0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok hocam sizlik degil kendi kendime dedim ben
Aman ha yanlış anlaşılmasın da paşam [emoji1][emoji1]
yok onur abi olur mu öyle şey abimsim yani saygıda kusur etmemeye çalışıyorum forumda
Kardeşim ondan şüphem yok yanlış anlarsın da kalbin kırılır diye korktum. Sonuç olarak ikimizde aynı şeyden çekinmişiz [emoji1][emoji1][emoji1]
Selam arkadaşlar; Toyotaclubtr ailesi olarak bildiğiniz gibi üyelerimizin kullanabileceği, bize yakışır ve aileyi belli eder bir yapıda tshirt organizasyonu içerisindeyiz. Mümkün olan en kaliteli, en uygun tasarımlı ve en ekonomik model ile, hemen herkese hitap edecek şekilde bu organizasyonun son aşamalarına gelmiş bulunmaktayız. Sizlerin de katkıları ve katılımı ile bu işin altından hep beraber, güzel ve anlamlı bir şekilde kalkmak dileğimizdir. Umarım buradan fayda sağlayan hemen herkes bu organizasyonun içinde olmak için çaba gösterir ve üye olan herkesin bir şekilde emeği olan bu tshirt ile aile olarak bir gurur yaşarız. Büyük buluşmalarda da çok güzel enstantaneler oluşturabiliriz. Bütün işlemler tamamlandığında da burada herkesin çok güzel şeyler yazması dileğiyle... Tshirtler; (Siyah); (Beyaz);
Katılımı mümkün mertebe arttırmaya çalışırken Kasım sonu büyük ihtimalle üretim aşamasına geçilir diğer detayları burada netleştirince Ayberk.,Sıfır yaka ile polo arasında en önemli fark fiyatı oluyor Tolga. Üstelik polo yakada kumaş da farklı olmalı. Adet çok olsa fark nispeten az olur. Ayrıca sıfır yakaya polo yaka da isteğe göre sonradan yaptırılabilir. Zaten ilk en kolayı bir yaplsın, sonra farklı şeylere de girilebilir talebe göre.
@Ali Katma (3432) teşekkür ederim.@mehmet benim siyah olanı beyaz yaparmısın? Birde toyota yazısının altına TRD yi koysak nasıl olur dicem ? yoksa son karar bumudur?
Kardeşim bende XL beyaz 1 adet istiyorum eklersen sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar ev alma/taşıma işlemleri nedeniyle uzun zamandır foruma giremedim. Konuyu da detaylı okuyamadım. Eğer sipariş süresi geçmediyse beni de ekler misiniz ? 1 adet, beyaz renk, L beden.
İlk sayfada örnek resmi mevcut Oktay, o muhtemelen işini görür. Fiyat almanın zaraı olmaz, faydası olur. Kumaş ve amblem dokuma kalitesi de önemli. Arkadaşlar, bu arada tshirt de bizim amblem dışındakilerden vazgeçmek en doğrusu olacak, diğer türlü çok meşakkatli bir süreç var ve ipin ucunun nereye varacağı belli değil. En kötü ihtimalle kaliteli, düz siyah ve beyaz tshirt alınıp, kendi amblemimizi dokuma olarak yaptırırız.