0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 noktaya basinca resimin sag alt kisminda url yi kopyala var abi o sekil aliyosun 3 kisi falan begendirtim suan disari cikarsam herkesin telefona el koyarim , fark var biraz ama dahada acmak lazim arayi
Oyum tabii ki senindir abi. Manayla instagrama da girdim. )
Arayi baya actik ama onumuzde daha vakit var begenileri kesmiyelim
genede fark az 14-15kisi ne olcagi belli olmaz heleki arkadakide yetistiki asil rakibimize pes ettiricek seviyeye var daha sole bi 90 i yakalasak bence pes edecekler.merak edenler icin 1-Ogun cetinkaya 53 oy2-passatci 37 oy3- polocu 34 oy
2 3 kisi daha begendirtim faceden de yazdim fark 14 oldu iyi gidiyoruz ben katildigimda 25 gorememistim
abi ben de beğendim yarın sabah fakültede her gördüğüm arkadaşın telefonundan beğendirmeye çalışacam
gördüm yasin çok teşekkürederim eline saglık gerçekten.çok iyi olur gerçekten yani elinden geldikçe bi el atarsan makbule geçer gerçekten. farkı bianda arttırıp pes ettirmek lazım çünkü.ne olursa ilk 2gün olur sonra çok artış olmaz kimsede diye düşünüyorum.
oldugu kadar yasin düşünmen yeter genede elinden ne gelirse işte bu sabah farkı biraz daha açmışız ama biraz daha ihtiyacımız var sanki.sonrasında da pes edicek büyük ihtimalle.1-Ogün Çetinkaya 60 oy2-Passatçı 41 oy3-Polocu 37oy
Ara açılmış biraz oylama ne zaman bitecek?
bizde instagram kullanan erkek pek yok ama elimizden geldiğince çabalayıcaz Yalnız kamyoncu kullanıcı adıyla girmişin baya güldürdün beni
Hadi ya, isim olarak komple bmcpro827 mi çıkıyor
aynen öle çıkıyor bi profili tekrar düzenlesene
Hallettim abi, iyi mi acep, güldürmeyelim kendimize.
64 oldu okulda 2 kisiden daha begendim farki actik biraz