Gönderen Konu: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.  (Okunma sayısı 48513 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.
« Yanıtla #320 : Aralık 08, 2014, 11:40:31 »
Topluluk olmaktan mutluyum :)
:) Abi bu işte herhangi bir kazanç var mı ? Yok. Peki ben şimdi bireysel olarak tct,toyota,trd logosu bastırıp giyemez miyim ? Giyebilirim :). Forum bu konuda sorumlu tutulamaz ki resmi yapılan bir işlem değil. Biz bu forumda toplandık ama forumu sorumlu tutmak mantıklı mı ?.
Kaan hocasina sormustu boyle bir durum soz konusu degil ticari bir amac gutmuyoruz ve kim nereden bilsin bizim toyota tisortumuzu  servise bayiye gidecek halimiz yok tutuki gittik herif nediycek bize sen benim logomu basmissin giymissin diye  al sana bu kadar para cezasi mi diycek
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #320 : Aralık 08, 2014, 11:40:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #321 : Aralık 08, 2014, 11:41:41 »
Uğraşmayın. Toyota ya mail atın.  Toyota forumu olduğunuzu ve t shirt istediğinizi söyleyin. Markayı ve modellerin tanıtımına yönelik olumlu katkımızın olduğunu yazın.
Zaten sene sonu. Tanıtım reklam bütçelerinde artan bir para varsa ,zaten onlar seve seve t shirt leri alıp gönderecektir.
Maksat toyota markasinin reklami degil forumun toyotanin ve bizim istedigimiz bir tisortun ortaya cikmasi amacimiz reklam degil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #322 : Aralık 08, 2014, 11:42:32 »
Kaan hocasina sormustu boyle bir durum soz konusu degil ticari bir amac gutmuyoruz ve kim nereden bilsin bizim toyota tisortumuzu  servise bayiye gidecek halimiz yok tutuki gittik herif nediycek bize sen benim logomu basmissin giymissin diye  al sana bu kadar para cezasi mi diycek

Okan benim düşündüğümü düşünüyorsun galiba :).
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #323 : Aralık 08, 2014, 11:45:16 »
Konuya girer iken dediğim gibi girilir ise istediğiniz dizayndaki T Shirt leri gönderebilirler. Yeter ki bir yerinde Toyota yazısı ve amblemi olsun.
Yani sponsor olma ihtimalleri olabilir.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #324 : Aralık 08, 2014, 11:49:22 »
Abi iş çok farklı yerlere gidiyor :) Telif melif sponsor dersek uzaaaar gider. 40-70 tl arası vermeye çoğu kişi razı. 20 tl'de olmayıversin. İşi bitirelim artık..
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #325 : Aralık 08, 2014, 11:50:40 »
Okan benim düşündüğümü düşünüyorsun galiba :).
Aynen abi komu bence bu telif hakkiyla gereksiz uzamis millet bilmem ne marka  basiyo tisort tommy mesela satiyo pazarda hani telif hakki bizim yaptigimiz  ticari bisey degil sonucta ve aramizda hukukcu yok mu ki , 1.5 saat sonra hukuk dersim var :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #326 : Aralık 08, 2014, 11:54:03 »
Konuya girer iken dediğim gibi girilir ise istediğiniz dizayndaki T Shirt leri gönderebilirler. Yeter ki bir yerinde Toyota yazısı ve amblemi olsun.
Yani sponsor olma ihtimalleri olabilir.
Olabilir abi :). Sadece şuan ki anlaşamadığımız yer  gereksiz olarak sebep sunulan telif hakkı. Bu konuda hakan abiyi gereksiz olduğunu anlatmamız gerekiyor.

Aynen abi komu bence bu telif hakkiyla gereksiz uzamis millet bilmem ne marka  basiyo tisort tommy mesela satiyo pazarda hani telif hakki bizim yaptigimiz  ticari bisey degil sonucta ve aramizda hukukcu yok mu ki , 1.5 saat sonra hukuk dersim var :lol:

Adam hukukcu :D . Ya zaten yasa maddelerine de bakıldı herhangi bir sorun yok. Hakan abinin neden bu kadar takıldığını anlamadım. O yüzden cevap vermesini bekliyorum :).
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #327 : Aralık 08, 2014, 13:43:16 »
Bugün Hukuk Fakültesi Dekanım Prof. Dr. Şaban Kayıhan'a sordum. Asla izin almadan yapmayın dedi. Bireysel olarak basıldığı düşünülse bile bu sefer marka taklidine giriyor yine suç teşkil eder dedi. Toyota yetkililerine mail atın cevap geldikten sonra bu işe girişebilirsiniz dedi. Telif hakkı değilde marka hakkı oluyor
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #328 : Aralık 08, 2014, 13:52:42 »
Bugün Hukuk Fakültesi Dekanım Prof. Dr. Şaban Kayıhan'a sordum. Asla izin almadan yapmayın dedi. Bireysel olarak basıldığı düşünülse bile bu sefer marka taklidine giriyor yine suç teşkil eder dedi. Toyota yetkililerine mail atın cevap geldikten sonra bu işe girişebilirsiniz dedi. Telif hakkı değilde marka hakkı oluyor
Konu kapanabilir ozaman :) konu kilit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.
« Yanıtla #329 : Aralık 08, 2014, 13:55:25 »
Konu kapanabilir ozaman :) konu kilit

İletişim kurulabilir. Gerekli yetkililere yazılı başvuru gerekiyor. Mail yoluylada olur

Yöneticilerimiz izlenecek yola karar verirler. Hepimiz mail atma girişimine girmeyelim
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #330 : Aralık 08, 2014, 14:14:26 »
Arkadaşlar elimizi atmadan olmuyor sanırım :)

şimdi toyota genel merkezden umut beye mail attım konu ile ilgili t-shit lerin resimlerini attım ve durumu belirttim Size de mail içeriğini ekliyorum lütfen maile cevap gelene kadar bekleyin lütfen :)

""Merhaba umut bey mail adresinizi 02164535353 vasıtası ile operatörden aldım. Umarım doğru kişisinizdir.

Benim ismim Oktay Edirne Keşan'lıyım. Sizden bir kaç bilgi almak istiyordum en müsait bir zamanda dönüş yapabilirseniz çok sevinirim

Konu:  http://www.toyotaclubtr.com isimli forum üyesiyim ve çok güzel dostluklarımız var burada üye olan arkadaşlarımızın ortak kararı olarak ekte sunacağım bir t-shirt bastırmak istiyoruz yaklaşık 80 - 100 kişi kadar fakat üzerinde göreceğiniz gibi toyota amblemi ve yazısı kullanmak istiyoruz bu konuda telif hakkı veya isim kullanım hakkı üyelerimize çıkar mı?
   Yasal herhangi bir maduriyet duruma düşer veya sizi düşürür müyüz ?

Bunun bilgisini alacaktım sizden lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...

Teşekkür ederim iyi çalışmalar ... ""

Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #331 : Aralık 08, 2014, 14:17:59 »
Arkadaşlar elimizi atmadan olmuyor sanırım :)

şimdi toyota genel merkezden umut beye mail attım konu ile ilgili t-shit lerin resimlerini attım ve durumu belirttim Size de mail içeriğini ekliyorum lütfen maile cevap gelene kadar bekleyin lütfen :)

""Merhaba umut bey mail adresinizi 02164535353 vasıtası ile operatörden aldım. Umarım doğru kişisinizdir.

Benim ismim Oktay Edirne Keşan'lıyım. Sizden bir kaç bilgi almak istiyordum en müsait bir zamanda dönüş yapabilirseniz çok sevinirim

Konu:  http://www.toyotaclubtr.com isimli forum üyesiyim ve çok güzel dostluklarımız var burada üye olan arkadaşlarımızın ortak kararı olarak ekte sunacağım bir t-shirt bastırmak istiyoruz yaklaşık 80 - 100 kişi kadar fakat üzerinde göreceğiniz gibi toyota amblemi ve yazısı kullanmak istiyoruz bu konuda telif hakkı veya isim kullanım hakkı üyelerimize çıkar mı?
   Yasal herhangi bir maduriyet duruma düşer veya sizi düşürür müyüz ?

Bunun bilgisini alacaktım sizden lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...

Teşekkür ederim iyi çalışmalar ... ""

:) Bin teşekkürü hak ettin Oktay abi , Teşekkürler. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.

İşte yapılması gereken hareket buydu, kafamıza göre tasarım değiştirmek olmaz!.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #332 : Aralık 08, 2014, 14:19:35 »
Keşke yöneticilerimizi bekleseydiniz. Sizinki sadece soru olmuş
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #333 : Aralık 08, 2014, 14:26:20 »
Neden kaan :), bu şekilde cevabımızı alacağız zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #334 : Aralık 08, 2014, 14:30:07 »
kaan soru sormadan nasıl cevap alacağız ? operatör ile görüştüm umut bey bakıyor dediler aradım bağladı fakat açmayınca mail atmak zorunda kaldım daha resmi oldu :) ayrıca dövecek halleri yok yap yapma diyecekler bizde işimizi bilicez

Ayrıca yöneticilerimiz kadar bizlerinde forma katkısı var her yükü onlara bırakmak olmaz Değil mi ?
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #335 : Aralık 08, 2014, 14:39:13 »
Araya 'sponsor olmak istiyormusunuz' sorusunu da maile ekleseydin :)
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #336 : Aralık 08, 2014, 14:40:33 »
Araya 'sponsor olmak istiyormusunuz' sorusunu da maile ekleseydin :)

önce bi cevap alayım :D sponsor meselesi aklımda zaten ama önce konu ile alakalı bir dönüş yapılsın :)
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #337 : Aralık 08, 2014, 14:46:27 »
 Öncelikle herkes çok güzel yazmış, bunu belirteyim. Mehmet arkadaşımız ise biraz aceleci davranmış, keşke daha önceki yazıları okusa idin. Açıkçası her gelişmeyi, anı anına burada paylaşmıyoruz ama gerekli her bilgiyi de veriyoruz. İyi niyet ve sağ duyu ile sorulan sorulara da cevap veriyoruz.
 Ümit arkadaşımız önceki sayfada değinmiş. Oktay arkadaşımız da sağolsun email atmış.
 Yine çok detaya girmeden söyleyeyim, zaten gerekli irtibatları kurduk arkadaşlar, sonuçta tescilli bir markanın isim hakkı var ve bu isim hakkını alacağımız kurumların ticari yapısı farklı, Toyota'dan izin almak ile bitmiyor iş yani. Keşke öyle olsa idi. Benim düşüncemde başka şeyler de vardı(madem sorulmuş, yazayım sponsorluk) ama muhtemelen o şekilde olamayacak. Kısacası; kimsenin keyfine göre aldığı bir karar değil kimi logoların çıkması, böyle düşünen arkadaşların olması da üzücü olmuş!. Normalde sorun çıkmayacağı düşüncesi ile de bu iş sağlıklı olmaz, sonuçta logo, isim vb şeylerin de yasal kullanım düzenlemeleri var, doğru olanı teşvik eden bizlere yanlışı yapmak uymaz her ne kadar iyi niyetli, hoş bir şey ortaya çıkarmaya çalışıyor olsak da.

İşin bu kısmını halledersek ve alternatifsiz şekilde, Kadir'in vereceği(son logolara göre baskılar ile) rakamlar da herkes için uygunsa bence daha fazla beklemeye gerek yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #338 : Aralık 08, 2014, 14:54:13 »
Öncelikle herkes çok güzel yazmış, bunu belirteyim. Mehmet arkadaşımız ise biraz aceleci davranmış, keşke daha önceki yazıları okusa idin. Açıkçası her gelişmeyi, anı anına burada paylaşmıyoruz ama gerekli her bilgiyi de veriyoruz. İyi niyet ve sağ duyu ile sorulan sorulara da cevap veriyoruz.
 Ümit arkadaşımız önceki sayfada değinmiş. Oktay arkadaşımız da sağolsun email atmış.
 Yine çok detaya girmeden söyleyeyim, zaten gerekli irtibatları kurduk arkadaşlar, sonuçta tescilli bir markanın isim hakkı var ve bu isim hakkını alacağımız kurumların ticari yapısı farklı, Toyota'dan izin almak ile bitmiyor iş yani. Keşke öyle olsa idi. Benim düşüncemde başka şeyler de vardı(madem sorulmuş, yazayım sponsorluk) ama muhtemelen o şekilde olamayacak. Kısacası; kimsenin keyfine göre aldığı bir karar değil kimi logoların çıkması, böyle düşünen arkadaşların olması da üzücü olmuş!. Normalde sorun çıkmayacağı düşüncesi ile de bu iş sağlıklı olmaz, sonuçta logo, isim vb şeylerin de yasal kullanım düzenlemeleri var, doğru olanı teşvik eden bizlere yanlışı yapmak uymaz her ne kadar iyi niyetli, hoş bir şey ortaya çıkarmaya çalışıyor olsak da.

İşin bu kısmını halledersek ve alternatifsiz şekilde, Kadir'in vereceği(son logolara göre baskılar ile) rakamlar da herkes için uygunsa bence daha fazla beklemeye gerek yok.

İnşallah dediğin gibidir abicim :). Mailin cevabını da bekliyoruz bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #339 : Aralık 08, 2014, 14:55:42 »
abi nerelerden ne izinlerin alınması gerekiyor ki ben onuda anlamadım askerde forma bastırdık mesela bunu yapan yerler var ordada türk bayrakları kullandık hala evde durur kimse de bişey diyemez daha ne ben türküm ya bağrağımıda göğsümde kalbimde taşırım...

Konu ile de uğraşma derseniz uğraşmam olsun istiyoruz ki gelince buluşunca en azından hepimizde aynı şey olsun güzel olsun...  topluluk olalım.

ve uğraş kardeşim dersen de sponsorundan tutunda gerekli mercilerden izinlere kadar gerekeni de yaparım tek başıma yeterki bizim işimiz olsun

Son Karar  sizin

"la bi dur çok oluyorsun dersenizde  :rofl: bırakayım " @Hakan Öztürk (3676)
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg