0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkes tanır onu, ama isim vermeyeceğim :-)
ahmet bey krank cıkma bulabıldık sadece dedıgınız gıbı krank olmadan pek bır fark yaratmadı bize 0 fıyatı cok pahalı oluyordu bu arada toplam 3000 tl cıvarı bır masrafım oldu tum parcalarım orj. şimdide ecu kodlama işlemini araştırıyorum galiba benım aracın beyin bilgileri bu ECU CENTRALITA DE MOTOR TOYOTA COROLLA 1.6 3ZZ-FE 89661-02630 8966102630 MB175200-4061 MB1752004061 BEYNI OKUYABILIRLERSE IYI BIR YAZILIMLA LAUNCH kit e kadar yaptırmayı dusnuyorum işte ozaman 4 kapılı atmosferik bir t sport olucak ini
Iyide abimizin yaptigi sadece 3zzfeden 1zzfeye cevirmek gani 1.8 vvti avensis motoru. Sizin soylediginiz tsport motoru 2zzge ve ona cevirmek icin uzun ugras lazim onun icin direk sandik motor daha mantikli. Cunku en buyuk farklari piston caplari vvti 1.4 1.6 1.8 farketmeksizin 79 mm vvtl-i ise 85 mm yani aracin herhangi bir tsport olma durumu mevcut degil. Abicim hayirli olsun umarim agiz tadiyla binersin gelismeleri lutfen buraya aktar benim aklimda olan birsey ama tabi babamin arabasina yapmam boyle seyleri boyle kucuk hassas bir konuda var artik kendi arabama kaldi
Krank şuan t sport krankı mı ?. Bi şanzıman farkı olacak yani t sport ile .Mesut abi 4 kapılı T sport yapan kim forumdan mı , fotoğraf bilgi filan var mı görelim de yolda görürsek filan toz yutmayalım .
corolla e12 exhaustbu aracın stock videosu sadece son susturucu cai headers vs bulunmadan
Asfalt ağladı bee [emoji12][emoji1]
Kaan hoşuna gitti ise senin arabanın 1ZR motorunu aynı şekilde 2ZR yapabiliriz.
Abi kaan zaten çok dehşet şeyler düşünüyo biyerden para bulsa önünü alamayacaz yani
farbika uretimi orjinal 4 kapili var ya
Abi 3ZR icin bisiler dusun