0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de öyle Ali ama soru işaretlerini tamamen kaldırmak en doğrusu olur. Olmadı göğüste Türk Bayrağı için yer bırakırız, oraya sonradan hazır dokuma Türk Bayrağı alıp herkes diktirir eğer yasal bir sorun yoksa. Tshirt için Kadir'in belirttiği yer dışında şu anda net teklif veren olmadı arkadaşlar. Ben bir kaç teklif daha alınmasından yanayım. Diğer arkadaşlar da görecektir herhalde bu yazıları. Dediğim gibi, olmadı hazır bir ürün alıp, sadece dokuma logoları yaptırırız üstüne. Hiç olmazsa nasıl bir tshirt kalitesi olduğunu herkes, önceden bilmiş olur.
Abi aklıma cırt şekli geliyor. Göğüs kısmında bayrak için cırt yeri hazırlanır gerekli görüş ve izinler sonrasında bayrak oraya takılabilir. Bu da bir alternatif tabiki.
Denizli ve Bursa'da olan forum üyesi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Örneğin @Murat Köse (28015) Hocam. En azından fiyat alınabilir ve o firmalar bu işin yasal prosedürünü de bilebilirler.
Hiç çevrem yok ama araştırabilirim. Ne diyeceğiz şimdi adama, kaç adet ve hangi stil tişört
Arkadaşlar araştırdım,Burada Denizlide genelde havlu bornoz vb işler varmış konfeksiyon çok yokmuş. Tişört tarzı yapanlarda 100 tane gibi rakamlara yapmazlarmış. Yapan kişiler varmış bunlar PROMOSYONCU adıyla geçiyor.2 firma söylediler,1. Kemal Baştürk Akay Tekstil 0533 257 01 95 2. Mehmet Gökbaraz 0532 603 71 55 www.ulukent.com.trNeyin nasıl istendiğini falan sordular, cevap veremedim
Abilerim arkadaşlarım 1 fiyatta benden bizim burda keşanda özdemir tekstil var oradan bir abimle görüştük 80 kadar fiyat istedim djital baksı ile istediğimiz şeyi basabiliyorlar Forma usulu 35-40 civarında 1 tanesi işleme isterseniz de 60-70 tl civarında olur dedi fakat işleme yapacak müsait ustayı bulmak zormuş tek tek işlenecekmiş işleme işi biraz zor duruyor sanırım baskı işi kafama daha çok yattı karar sizin abilerim işin yarı parası işten önce yarısıda ürünler teslim edildikten sonra dendi bilginize Kalite içinde ne tür kumaş kullanılacak detayları konuşmadım... @Hakan Öztürk (3676) ve @Mehmet Öztürk (7160)
Arkadaşlar,Göğüste kullanılacak oranları dahilinde imal edilmiş bir Türk Bayrağı kesinlikle yasak değil. Kaldı ki sırf Türk bayrağı şeklinde üretilip satılan ürünler var. Hiç bir hukuki sorun olmaz.
Ankara'da Kızılay dan Sakarya caddesine çıkılan bir yokuş var. Tam ismini hatırlayamadım ancak Ankara'da bulunan arkadaşlarım bileceklerdir. Hemen sol tarafında bir pazaj da özel eşofman vb. imal eden işletme var. Bundan beş sene kadar önce dikkatimi çekmişti hatta Cumhurbaşkanlığı'na bile eşofman vb. malzemeler hazırladıklarını söylemişlerdi. Aslında buralardan da sorulabilir ve net hatırlıyorum fors işleme idi. Maalesef Ankara'da değilim. Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 15:18:56Uygun kaliteli bir tshir imalatı yapan bir işletme bulmak özellikle İstanbul/Merter-Ankara-Bursa-Denizli-Kocaeli vb. yerler için çok zor olmamalı. Hatta lacos tarzı bile yapılabilir.
Ben birkaç yerle görüştüm Mustafa Bey fakat ağızlarının suyu akıp uçtular. Daha önce mükellefim olan bir firmam vardı fason imalatçı onlar ile görüşüp kumaş örneğide dahil olmak üzere bilgi ve fiyat aldım fakat alternatifleri henüz yok. istediğimiz adette üretebilirler ama buda fiyatını etkileyecektir. Tabiki kıran kırana bir pazarlık daha yapılacaktır bu iş için.Lacos konusu daha öncede tartışıldı sanırım istenmedi diye hatırlıyorum.
Denizli ve Bursa'da olan forum üyesi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Örneğin @Murat Köse (28015) Hocam. En azından fiyat alınabilir ve o firmalar bu işin yasal prosedürünü de bilebilirler.Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 09:24:59TÜRK BAYRAĞI KANUNUKanun Numarası : 2893 Kabul Tarihi : 22/9/1983Yayımlandığı R. Gazete : Tarih : 24/9/1983 Sayı : 18171Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 22 Sayfa : 599Madde 7 – Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez.Hiçbir siyasi parti, teşekkül, dernek, vakıf ve tüzükte belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları dışında kalan kurum ve kuruluşun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz.Türk Bayrağına sözle, yazı veya hareketle veya herhangi bir şekilde hakaret edilemez, saygısızlıkta bulunulamaz. Bayrak yırtılamaz, yakılamaz, yere atılamaz, gerekli özen gösterilmeden kullanılamaz.Bu Kanuna ve tüzüğe aykırı fiiller yetkililerce derhal önlenir ve gerekli soruşturma yapılır.Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 09:27:32...Hiçbir siyasi parti, teşekkül, dernek, vakıf ve tüzükte belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları dışında kalan kurum ve kuruluşun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz. ...ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz Tasarlanan tshirt'de Bayrağımız tshirtin esas unsuru ya da fon şeklinde kullanılmadığı için benim yorumum kullanılabileceği yönündedir. Ancak bir önceki iletide de belirttiğim üzere bu işi profesyonelce yapan firmalar pratik bilgi sahibi olacaklardır. @Hakan Öztürk (3676)
Valla kimse kusura bakmasında ben TRD ve Toyota olmayan tshirt yaptırmam şahsen. (listede ismim yok ama takipteydim, Mehmetle irtibat halindeyiz zaten.)Yok toyota ne dermiş yok bilmem ne en son herkes kendi bastırmış olarak giyerdi diğer türlü malesef bana uzak tshirt...