0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CH-R 1.33 olsaydı TR de , sabuncubeli rampasında Mercedes Volvo sollasaydık keşke
Hybrid binmek isteyenler için, piyasada çok temiz Yaris Hybrid ve Priuslar var, kaçırmayın (neden sattıklarını anlamak zor o da ayrı konu).
CH-R 1,2 T CVT Advance 88.700 TL CH-R 1,2 T CVT Dynamic 94.400 TLCH-R 1,2 T CVT Diamond 102.500 TL-6 bin TL manuel seçenekleri Plase;CH-R 2,0 D-4D AWD 166.000 TLGönlümüzden geçen;CH-R 1,6 D-4D Dynamic 99.650 TLCH-R 1,6 D-4D Diamond 108.200 TLEn çok satan;CH-R 1,33 Advance 59.700 TLCH-R 1,8 Hybrid Diamond 137.500 TL Tahmin rakamlarıdır, resmi rakamlar 15 Kasım'da açıklanacak.
Yasin Bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Açıklamaya gösterdiğiniz özen takdire şayan. 1.8 Hybrid CHR ile ilgili düşüncelerinizi de merak ettim. Aracı test etme imkanınız oldumu bilmiyorum ama chr hybrid den beklentileriniz nelerdir. Yaris 1.5 hybrid ile CHR de kullanılan 1.8 hybrid arasında tüketim ve performans verileri, diğer koşullar da göz önünde bulundurulduğunda nasıl bir sonuç elde edilecektir?
Sınıf farkını bir kenara koyarsak yaris fiyat/ekonomi açısından daha makul gibi. Ama performans, bagaj hacmi ve görsellik anlamında tatmin ederse tutulur bence. En azından yeni priustan fazla satacağı kesin (C-hr hibrit olanından bahsediyorum.)
CHR hybrid performans ve görsellik anlamında kesinlikle tatmin edici. Bagaj hacmi açısından hayal kırıklığı. CHR arka far tasarımda yeni 3008 vari bir tasarıma imza atabilseydi (bazıları arka tasarımını beğenmiyor ) ve biraz daha büyük bir bagaj hacmi sunabilse idi 3 rakamlı fiyatla gelmedikten sonra satış rekorları kırabilecek bir araç. Hybrid haricindeki 1.2 turbo motor aracı gayet iyi taşıyor. Kesin olmamakla birlikte öğrendiğim bazı kaynaklar CHR hybrid in 2017 den önce Türkiye'de satışa sunulmayacağını söylüyor. Tahmin etttiğim kadarıyla Avrupa'da araca ilgi %95 hybrid olduğu için Türkiye piyasasına 1.2 turbo motor ile girecekler. Ya da yeni düzenlenecek olan MTV yüzünden 2017 öncesi hybrid chr satışa sunulması planlanmıyor (şahsi görüşlerim)
Toyota CHR'de Hibrit modelinde 4x4 sistemini koymuyor sadece 1.2 benzinli motorda dört çeker mecvut. Bu uygulama sadece Türkiye için geçerli değil Avrupa'da da bu şekilde satışı gerçekleşiyor.
muhammet bey kullanim sartlarina bagli olarak genelde fabrika verilerinden 1 ile 3 litre arasi fazla cikiyor.