Gönderen Konu: 3zz-Fe ye 1zz-Fe piston Uygulaması  (Okunma sayısı 23207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: 3zz-Fe ye 1zz-Fe piston Uygulaması
« Yanıtla #80 : Kasım 28, 2014, 09:52:47 »
Civiclerin vtec hep açıkki. Gaza ne kadar basarsanız sübapları o kadar hareket ettiriyor 5500 devirde vtec açma gibi bir durum yok es7 lerde
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Kasım 28, 2014, 09:52:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Kasım 28, 2014, 11:47:39 »
110 hp vtec açan motor yok türkiyede benim bildiğim :). 98 kasalarda var vtec onlarda hatırladığım kadarıyla vtec açtığında 160 hp filan oluyor.
O olaydan bahsediyorum belli devirden sonra vtec acmadan
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Kasım 28, 2014, 14:07:25 »
vtec açma diye bir tabir var fakat gerçeği yansıtmamaktadır arkadaşlar. vtec daimi devrede. sadece yüksek devirlerde subapların hızlı hareket etmesi sağlanarak yüksek verim elde edilir ve hissedildiği için vtec açtı denir. ayrıca son yıllarda ülkemizde çıkan vtec motorlar yakıt tüketimi açısından ekonomi sağlamak amacıyla üretilmiştir. bahsettiğiniz vtec araçlar ülkemizde vti olarak geçmekte ve 1.6 160ps güç üretmektedir. açıkcası 120 ps bi arabayla vti geçmeniz çok zordur gibime geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 92000
  • Model Yılı: '05
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Kasım 28, 2014, 15:50:23 »
kalktıgım arac bır honda civic 2004 110 hp di buyutecek bırsey degıl biz civic si larla yurume yolundayız işimiz honda ovgüsü değil toyota yürütmektir... ve bunu ucuz malıyet ve iyi işçilik ve toyota clup saglam uylerın tavsıyelerıyle yapabııyoruz herkeze tesekkurler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Aralık 01, 2014, 01:11:42 »
konuya biraz geç dahil oldum geç görebildim ankarateam ve diğer arkadaşlar k.bakmasın  :)

öncelikle şuna cevap vermek istiyorum.önceden yaşadığım bazı şeylerden dolayı cesaretimi çok nadir toplasamda olur ya birgün gene toplarım gene hertürlü denerim seçkin kardeşimle.o katlama işine çok güvenme seçkinim yalan olur demedi deme :)o bahsedilen fark 1 boy degil ayrıca.ama şuda var yanlış yag tercihi ve iyi kalkış  yapamamadan kaynaklı bayağa bir zaman ve güç kaybetti seçkin.ben hertürlü aracımın arkasındayım keyfi tutarsa tosunumu tutamazsınız  :)olay tamamen ankara team arasında olduğundan detayları vermicem ben.ama tosunum birşey derken bence bir düşünün mesajını verdi diye düşünüyorum. :) @Caner Yavuz (31128)  konuya dahil edelim tepkisini kendi de söyleyebilir  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Aralık 01, 2014, 01:41:05 »
konuya biraz geç dahil oldum geç görebildim ankarateam ve diğer arkadaşlar k.bakmasın  :)

öncelikle şuna cevap vermek istiyorum.önceden yaşadığım bazı şeylerden dolayı cesaretimi çok nadir toplasamda olur ya birgün gene toplarım gene hertürlü denerim seçkin kardeşimle.o katlama işine çok güvenme seçkinim yalan olur demedi deme :)o bahsedilen fark 1 boy degil ayrıca.ama şuda var yanlış yag tercihi ve iyi kalkış  yapamamadan kaynaklı bayağa bir zaman ve güç kaybetti seçkin.ben hertürlü aracımın arkasındayım keyfi tutarsa tosunumu tutamazsınız  :)olay tamamen ankara team arasında olduğundan detayları vermicem ben.ama tosunum birşey derken bence bir düşünün mesajını verdi diye düşünüyorum. :) @Caner Yavuz (31128)  konuya dahil edelim tepkisini kendi de söyleyebilir  :)
Kişisel iletide boşuna T SPORT yazmıyo  ;)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Aralık 01, 2014, 01:56:26 »
Ulaaa ayıp hepinize beee birinizde çıkıp abi/kardeşim gel ekşın var dememiş :kötü: :kötü: :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Aralık 01, 2014, 02:15:44 »

Benim gözümde benzeri nadir olan bir tsport tosunum  ;)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 02:16:47
Ulaaa ayıp hepinize beee birinizde çıkıp abi/kardeşim gel ekşın var dememiş :kötü: :kötü: :kötü:

çok ansızın gelişti abi biz bile bilmiyorduk böle birşey yapacağımızı hadi kalkalım dediler bende bir an boşta bulundum peki madem dedim :) ama ayıpsın ankaraya geldiğinde araman yeter ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Aralık 01, 2014, 10:19:43 »

Abi yağ sıkıntı lastikler sıkıntı tüpte kalktım adıl olayı unuttum arabada 2 tane 120 kilo insan var siz 50 kilo takılın tabi orda :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Aralık 01, 2014, 10:30:23 »
En güzeli dyno çıkılır güçler ölçülür sonrasında ufak bir kalkış yapılır. Bu şekilde kimin motoru kimin pilotajı iyi anlaşılır :).
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Aralık 01, 2014, 10:45:37 »

Benim gözümde benzeri nadir olan bir tsport tosunum  ;)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 02:16:47
çok ansızın gelişti abi biz bile bilmiyorduk böle birşey yapacağımızı hadi kalkalım dediler bende bir an boşta bulundum peki madem dedim :) ama ayıpsın ankaraya geldiğinde araman yeter ;)

Yok yahu ben konuda ki ekşından bahsettim, yinede eyvallah kardeşin :kanka:

Bekleyin bekleyin hepinizi bulacaaamm   :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Aralık 01, 2014, 22:09:02 »
Abi yağ sıkıntı lastikler sıkıntı tüpte kalktım adıl olayı unuttum arabada 2 tane 120 kilo insan var siz 50 kilo takılın tabi orda :D

hadi yağı cozduk lastikleri çözdük de dedigin gibi seçkin ağırlığı nasıl çözecez :D tamamen senin elinde o iş :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 22:10:08
Yok yahu ben konuda ki ekşından bahsettim, yinede eyvallah kardeşin :kanka:

Bekleyin bekleyin hepinizi bulacaaamm   :asikadam:

sen ankaraya gel ben her türlü bulurum abi seni  :rofl: herzaman kapımız açık biliyorsun

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 22:11:53
En güzeli dyno çıkılır güçler ölçülür sonrasında ufak bir kalkış yapılır. Bu şekilde kimin motoru kimin pilotajı iyi anlaşılır :).

zevkine keyfe keder yaptigimiz biseydi cok gerek duymam açıkcası ole bişeye ona bile usenirim yani :) birbrine denk araclar zaten bilinen bi durum 3 aşağı 5 yukarı.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Aralık 01, 2014, 22:44:50 »
Koltuklari stepneyi söküp geliyorum roll mu var ne var :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #93 : Aralık 01, 2014, 23:14:44 »
hadi yağı cozduk lastikleri çözdük de dedigin gibi seçkin ağırlığı nasıl çözecez :D tamamen senin elinde o iş :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 22:10:08
sen ankaraya gel ben her türlü bulurum abi seni  :rofl: herzaman kapımız açık biliyorsun

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 22:11:53
zevkine keyfe keder yaptigimiz biseydi cok gerek duymam açıkcası ole bişeye ona bile usenirim yani :) birbrine denk araclar zaten bilinen bi durum 3 aşağı 5 yukarı.
Sende caner vardı bende de adını hatırlamadığım diğer arkadaş :) biz 230-240 kilo vardık siz 120-130 kg :) en iyisi 2 de 60 da kalkmak :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Aralık 02, 2014, 00:07:43 »
Aman be seckin kimsi kendini begenmis der abartiyor der belki ama araçların masallahi var bunu bilmek bile yetiyor bana.biz yolumuza tingir mingir devam 80tl yi bulmadan 470km yol yapmaya devam. ;) ilanini koymaya bile kiyamiyorum yani. Ankaranin araclari guzel masallah bu da yeter. Ama lutfen su bulusmaya bi el atak yaa ;) ben hergün baygın geliyorum eve

Mesaj Birleştirildi: Aralık 02, 2014, 00:08:26
Koltuklari stepneyi söküp geliyorum roll mu var ne var :rofl:

dupsuzlerle yarismiyoruz  :D :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Aralık 02, 2014, 00:15:34 »
Ben 50 kiloyum tek basima olup  rolle kalksam arac hissetmez bile benim kilomu ozaman :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Aralık 02, 2014, 00:19:28 »
Ben 50 kiloyum tek basima olup  rolle kalksam arac hissetmez bile benim kilomu ozaman :lol:

sikinti degil o acigi bagaja biseyler koyar kapatiriz ama prensibimiz geregi dupsuzlerle yarismiyoruz protesto ediyoruz :rofl:
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Aralık 02, 2014, 00:24:52 »
sikinti degil o acigi bagaja biseyler koyar kapatiriz ama prensibimiz geregi dupsuzlerle yarismiyoruz protesto ediyoruz :rofl:
Olmadi abi bu dup yok diye niye disliyosunuz :lol: , saka maka bu isi ciddiye alanlar var adam rolle bagaji bosaltip hatta arka koltuklari on koltugu stepneyi sokup gidiyo :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #98 : Aralık 02, 2014, 00:28:06 »
Biliyorun o durumu okan  :) yakinda kendi koltuklarinida sokerlersr sasirmam zaten :)
sozum meclisden disari ama honda devri benm gozumde cok seneler oncesinde kapandi ve stock bir corollati cok kurcalamayi onermem açıkcasi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Aralık 02, 2014, 00:57:42 »
Okan gel bi ben benzinli kaldım biz kalkarız arada :lol: bende stepme falan sökmeden vtec2 harcayanlardanım acımıyorum :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)