0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hybrid yaris ile ilgili malum sitede yeni bir yorum var... bu yorum ne kadar doğru? yaris hybrid kullananlar anlatabilir mi?""yarisi 4-5 defa test ettim en son testimde tüm yol bilg.sıfırladım gaziemirden havaalanı testte klimayı açtı danışman açmamasını istedim...neyse iyi de oldu düşündüğüm gibi pil çok kısa sürede belkide yürüyemeden bitti. dur kalk trafik hybird için çok ideal deniyor ya 3.8 yalan 11.6larda en kızdığım şeyde aptal yerine konmam...danışman çaktırmadan sıfırladı ve bana yapılan km yi 3.4ü tüketim bu diyerek yalan söyledi. çok fena bir durum olay şöyle yazılımsal bir konu ama pil bitince alet rolantide pili şarj etmek için 4bin devirlerde fırlıyor duruyoruz ne bu acele sonra et şarjını yol alırken yavaşlarken frenlerken...yani pil bittiğinde anlamsız şekilde yüksek devirlere çıkıp tüketimi abartıyor...ben 1.8 motor c-hr de bunu görmek istemiyorum şimdiden yazılımları kontrol etsinler 1.8 motor yetersiz kalıp elek motorunu aynı anda devreye sokarlarsa pil gereksiz biter ihtiyaç hasıl olduğunda bu saçma tablo çıkar umarım beni anladı yetkili arkadaşlar... "" (alıntıdır)
Düzgün bir şekilde beğenmeyenlere sözümüz yok. Aracı aşağılayanlara lafım var.. Önce bakarım nasıl bir dizayna sahip araç kullanıyor ki bu aracı yerden yere vuruyor... Bilgi konusunda derin araştırmalar yürütmeme gerek yok. Aracı fotoğraflardan görerek fikir beyan edenlerden daha çok aracı test etmelerini ve ondan sonra fikir beyan etmelerini söylüyorum. CHR toyota için yeniliklerin başlangıcı bunu anlatmaya çalışıyorum. toyotaclub com un daha aktif daha güncel içerik üretmesini istemek ve forumun daha aktif kullanılmasını istemek toyota marka bile araç kullanmayan yöneticimize ağır geldi.
15 Kasımda Mavi rengine dikkat edin acayip bişey, şimşek mavi yazan galiba
Boşuna şimşek mavi dememişler hakikaten ilk bakışta direk gözünü alıyor.İyi bakım konusunda protech yeterli olur 15 günde bir yıkatsan her türlü parlaklığı canlı kalır tabi iklime gidileceği yollara göre değişir bu durum.Dynamic jant hangisi lansmandaki değil mi ?
Keşke orjinal protect olsa. Servisler cilalı şampuanla yıkayıp yolluyor yada bi cila geçip parlatıyor ilk yıkamada herşey suyla beraber akıp gidiyor. Ayrıca merkezle iletişime geçince dedikleri şey servislerin kendi yaptıkları işlemler. Ben olsam ayrıca seramik yaptırırım. Daha garanti. Ne kullanıldığını şişesiyle bile görüyorsunuz. Jantlar iyi güzel 17-18 inç. Peki kış gelince ne olacak? Lastik fiyatları ne alemde? Hadi kışı geçtim. Normal lastik değişiminde? Petlasın bile fiyatları uçuyor 17-18 inçte. Ama mavi arabanın korumayla sürekli parlak olması insanı mutlu edecektir
O "Toyota ProTect " dediklerinden sakın yaptırmayın.Hiç bir işe yaramıyor.
kullandınız mı ? Nereden vardınız bu kanıya ?
Yaptıracaktım ama, çevremde yapan arkadaşlar var.Memnun olmadıklarını söylüyorlar.Bende zibarta yaptırdım.Zaten servis bile bana tavsiye etmedi.