi oluyordum Passat'tan Camry'e geçince. Kabuldur segment farkı var ama olsun.

Bu kadar insan enayi değil Vw seçme konusunda. Herkesin seçimi zevkine göre değişir. Şu an bende bir Corolla kullanıcısıyım ama Toyota'yı da ezdirmem Vw'yi de :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 14, 2014, 21:16:14 »
Passati fazla konusmaya gerek yok 1.6 avensis aliniyosa passata alinir o para verilip simdi passata o para verilmez diyenler avensis  parasini hak ediyo demesin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ekim 14, 2014, 21:31:00 »
Allah allah içimden geçenleri arkadaşlar bir bir dökmüşler... :) Arkadaş  Toyota'yı öne çıkarmak için savunacağım tek model Camry'dir gerisini kaldır rafa koy.
 Passat donanım olarak sürüş zevki olarak genişlik olarak kalite olarak yol tutuşu olarak belki kayda değer bile olmayan ses sistemi vs. tarzı şeyler olarak akranı olan Avensis'ten daha çok alınası bir araç.
 Ki tek Avensis için değil muadili olan tüm araçlar için geçerli. (Bazı istisnalar hariç. Mondeo'nun yol tutuşu gibi mesela) Passat bana çok keyifli geliyor. Herşeyiyle kullanıcıya olumlu cevap veriyor. Ben olumsuz yönünü görmedim.

Beni Passat'tan tek uzaklaştırabilen araç Camry'dir. Eğer o yakıtına dayanabilseydim imkanı yok satmazdım eşekten inip ata biniyormuş gibi oluyordum Passat'tan Camry'e geçince. Kabuldur segment farkı var ama olsun.

Bu kadar insan enayi değil Vw seçme konusunda. Herkesin seçimi zevkine göre değişir. Şu an bende bir Corolla kullanıcısıyım ama Toyota'yı da ezdirmem Vw'yi de :)
Passat'in bu kadar eleştiriye maruz kalmasının en büyük nedenlerinden biri de fiyatı.

Tamam berbat, rezalet demiyorum fakat birçok disiplinde rakiplerinin gerisinde kaldığı da bir gerçek. B7 için böyle en azından.

Ses sistemi hakikaten iyi. Hi-fi olmayan bir ses sisteminden daha iyisi beklenemez. Malzeme kalitesi bazi yerlerde düşüyor fakat genel olarak baktığımızda fena değil seviyesinde. Yalıtımı çok çok iyi değil fakat kötü de değil. Vasat yani.

Fakat süspansiyon konforu gerçekten şaşırtıcı biçimde düşük. Jetta bile daha iyiydi bazı noktalarda. 

Rakiplerine göre en büyük artısı DSG ve özelleştirilebilir donanımları. Herkes ballandıra ballandıra Passat'ı anlatıyor. Çok çok kötü değil ama çok da etkilemedi beni. Tabi ben bunları B7 kasa için söylüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ekim 14, 2014, 22:04:33 »
Kim ne derse desin passat alınacak güzel bir d segment aracıdır. Avensisten cok cok daha iyi bence... Ha yeni avensis ne zaman gelir ne zaman yenisi gelir bilmiyorum ama su an itibari ile geç gelmiş olacak şimdiye yenilenmesi gerekirdi... 2016da yenilense de o zamana kadar vw ya donanımı zenginleştirir yada hafif makyaj yaparak passatı yine avensisten fazla satar... Pazarlama konusunda toyota Türkiye hakikaten rezalet bi strateji izliyor bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ekim 14, 2014, 22:09:24 »
Kim ne derse desin passat alınacak güzel bir d segment aracıdır. Avensisten cok cok daha iyi bence... Ha yeni avensis ne zaman gelir ne zaman yenisi gelir bilmiyorum ama su an itibari ile geç gelmiş olacak şimdiye yenilenmesi gerekirdi... 2016da yenilense de o zamana kadar vw ya donanımı zenginleştirir yada hafif makyaj yaparak passatı yine avensisten fazla satar... Pazarlama konusunda toyota Türkiye hakikaten rezalet bi strateji izliyor bence
Katiliyorum size , bazilari kabullenemiyor  hala avensisin daha iyi oldugunu kabul ediyor yahu 60 bin tl verip avensis alcagima 80 verip passat alirim avensisin dolsuyla passatin dolusu bir mi hic yani diyolar ki passat pahali gereksiz e avensiste ne var sen 60 bin tl veriyonda var mi passataki ozelikler , yapsinlar guzel bir avensis alalim onada iyi diyelim  ama avensisin  butun herseyi degismesi lazim benim gozumde motor secenekleri dahil 1.6 yetmiyo 2.0 bu millete cok geliyor dizel yok  donanim yok komple yenilenmesi lazim japonlara kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ekim 14, 2014, 22:54:05 »
 Arkadaşlar günümüzde zaten ucuz araç kalmadı. Passat'ın fiyatı neye göre pahalı ? Diğer muadillerinin fiyatı daha mı düşük ! Arada fark olsa bile öyle bariz bir fark yok.

Enes süspansiyon konusunda kesinlikle sana katılmıyorum. Süspansiyonu en iyi ayarlanmış araçlardan biridir Passat. Tatlı serttir. Çok sert olsa zaten D segmentine yakışmaz. Çok tatlı olsa yüksek hızlar da rüzgara karşı direnci az olur. Yüksek hızlar da yola yapışan bir süspansiyon var. Hele de kasisden geçerken pıspıslaması yetiyor inan...

KAlite konusunda katılıyorum daha kapımda 2006 model dizel Passat'ım dururken 2011 model 1,4 tsi yeni kasa PAssat aldım. Arada ki farkları ben de gördüm kalite azalmış ve malzemeden çalınmış. Ama yine de sürüş zevki azalmamış...

Bak şu an bende dizel otomatik elegant Corolla var. Bu benim makyajlı kasa da 3. Corollam (1,33-1,6 ve son olarak 1,4 d4-d) Bu son Corollam'dan çok çok memnun kaldım gözüm de tek eksiği ne biliyor musun ! Komforu... Şu süspansiyonlar daha yumuşak olsa yemin ederim eksiksiz 4-4 lük bir araç gözümde. Tabi bazı donanım eksiklerini saymazsak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ekim 14, 2014, 23:22:03 »
Arkadaşlar günümüzde zaten ucuz araç kalmadı. Passat'ın fiyatı neye göre pahalı ? Diğer muadillerinin fiyatı daha mı düşük ! Arada fark olsa bile öyle bariz bir fark yok.

Enes süspansiyon konusunda kesinlikle sana katılmıyorum. Süspansiyonu en iyi ayarlanmış araçlardan biridir Passat. Tatlı serttir. Çok sert olsa zaten D segmentine yakışmaz. Çok tatlı olsa yüksek hızlar da rüzgara karşı direnci az olur. Yüksek hızlar da yola yapışan bir süspansiyon var. Hele de kasisden geçerken pıspıslaması yetiyor inan...

KAlite konusunda katılıyorum daha kapımda 2006 model dizel Passat'ım dururken 2011 model 1,4 tsi yeni kasa PAssat aldım. Arada ki farkları ben de gördüm kalite azalmış ve malzemeden çalınmış. Ama yine de sürüş zevki azalmamış...

Bak şu an bende dizel otomatik elegant Corolla var. Bu benim makyajlı kasa da 3. Corollam (1,33-1,6 ve son olarak 1,4 d4-d) Bu son Corollam'dan çok çok memnun kaldım gözüm de tek eksiği ne biliyor musun ! Komforu... Şu süspansiyonlar daha yumuşak olsa yemin ederim eksiksiz 4-4 lük bir araç gözümde. Tabi bazı donanım eksiklerini saymazsak...

Kardeşim corollanın süspansiyonu bence iyi ayarlanmış . Corollada daha yumuşak süspansıyon kullanılması konforu arttırır ama zaten geride olan yol tutuşu daha da beter olur .

Passat konusunda ise yazdıklarına imzamı atarım . Bir çok kişi bu fiyatlara gider bmw alırım diyor ama demesi kolay . BMW nin sitesinde yazan fiyatlara aldanmayın onlar en boşu biraz dolu bir 3 serisi teklifi aldınız mı o fiyatlar aynı passatta olduğu gibi bir araba parası kadar artıyor hatta full isterseniz bir passat parası fark ödemeniz imkansız değil . Kısaca aynı donanımda bir 3 serisi ile passat arasında en az 50000 tl fiyat farkı oluşuyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ekim 14, 2014, 23:25:37 »
320d 130 140  periyotlarinda bu isin sonu yok buna bu kadar vercegime 5 daha ekler suna veririm yok buna deymez 10 daha eklerim bi bakmissiniz nerden nereye gelmissiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #56 : Ekim 14, 2014, 23:31:19 »
320d 130 140  periyotlarinda bu isin sonu yok buna bu kadar vercegime 5 daha ekler suna veririm yok buna deymez 10 daha eklerim bi bakmissiniz nerden nereye gelmissiniz

Yanlışınız var . Şu an liste fiyatı 165 tl ki bu en boşu . İndirimle eğer çok güzel bir kampanya yoksa en fazla 155 e inerler böyle bir araba almayı düşünende boş bir araç almayacağından opsiyonlarla o fiyat çok rahat 200000 leri bulur . Sahibindene bakarsanız 2. ellerinin bile 170-190 arasında olduğunu görürsünüz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ekim 14, 2014, 23:35:54 »
Yanlışınız var . Şu an liste fiyatı 165 tl ki bu en boşu . İndirimle eğer çok güzel bir kampanya yoksa en fazla 155 e inerler böyle bir araba almayı düşünende boş bir araç almayacağından opsiyonlarla o fiyat çok rahat 200000 leri bulur . Sahibindene bakarsanız 2. ellerinin bile 170-190 arasında olduğunu görürsünüz .
Ikinci elinden bahsettim dedigim fiyatlara yeni kasada var eski kasada 80 110 arasi degisiyo  200 bulmaz ama 160 180 arasi gider zaten 200 bin 3 kasaya verilmez herseyinde bi hakki var m paketler 200 bin liraya yakin  ama
Alicak olsam e250 amg bi onceki kasa alirim net hala aklimda olan bir arac 2010 da vardi hala damagimda tadi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #58 : Ekim 14, 2014, 23:40:36 »
Ikinci elinden bahsettim dedigim fiyatlara yeni kasada var eski kasada 80 110 arasi degisiyo  200 bulmaz ama 160 180 arasi gider zaten 200 bin 3 kasaya verilmez herseyinde bi hakki var m paketler 200 bin liraya yakin  ama

2 . el ise doğru . 200 3 kasaya bence de verilmez aslına bakarsanı şu an hiç bir araba ederinde değil hepsi pahalı bu ne passata nede 3 e özgü . Toyotadan örnek verecek olursak şu an otomatik 1.4 dizel ful bir corolla 85000 tl olmuş .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ekim 14, 2014, 23:41:46 »
Kardeşim corollanın süspansiyonu bence iyi ayarlanmış . Corollada daha yumuşak süspansıyon kullanılması konforu arttırır ama zaten geride olan yol tutuşu daha da beter olur .

Passat konusunda ise yazdıklarına imzamı atarım . Bir çok kişi bu fiyatlara gider bmw alırım diyor ama demesi kolay . BMW nin sitesinde yazan fiyatlara aldanmayın onlar en boşu biraz dolu bir 3 serisi teklifi aldınız mı o fiyatlar aynı passatta olduğu gibi bir araba parası kadar artıyor hatta full isterseniz bir passat parası fark ödemeniz imkansız değil . Kısaca aynı donanımda bir 3 serisi ile passat arasında en az 50000 tl fiyat farkı oluşuyor .

Mahmut'um ben süspansiyon konusuna maalesef katılamıyorum. Neden dersen bu yeni kasa Astra'yı güzelce bir kullan ne demek istediğimi anlarsın mükemmel bir süspansiyon var ve Passat'ı bile kıskandıran mükemmel bir yol tutuşu var, çivi gibi...

Gelelim 3.20 dizel konusuna. Konunun başından beri yorum yapmak istemedim ama şimdi yapıyorum. 45 gün önce Ankara'dan 2, el 2011 model 3,20d aldım ucuz bulunca. Noter'de işlemleri bitirdikten sonra aracın eski sahibiyle vedalaştım ve yeni aracımı aldım ufaktan yola koyulmaya başladım tabi çaktırmadan kendi kendime gülüyorum tüm paramı bağlamışım ve bir Bmw'm olmuş neredeyse son model ve Premium. Geçtim petrole aldım yakıtımı tabi aracı da göz ucuyla inceliyor ve ince ince gülüyorum (millet görgüsüz demesin diye)

Çıktım geldim memlekete o yol bu yol derken doydum araca başladım + ve - aramaya ki derken ilk lafım (Ankara'dan çıktıktan sonra) La bunun hız sabitleyicisi nerde ??
 Arka diz mesafesi nerde ?? Benim koltuk yapışmış arka koltuğa.
Süspansiyon tatlı sert ama tatlıdan çok sert şehir içinde hoş değil ve hatta şüphelendim bile sayılır (Ankara'dan memlekete kadar yollar kaymak. Memlekete bir geldim başladık langır lungurlara.)

Şöyle bir artısına baktım 184 bg'in verdiği keyif, şahane bir yol tutuşu ve inanılmaz şekilde güzel yakıt tasarrufu ama gel gelelim o aracın yarı parasına da o keyiflere ulaşmak mümkün sayılır.

Ben o kadar parayı neyine verdim bilmemekle beraber sadece memlekette istemeden de olsa az havam oldu Oğuz Bmw almış diye. Allahtan müşterisi hazırdı da 5 gün içinde güzel bir karla sattım aracımı.

Yani anlayacağınız ben Passat'ı Bmw'ye değişmem arkadaş. Deli divane Bmw hayali kuran arkadaşlar varsa da yavaş yavaş söndürmeye çalışsınlar o hayali lakin beklenti olayı da farklı bir durum tabi ki tercih sizin. Bu yorumların hepsi C180 içinde geçerli...

Audi A4'ü tek geçerim...