0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
140 bin TL hybrid indirimi vergi öncesi fiyattı. Hybrid chr başlangıç olarak 99 bin TL bekliyorum. Donanımlara göre 99 bin - 115 bin - 124 bin TL olarak fiyatların sıralanacağını düşünüyorum.
Araç yeni çıktığı için Lansman fiyatı ile Kasım ayı sonuna kadar ilk 1000 müşteriye satılacak, daha sonra Aralık ayında ise tavsiye edilen fiyat ile satışına devam edilecek. Hibrit modellerdeki yüksek indirimin nedeni devletin sunduğu hibrit araçlara özel olan ÖTV indirim desteğidir.Tavsiye edilen fiyat Aralık ayında geçerli, bu ay Lansman fiyatı geçerli. Yeni yılda gelecek olan ÖTV zam oranları açıklanmadı.
70.000 bekleyen yoktu.En son aşağıdaki yorumu yaparken USD 3 TL yi yeni geçmek üzereydi. Yani 83.850 tl lansman fiyatına şaşıran olduğunu sanmıyorum.Bu fiyatı hak eden bir araç yapmışlar mı testten sonra karar verebilirim. Bu rakamlarla çok iddialı rakiplerin arasına girdi. Mesela Seat Ateca, 510 LT bagajı var... http://www.seat.com.tr/modeller/yeni-ateca/ateca.aspx//Evet fakat bagajı 370 lt, yaris kadar değil. QQ kadar olmak gibi bir iddiası yok. Yani bu aracın hedef kitlesi, hatchback lerden sıkılan , biraz daha patika yolllarda gitmeyi seven, doğa sporları yapan, tek çocuklu , evli coçuksuz veya bekar profesyonellere hitap edecek bir araç. Türkiye'de büyük şehirler dışında ciddi bir satış yapabileceğini düşünmüyorum. Ama, hatchbacklerden sıkılanları, VW grubu hatchbackleri, şirket aracı gibi çoğalan beyaz Golf çüleri bence kendisine çeker. Biz Aurisçileri çekebilmesi için fiyatının uçmaması gerekir ki, bu konuda ümidimi yitirdim dipyebilirim. Donanımları anlatıldığı gibi olacaksa, 80.000 den başlatırlar bunu. En çok satacak modelide, 1.2 T Benzinli CVT olur diye düşünüyorum. TSI müşterilerinin aklını çeler. LEON 1.4TSI DSG F&R 76.500... CHR nin 1.2 T manueli bu fiyatla 80.000 aralığında olur. CVT de 80'i bira geçer gibi. Bakalım lansmana az kaldı. Ülke ekonomisinin küçüldüğü bir dönemde piyasaya girmesi şanssızlık tabi.''//
Kaya Plaza ile görüştüm aracın 1,8 Hybrid modelinin MTV'si için 750 TL Ocak 750 TL Temmuz dedi.Ben daha fazla diye biliyorum zaten 1,6 benzinliye 500 TL mtv veriyoruz acaba emisyon değerleri için falan mı fark etti MTV
Araçta bagaj 297 litre malesef. Sizin 377 litre dediğiniz avrupa ya satılan lastik tamir kitli modeli. Bizde stepne ile satıldığından 297 litreye düşüyor bagaj.
Fazla Avrupai oldu bu araç sanırım. 'Mantık' merkezli düşünenler çok tercih etmez gibi.
kapora mı verdim ben alıyorum.
Ah bi de arka koltuk diz mesafesini flaşlı çekebileydin ne güzel olurdu. Bir de hem 1.2 turbo hem 1.8 hibridi deneyenler olursa çok güzel olur. 1.8 hybrid elektrikli motoruna rağmen torkunu ve kombine gücünü yola iletemiyor mu ne? Öyle yorumlar okuyorum hep.
Birde bayiye 1.33 CHR gelecek mi diye sordum. Boş boş yüzüme baktılar. Neyi yanlış yaptım acaba? Halbuki ne güzel günlerimiz olacaktı. Martılar çöplüklerde ağlarken ben rampalarda Volvo sollayacaktım
Başlangıç 76.900En dolu 109.900[emoji41] Kim en yakınsa yemek ısmarlasın abi kabul mu [emoji41] hodri meydan [emoji23]
Benim beklentim,Başlangıç fiyatının 70000 TlFull fiyatının 95/105000 Tl civarı olması.
Panoramik sunroof bu aracı kurtarır. İçi dar üstü ferah olur insanlar daralmaz.