0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
110 hp vtec açan motor yok türkiyede benim bildiğim . 98 kasalarda var vtec onlarda hatırladığım kadarıyla vtec açtığında 160 hp filan oluyor.
konuya biraz geç dahil oldum geç görebildim ankarateam ve diğer arkadaşlar k.bakmasın öncelikle şuna cevap vermek istiyorum.önceden yaşadığım bazı şeylerden dolayı cesaretimi çok nadir toplasamda olur ya birgün gene toplarım gene hertürlü denerim seçkin kardeşimle.o katlama işine çok güvenme seçkinim yalan olur demedi deme :)o bahsedilen fark 1 boy degil ayrıca.ama şuda var yanlış yag tercihi ve iyi kalkış yapamamadan kaynaklı bayağa bir zaman ve güç kaybetti seçkin.ben hertürlü aracımın arkasındayım keyfi tutarsa tosunumu tutamazsınız :)olay tamamen ankara team arasında olduğundan detayları vermicem ben.ama tosunum birşey derken bence bir düşünün mesajını verdi diye düşünüyorum. @Caner Yavuz (31128) konuya dahil edelim tepkisini kendi de söyleyebilir
Kişisel iletide boşuna T SPORT yazmıyo
Ulaaa ayıp hepinize beee birinizde çıkıp abi/kardeşim gel ekşın var dememiş
Benim gözümde benzeri nadir olan bir tsport tosunum Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 02:16:47çok ansızın gelişti abi biz bile bilmiyorduk böle birşey yapacağımızı hadi kalkalım dediler bende bir an boşta bulundum peki madem dedim ama ayıpsın ankaraya geldiğinde araman yeter
Abi yağ sıkıntı lastikler sıkıntı tüpte kalktım adıl olayı unuttum arabada 2 tane 120 kilo insan var siz 50 kilo takılın tabi orda
Yok yahu ben konuda ki ekşından bahsettim, yinede eyvallah kardeşin Bekleyin bekleyin hepinizi bulacaaamm
En güzeli dyno çıkılır güçler ölçülür sonrasında ufak bir kalkış yapılır. Bu şekilde kimin motoru kimin pilotajı iyi anlaşılır .
hadi yağı cozduk lastikleri çözdük de dedigin gibi seçkin ağırlığı nasıl çözecez tamamen senin elinde o iş Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 22:10:08sen ankaraya gel ben her türlü bulurum abi seni herzaman kapımız açık biliyorsunMesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 22:11:53zevkine keyfe keder yaptigimiz biseydi cok gerek duymam açıkcası ole bişeye ona bile usenirim yani birbrine denk araclar zaten bilinen bi durum 3 aşağı 5 yukarı.
Koltuklari stepneyi söküp geliyorum roll mu var ne var
Ben 50 kiloyum tek basima olup rolle kalksam arac hissetmez bile benim kilomu ozaman
sikinti degil o acigi bagaja biseyler koyar kapatiriz ama prensibimiz geregi dupsuzlerle yarismiyoruz protesto ediyoruz