0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hanımı kandıra bilsem alacam ama Nuh diyor peygamber demiyor. Verso ya da kanmıyor:( o kadar para ödenir mi deyip duruyor
kim ne derse desin ne kadar kaktırırsa kaktırsın wv donanım olarak insanları tatmin edebiliyor ha parasını da fazlasıyla alıyor.adam passat muadili gidip toyota avensis alayım dese passat kadar da para verse passat donanımını bulamayacak Toyota ne kadar duyarsızsa artık varı yoğu corolla hılux yaris...Kimse bu wv ye para verenin aklından şşarım demesin ha toyota sorunsuzdur sıkıntısızdır servisi daha iyidir kabul ederim ama wv kişilerin isteklerini iyi biliyor bir çok şeyi opsiyonel ekleyebiliyorsun ama toyotada adam sana kafadan 3 paket var kardeşim alırsan alırsın diyor.ülkemizde durum bu diğer ülkeleri bilememyine motor seçenekleri ülkemizde artık komikleşiyor düşük cc li turbo dizeller benzinliler yok, yav güldüğümüz pejo 1.2 130 bg motor yapıyor renault 0.9 tce 90 bg motor yapıyorford desen ecoboost ile sürekli yılın en iyi motoru ünvanını alıyor üstüne yok kimse lamı cimi yapmasınwv litre başı 100 bg motor üretimine başlayacağını söylüyor.artık turbo görmek istiyoruz varsın birazcık yakıtı olsun not: Toyotaya iyi kızdım ama bu gün modifiyeciler supra motoruyla hala çok iyi işler çıkarabiliyor motor bloğu çok yüksek basınçlara dayanabiliyor tsı falan halt etmiş. hatta turbonun mucidinin de japonlar olduğunu biliyoruz.İşte bunları bildiğimiz için toyotaya daha çok kızıyorum yine lexusun bir modeli galiba motor devir saatine kadran yetişemediği için dijital saat koymuştur ve yinedünyanın en sessiz aracı da lexusun bir modelidirbak sinirleniyorum yine http://www.izlesene.com/video/modifiyeli-toyota-supra-1100-beygir/6839877
katılıyorum, birde legal olarak rns510 ve muhadili navigasyon cihazları kullansalar araçlarda süper olacak, hala sıfır alınan araçta navigasyon yok , ha şöyle bişey var, 4bin lira verince zenec geliyor, ama vw arabaya binip niye zenec markasını görmek zorunda kalayım. Aftermarket ürün gerçekten çok fazla ama, hem türkiyede hem yurtdışında , her aksesuar ve parçaya ulaşım çok kolay, gerek oem olsun gerek modifikasyon olsun.TSI filan hikayede , 1.4ten alınan 300hp ne olacak, 2JZ tabiki ayrı bir dünya, çoğu alman aracında bile, modifiyenin belli noktalarında arabalar 2jz ye swaplanıyor. Ama bahsi geçen günlük, binilebilecek araçlar. 2jz motorlu araca, türkiyede binecek delikanlı kişinin ciddi gelir ve birikiminin olması laızm, maaşlı adam işi değil.
Abi corollayı yeni aldın hemen değiştiriyorsun
Allah allah içimden geçenleri arkadaşlar bir bir dökmüşler... Arkadaş Toyota'yı öne çıkarmak için savunacağım tek model Camry'dir gerisini kaldır rafa koy. Passat donanım olarak sürüş zevki olarak genişlik olarak kalite olarak yol tutuşu olarak belki kayda değer bile olmayan ses sistemi vs. tarzı şeyler olarak akranı olan Avensis'ten daha çok alınası bir araç. Ki tek Avensis için değil muadili olan tüm araçlar için geçerli. (Bazı istisnalar hariç. Mondeo'nun yol tutuşu gibi mesela) Passat bana çok keyifli geliyor. Herşeyiyle kullanıcıya olumlu cevap veriyor. Ben olumsuz yönünü görmedim. Beni Passat'tan tek uzaklaştırabilen araç Camry'dir. Eğer o yakıtına dayanabilseydim imkanı yok satmazdım eşekten inip ata biniyormuş gibi oluyordum Passat'tan Camry'e geçince. Kabuldur segment farkı var ama olsun. Bu kadar insan enayi değil Vw seçme konusunda. Herkesin seçimi zevkine göre değişir. Şu an bende bir Corolla kullanıcısıyım ama Toyota'yı da ezdirmem Vw'yi de
Kim ne derse desin passat alınacak güzel bir d segment aracıdır. Avensisten cok cok daha iyi bence... Ha yeni avensis ne zaman gelir ne zaman yenisi gelir bilmiyorum ama su an itibari ile geç gelmiş olacak şimdiye yenilenmesi gerekirdi... 2016da yenilense de o zamana kadar vw ya donanımı zenginleştirir yada hafif makyaj yaparak passatı yine avensisten fazla satar... Pazarlama konusunda toyota Türkiye hakikaten rezalet bi strateji izliyor bence
Arkadaşlar günümüzde zaten ucuz araç kalmadı. Passat'ın fiyatı neye göre pahalı ? Diğer muadillerinin fiyatı daha mı düşük ! Arada fark olsa bile öyle bariz bir fark yok. Enes süspansiyon konusunda kesinlikle sana katılmıyorum. Süspansiyonu en iyi ayarlanmış araçlardan biridir Passat. Tatlı serttir. Çok sert olsa zaten D segmentine yakışmaz. Çok tatlı olsa yüksek hızlar da rüzgara karşı direnci az olur. Yüksek hızlar da yola yapışan bir süspansiyon var. Hele de kasisden geçerken pıspıslaması yetiyor inan... KAlite konusunda katılıyorum daha kapımda 2006 model dizel Passat'ım dururken 2011 model 1,4 tsi yeni kasa PAssat aldım. Arada ki farkları ben de gördüm kalite azalmış ve malzemeden çalınmış. Ama yine de sürüş zevki azalmamış... Bak şu an bende dizel otomatik elegant Corolla var. Bu benim makyajlı kasa da 3. Corollam (1,33-1,6 ve son olarak 1,4 d4-d) Bu son Corollam'dan çok çok memnun kaldım gözüm de tek eksiği ne biliyor musun ! Komforu... Şu süspansiyonlar daha yumuşak olsa yemin ederim eksiksiz 4-4 lük bir araç gözümde. Tabi bazı donanım eksiklerini saymazsak...
320d 130 140 periyotlarinda bu isin sonu yok buna bu kadar vercegime 5 daha ekler suna veririm yok buna deymez 10 daha eklerim bi bakmissiniz nerden nereye gelmissiniz
Yanlışınız var . Şu an liste fiyatı 165 tl ki bu en boşu . İndirimle eğer çok güzel bir kampanya yoksa en fazla 155 e inerler böyle bir araba almayı düşünende boş bir araç almayacağından opsiyonlarla o fiyat çok rahat 200000 leri bulur . Sahibindene bakarsanız 2. ellerinin bile 170-190 arasında olduğunu görürsünüz .
Ikinci elinden bahsettim dedigim fiyatlara yeni kasada var eski kasada 80 110 arasi degisiyo 200 bulmaz ama 160 180 arasi gider zaten 200 bin 3 kasaya verilmez herseyinde bi hakki var m paketler 200 bin liraya yakin ama
Kardeşim corollanın süspansiyonu bence iyi ayarlanmış . Corollada daha yumuşak süspansıyon kullanılması konforu arttırır ama zaten geride olan yol tutuşu daha da beter olur . Passat konusunda ise yazdıklarına imzamı atarım . Bir çok kişi bu fiyatlara gider bmw alırım diyor ama demesi kolay . BMW nin sitesinde yazan fiyatlara aldanmayın onlar en boşu biraz dolu bir 3 serisi teklifi aldınız mı o fiyatlar aynı passatta olduğu gibi bir araba parası kadar artıyor hatta full isterseniz bir passat parası fark ödemeniz imkansız değil . Kısaca aynı donanımda bir 3 serisi ile passat arasında en az 50000 tl fiyat farkı oluşuyor .