Gönderen Konu: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.  (Okunma sayısı 49118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.
« Yanıtla #280 : Aralık 03, 2014, 10:41:08 »
Ben de öyle Ali ama soru işaretlerini tamamen kaldırmak en doğrusu olur. Olmadı göğüste Türk Bayrağı için yer bırakırız, oraya sonradan hazır dokuma Türk Bayrağı alıp herkes diktirir eğer yasal bir sorun yoksa.
 Tshirt için Kadir'in belirttiği yer dışında şu anda net teklif veren olmadı arkadaşlar. Ben bir kaç teklif daha alınmasından yanayım. Diğer arkadaşlar da görecektir herhalde bu yazıları. Dediğim gibi, olmadı hazır bir ürün alıp, sadece dokuma logoları yaptırırız üstüne. Hiç olmazsa nasıl bir tshirt kalitesi olduğunu herkes, önceden bilmiş olur.

Abi aklıma cırt şekli geliyor. Göğüs kısmında bayrak için cırt yeri hazırlanır gerekli görüş ve izinler sonrasında bayrak oraya takılabilir. Bu da bir alternatif tabiki.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Aralık 03, 2014, 10:41:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #281 : Aralık 03, 2014, 10:54:47 »
Abi aklıma cırt şekli geliyor. Göğüs kısmında bayrak için cırt yeri hazırlanır gerekli görüş ve izinler sonrasında bayrak oraya takılabilir. Bu da bir alternatif tabiki.
Pratik de olur o şekilde. Burada durumu netleştirelim bakalım, sonuçta her şeyimizi hak, adalet ile yapma gayretindeyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Aralık 03, 2014, 10:59:35 »
Denizli ve Bursa'da olan forum üyesi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Örneğin @Murat Köse (28015) Hocam. En azından fiyat alınabilir ve o firmalar bu işin yasal prosedürünü de bilebilirler.

Hiç çevrem yok ama araştırabilirim. Ne diyeceğiz şimdi adama, kaç adet ve hangi stil tişört
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #283 : Aralık 03, 2014, 11:12:55 »
Hiç çevrem yok ama araştırabilirim. Ne diyeceğiz şimdi adama, kaç adet ve hangi stil tişört
İlk sayfada örnek var ama onun üstündeki bazı logoların çıkması gerekiyor. Yerine bizim logolar olacak. Adet Mehmet arkadaşımızda mevcut an itibari ile. Bir de kumaş kalitesi önemli. İlgilendiğin için de ayrıca çok teşekkürler Murat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #284 : Aralık 03, 2014, 11:20:25 »
Daha önceki görüşmelerimde (Sn. Hakan Abinin bilgisi dahilinde) fiyatı önemli kılan tek unsur adet olduğudur. Adet ne kadar çok fiyat okadar aşağıya. Örnek verirsek şahsi olarak tek 1 adet yaptırmak istesek fiyat 100-150 tl arasında çıkmakta. bunun 1000 adet olduğunu düşünürsek fiyat 30-35 tl ye kadar düşüyor. ve bu fiyat nakış işlemeli orta kalitede bir kumaş ele alınarak hesaplanıyor.
Şu anki adetimize göre yeniden bir görüşme yapmak mantıklı olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #285 : Aralık 03, 2014, 12:10:35 »
Arkadaşlar araştırdım,

Burada Denizlide genelde havlu bornoz vb işler varmış konfeksiyon çok yokmuş. Tişört tarzı yapanlarda 100 tane gibi rakamlara yapmazlarmış. Yapan kişiler varmış bunlar PROMOSYONCU adıyla geçiyor.

2 firma söylediler,

1. Kemal Baştürk  Akay Tekstil 0533 257 01 95
2. Mehmet Gökbaraz 0532 603 71 55  www.ulukent.com.tr

Neyin nasıl istendiğini falan sordular, cevap veremedim :)

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #286 : Aralık 03, 2014, 12:50:27 »
Arkadaşlar araştırdım,

Burada Denizlide genelde havlu bornoz vb işler varmış konfeksiyon çok yokmuş. Tişört tarzı yapanlarda 100 tane gibi rakamlara yapmazlarmış. Yapan kişiler varmış bunlar PROMOSYONCU adıyla geçiyor.

2 firma söylediler,

1. Kemal Baştürk  Akay Tekstil 0533 257 01 95
2. Mehmet Gökbaraz 0532 603 71 55  www.ulukent.com.tr

Neyin nasıl istendiğini falan sordular, cevap veremedim :)

Bizim sayı şu anda toplu pazarlık yapılacak kadar yeterli değil, Toyota logosu olmayınca dizaynda henüz kesinleşmedi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #287 : Aralık 03, 2014, 13:39:09 »
Abilerim arkadaşlarım 1 fiyatta benden

bizim burda keşanda özdemir tekstil var oradan bir abimle görüştük

80 kadar fiyat istedim djital baksı ile istediğimiz şeyi basabiliyorlar Forma usulu 35-40 civarında 1 tanesi

işleme isterseniz de 60-70 tl civarında olur dedi fakat işleme yapacak müsait ustayı bulmak zormuş tek tek işlenecekmiş :) işleme işi biraz zor duruyor sanırım baskı işi kafama daha çok yattı :)

karar sizin abilerim

işin yarı parası işten önce yarısıda  ürünler teslim edildikten sonra dendi bilginize :)

Kalite içinde ne tür kumaş kullanılacak detayları konuşmadım...

@Hakan Öztürk (3676) ve @Mehmet Öztürk (7160)
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #288 : Aralık 03, 2014, 14:43:34 »
Arkadaşlar,
Göğüste kullanılacak oranları dahilinde imal edilmiş bir Türk Bayrağı kesinlikle yasak değil. Kaldı ki sırf Türk bayrağı şeklinde üretilip satılan ürünler var. Hiç bir hukuki sorun olmaz.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #289 : Aralık 03, 2014, 15:10:28 »
Abilerim arkadaşlarım 1 fiyatta benden

bizim burda keşanda özdemir tekstil var oradan bir abimle görüştük

80 kadar fiyat istedim djital baksı ile istediğimiz şeyi basabiliyorlar Forma usulu 35-40 civarında 1 tanesi

işleme isterseniz de 60-70 tl civarında olur dedi fakat işleme yapacak müsait ustayı bulmak zormuş tek tek işlenecekmiş :) işleme işi biraz zor duruyor sanırım baskı işi kafama daha çok yattı :)

karar sizin abilerim

işin yarı parası işten önce yarısıda  ürünler teslim edildikten sonra dendi bilginize :)

Kalite içinde ne tür kumaş kullanılacak detayları konuşmadım...

@Hakan Öztürk (3676) ve @Mehmet Öztürk (7160)
Bu da çok iyi oldu, teşekkürler.
Digital baskı dayanıklı olmaz. Dokuma için başka yer de araştırılabilir olmazsa, makinesi vardır herhalde onun.

Arkadaşlar,
Göğüste kullanılacak oranları dahilinde imal edilmiş bir Türk Bayrağı kesinlikle yasak değil. Kaldı ki sırf Türk bayrağı şeklinde üretilip satılan ürünler var. Hiç bir hukuki sorun olmaz.
Bunu not ediyoruz, Türk Bayrağı hazır alıp, cırtcırtlı zemine monte ederiz o zaman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #290 : Aralık 03, 2014, 15:16:15 »
Ankara'da Kızılay dan Sakarya caddesine çıkılan bir yokuş var. Tam ismini hatırlayamadım ancak Ankara'da bulunan arkadaşlarım bileceklerdir.  Hemen sol tarafında bir pazaj da özel eşofman vb. imal eden işletme var. Bundan beş sene kadar önce dikkatimi çekmişti hatta Cumhurbaşkanlığı'na bile eşofman vb. malzemeler hazırladıklarını söylemişlerdi. Aslında buralardan da sorulabilir ve net hatırlıyorum fors işleme idi. Maalesef Ankara'da değilim. ;)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 15:18:56
Uygun kaliteli bir tshir imalatı yapan bir işletme bulmak özellikle İstanbul/Merter-Ankara-Bursa-Denizli-Kocaeli vb. yerler için çok zor olmamalı. Hatta lacos tarzı bile yapılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #291 : Aralık 03, 2014, 15:23:56 »
Ankara'da Kızılay dan Sakarya caddesine çıkılan bir yokuş var. Tam ismini hatırlayamadım ancak Ankara'da bulunan arkadaşlarım bileceklerdir.  Hemen sol tarafında bir pazaj da özel eşofman vb. imal eden işletme var. Bundan beş sene kadar önce dikkatimi çekmişti hatta Cumhurbaşkanlığı'na bile eşofman vb. malzemeler hazırladıklarını söylemişlerdi. Aslında buralardan da sorulabilir ve net hatırlıyorum fors işleme idi. Maalesef Ankara'da değilim. ;)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 15:18:56
Uygun kaliteli bir tshir imalatı yapan bir işletme bulmak özellikle İstanbul/Merter-Ankara-Bursa-Denizli-Kocaeli vb. yerler için çok zor olmamalı. Hatta lacos tarzı bile yapılabilir.

Ben birkaç yerle görüştüm Mustafa Bey fakat ağızlarının suyu akıp uçtular. Daha önce mükellefim olan bir firmam vardı fason imalatçı onlar ile görüşüp kumaş örneğide dahil olmak üzere bilgi ve fiyat aldım fakat alternatifleri henüz yok. istediğimiz adette üretebilirler ama buda fiyatını etkileyecektir. Tabiki kıran kırana bir pazarlık daha yapılacaktır bu iş için.
Lacos konusu daha öncede tartışıldı sanırım istenmedi diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #292 : Aralık 03, 2014, 15:57:56 »
Ben birkaç yerle görüştüm Mustafa Bey fakat ağızlarının suyu akıp uçtular. Daha önce mükellefim olan bir firmam vardı fason imalatçı onlar ile görüşüp kumaş örneğide dahil olmak üzere bilgi ve fiyat aldım fakat alternatifleri henüz yok. istediğimiz adette üretebilirler ama buda fiyatını etkileyecektir. Tabiki kıran kırana bir pazarlık daha yapılacaktır bu iş için.
Lacos konusu daha öncede tartışıldı sanırım istenmedi diye hatırlıyorum.

Anlaşıldı Kadir Bey teşekkürler. Ankara'da bulunan forum üyesi arkadaşlarında ilgilenebileceklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #293 : Aralık 03, 2014, 16:00:06 »

Denizli ve Bursa'da olan forum üyesi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Örneğin @Murat Köse (28015) Hocam. En azından fiyat alınabilir ve o firmalar bu işin yasal prosedürünü de bilebilirler.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 09:24:59
TÜRK BAYRAĞI KANUNU

Kanun Numarası : 2893   Kabul Tarihi : 22/9/1983
Yayımlandığı R. Gazete : Tarih : 24/9/1983 Sayı : 18171
Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 22 Sayfa : 599

Madde 7 – Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez.
Hiçbir siyasi parti, teşekkül, dernek, vakıf ve tüzükte belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları dışında kalan kurum ve kuruluşun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz.
Türk Bayrağına sözle, yazı veya hareketle veya herhangi bir şekilde hakaret edilemez, saygısızlıkta bulunulamaz. Bayrak yırtılamaz, yakılamaz, yere atılamaz, gerekli özen gösterilmeden kullanılamaz.
Bu Kanuna ve tüzüğe aykırı fiiller yetkililerce derhal önlenir ve gerekli soruşturma yapılır.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 09:27:32
...Hiçbir siyasi parti, teşekkül, dernek, vakıf ve tüzükte belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları dışında kalan kurum ve kuruluşun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz.

...ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz  Tasarlanan tshirt'de Bayrağımız tshirtin esas unsuru ya da fon şeklinde kullanılmadığı için benim yorumum kullanılabileceği yönündedir. Ancak bir önceki iletide de belirttiğim üzere bu işi profesyonelce yapan firmalar pratik bilgi sahibi olacaklardır. @Hakan Öztürk (3676)

Yrd. Doç Ömer Bağcı hocama sordum, kullanmakta bir sorun olmaz ,hakaret (tahkir) kastı olmasın abuk sabuk bi yerde olmasın yeter dedi. Hatta Hülya Avşar'ın bayrağı tekmeleme örneği ile pekiştirdi.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #294 : Aralık 03, 2014, 16:10:20 »
 Teşekkürler Kaan.
 Şimdi diğer logoları çıkmış bir örnek hazırlayıp onu yayımlamak kalıyor.

Sol göğüste Türk Bayrağı, sağ tarafta TCT ve sırtta, iki omuz arası toyotaclubtr logosu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #295 : Aralık 03, 2014, 23:03:46 »
Ilk firsatta duzenleme yapicam abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #296 : Aralık 03, 2014, 23:09:28 »
Bir sorum olacak. Bizim yapmayı planladığımız tişört modelini kim tasarladı? Aynı şekilde biz de okulda tıp öğrencileri birliği için yapıcaz ve bu görevi ben aldım. Birkaç tasarım var kağıda çizilmiş onlardan örnek çıkartmam lazım.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #297 : Aralık 04, 2014, 02:35:06 »
Valla kimse kusura bakmasında ben TRD ve Toyota olmayan tshirt yaptırmam şahsen. (listede ismim yok ama takipteydim, Mehmetle irtibat halindeyiz zaten.)

Yok toyota ne dermiş yok bilmem ne en son herkes kendi bastırmış olarak giyerdi diğer türlü malesef bana uzak tshirt...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Aralık 04, 2014, 02:44:20 »
@Yasin Yılmaz Fidan (23089)  bey  tasarımı ben yaptım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #299 : Aralık 04, 2014, 09:04:23 »
Valla kimse kusura bakmasında ben TRD ve Toyota olmayan tshirt yaptırmam şahsen. (listede ismim yok ama takipteydim, Mehmetle irtibat halindeyiz zaten.)

Yok toyota ne dermiş yok bilmem ne en son herkes kendi bastırmış olarak giyerdi diğer türlü malesef bana uzak tshirt...
+ae101
+toyota
+trd
+türkiye bayrağı
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh