0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçları bilgi ile tartışın, kişisel fikirleri benimsemeyebilirsiniz ama saygı gösterilmesi gerekiyor. Farklı görüşlere saygı güzel bir şey ama görüşü sataşmak kabul edilemez, sadece fikrinizi ya da varsa karşı fikrinizi dile getirin lütfen. Yoksa konu bir veya daha fazla otomobilin öznel ve nesnel değerlemesinden çıkıp, laf dalaşına döner ki biz de buna izin veremeyiz, diğer üyeler de bunu istemez.
hayırdır çocuk mu azarlıyorsun...! Toyota Club daki konular sizler gibiler yüzünden aktif değil... devlet dairesine çevirtmişsiniz burayı... bence biraz siteyi daha yorum odaklı ve daha özgür bırakın... sizŞimdi bu yaptığım yorumu da beğenmez aşırı falan bulup beni banlar sınız da....Aracı 6 aydır takip ediyorum. Kilyos'a gittiğimde test sürücülerine eğitim veren eğitmenlere aracın özelliklerini ben anlattım... aracı fiziksel olarak görmeyen, iki sayfa önce ne yazılmış okuma zahmeti bile olmayanların, uzanamadığı ete mundar diyene ne cevap vereceksin.. türkiye de üretilen aracı dünya genelindeki forumlardan daha iyi takip ediyoruz , orada heyecan var, burda kendini bir şey zanneden sözüm ona yöneticiler .... asıl ben izin vermem senin bu yaptığına...
Kendi adıma çocukların dahil azarlanmasına karşıyım, burada yazı yazan çoğunluk seviyeyi bilen ve tartışmayı güzelce yapan insanlar, bunun dışındaki çizgi kabul edilmez. Öncelikli amaç aktiflik değil, saygı ile ortaya konan bilgidir. Sonuç olarak tercih size kalmış. Bundan sonraki yorumlarınızın düzeyi bu tercihi ortaya koyacaktır.
Tamamen katılıyorum, üzerine basılmış kurbağa gibi.
. Toyota marka araç kullanmayan Toyotaclub.com site yöneticisi bence kabul edilemez. Otomobil tutkudur bunu sadece iş olarak görürsek başarı imkansız.. (Site açısından) Bunu tartışabilir miyiz... Buradan gerçek otomobil tutkunlarını uzaklaştırıyorsunuz..
Ne güzel özetlemiş olayı. Ayrıca beğenmediğim araca istediğimi söylerim karşımdaki buna saygı göstermek zorunda.Ergen marka fan'ı düşünceye sahip kişiler başka forumlarda gezinebilirler.
Ne alaka toyota kullanmakla anlayamadim. Bizim Toyota arabamiz yok ozaman hic bu foruma girmeyelim. Sonra adama demezler mi senin kitap okumuslugun kadar benim kitap yazmisligim var diye.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhammet bey, sorun "kimin, hangi marka aracı kullandığı mı?", günlük ihtiyaca yönelik tercihler ile sınıflandırma yapılmamalı, evet otomobil bir tutkudur ama "sahip olunan otomobil" ihtiyaca yönelik olmalıdır, bir statü yada taraf simgesi değil.Forumun başarısının sadece yöneticilerden geçtiğini mi düşünüyorsunuz? Burası bir topluluk, bir aile, bu forumun başarılı olabilmesi yada olamaması yönetici olsun yada olmasın üyelerin birbirine olan saygı, sevgi, hoşgörü, kısacası "bir" olabilmesinden geçiyor.Saygı ve sevgi çerçevesinde otomobil tutkunuzdan ve forumumuzdan uzaklaşmamanız dileğimle...
Türk insanının emeği ile üretilen, hybrid ilk defa ülkemizde üretiliyormuş umrunuzdamı, yedirmem kurbağaya benzetenlere...İş araç hakkında yorum ve paylaşım yapmaya gelince hiçbiriniz ortada yoksunuz.. site yöneticisine desteğe gelmiş herkes..
"Türk insanının emeği ile üretilen, hybrid ilk defa ülkemizde üretiliyormuş umrunuzdamı, yedirmem kurbağaya benzetenlere..."Herkesin umurunda; Forumda bu konuda mesaj dolu.Millet heyecanla bekliyor.Nereden çıkardınız bunu.Vallaha isteyende istediği şeye benzetir.Bu kişinin kendi özgür yorumuna girer.Benimsersiniz veya kabul etmezsiniz, o ayrı . Olumsuz düşüncelerini belirtenlere de siz olumlu düşüncelerini belirtirsiniz olur biter.Karşılıklı saygı ile tartışılır.
Mesela ben o başlığı görmedim.Bir haftadadır şimdi girdim foruma.Ama ben oraya mesaj bırakamadım diye heyecanlı değilmiyim?Bulunduğum şehirde servis müdürü arkadaşım.Ona telefon açtım araç gelince beni hemen ara,test sürüşü yapayım diye.Bu bir heyecan değilmi?Bir kaç kişi olumsuz yazı yazdı diye, böyle olumsuz düşüncelere kapılmayın.Böyle bir aracın Türkiye'de üretilmesinden herkes heyecan duyar.Önceliklede bu forum.
CHR güzel bir otomobil mi? EvetTürkiyede üretilecek olması onu yerli otomobil yapar mı? HayırÖzgün tasarıma sahip mi? Hayır Nissan Juke ile aynı kasa.Başka marka otomobil sahibi olan ama yıllardır bu forumu takip edenler ve yönetenlerin otomobil tutkuları ne derecedir? YüksekFikirleri beyan etmek ve empoze etmek arasında ince bir çizgi varken, diğer yanda bilimsel gerçeklikler ve cepteki parasal sıkıntılar vardır, hepsini harmanlarsak güzel sohbetler çıkmaz ki aslında hepimizin burada bulunma amacıda budur.