Gönderen Konu: Toyota'dan İlk Yerli SUV C-HR  (Okunma sayısı 152523 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota'dan İlk Yerli SUV C-HR
« Yanıtla #360 : Ekim 30, 2016, 16:35:03 »
Araçları bilgi ile tartışın, kişisel fikirleri benimsemeyebilirsiniz ama saygı gösterilmesi gerekiyor. Farklı görüşlere saygı güzel bir şey ama görüşü sataşmak kabul edilemez, sadece fikrinizi ya da varsa karşı fikrinizi dile getirin lütfen. Yoksa konu bir veya daha fazla otomobilin öznel ve nesnel değerlemesinden çıkıp, laf dalaşına döner ki biz de buna izin veremeyiz, diğer üyeler de bunu istemez.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Ekim 30, 2016, 16:35:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '16
  • 29 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Ekim 30, 2016, 17:40:39 »
Araçları bilgi ile tartışın, kişisel fikirleri benimsemeyebilirsiniz ama saygı gösterilmesi gerekiyor. Farklı görüşlere saygı güzel bir şey ama görüşü sataşmak kabul edilemez, sadece fikrinizi ya da varsa karşı fikrinizi dile getirin lütfen. Yoksa konu bir veya daha fazla otomobilin öznel ve nesnel değerlemesinden çıkıp, laf dalaşına döner ki biz de buna izin veremeyiz, diğer üyeler de bunu istemez.
hayırdır çocuk mu azarlıyorsun...!  Toyota Club daki konular sizler gibiler yüzünden aktif değil... devlet dairesine çevirtmişsiniz  burayı... bence biraz siteyi daha yorum odaklı ve daha özgür bırakın... siz
Şimdi bu yaptığım yorumu da beğenmez aşırı falan bulup beni banlar sınız da....Aracı 6 aydır takip ediyorum. Kilyos'a gittiğimde test sürücülerine eğitim veren eğitmenlere aracın özelliklerini ben anlattım... aracı fiziksel olarak görmeyen, iki sayfa önce ne yazılmış okuma zahmeti bile olmayanların, uzanamadığı ete mundar diyene ne cevap vereceksin.. türkiye de üretilen aracı dünya genelindeki forumlardan daha iyi takip ediyoruz , orada heyecan var, burda kendini bir şey zanneden sözüm ona yöneticiler .... asıl ben izin vermem senin bu yaptığına...
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #362 : Ekim 30, 2016, 18:12:05 »
hayırdır çocuk mu azarlıyorsun...!  Toyota Club daki konular sizler gibiler yüzünden aktif değil... devlet dairesine çevirtmişsiniz  burayı... bence biraz siteyi daha yorum odaklı ve daha özgür bırakın... siz
Şimdi bu yaptığım yorumu da beğenmez aşırı falan bulup beni banlar sınız da....Aracı 6 aydır takip ediyorum. Kilyos'a gittiğimde test sürücülerine eğitim veren eğitmenlere aracın özelliklerini ben anlattım... aracı fiziksel olarak görmeyen, iki sayfa önce ne yazılmış okuma zahmeti bile olmayanların, uzanamadığı ete mundar diyene ne cevap vereceksin.. türkiye de üretilen aracı dünya genelindeki forumlardan daha iyi takip ediyoruz , orada heyecan var, burda kendini bir şey zanneden sözüm ona yöneticiler .... asıl ben izin vermem senin bu yaptığına...

Tartışmanıza müdahil olmak istemiyorum sadece şahsi fikrim, yorumunuzu beğenmedim ve aşırı buluyorum, en az iki defa okudum hiç bir azarlama belirtisi bile göremedim, sadece olası harareti engellemek için yazılmış gibi geldi bana ?

Diğer yandan sözüm ona "özgür" forumları da görüyoruz, milletin iğne ucunda birbirine sövecek seviyesizliğe geldiği ortamlar oluşuyor, biraz disiplin hiç bir yeri devlet dairesine çevirmez kaldı ki devlet daireleri de keşke biraz disiplinli olsa.

C-HR özelliklerini tanıtımını yapan kişilerden iyi bilmeniz, sizin bu konu başlığı altında dominant yada her söylediğinizin haklı olduğu anlamına gelmez, savunmanızı anlayabiliyorum, kısmen hak da veriyorum size ama "her şeyin bir üslubu var" sizce öyle değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #363 : Ekim 30, 2016, 18:13:25 »
Hybrid versiyonun fiyatını ne kadar öngörüyorsunuz? benim en çok merak ettiğim hybridin fiyatı. dış görünüşü özellikle arkası çok hoşuma gitti. Yüksek arka kısım x6 yı andırmış. Hybrid versiyon 100 bin tl ye ne kadar yakın olursa o kadar tutulacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #364 : Ekim 30, 2016, 18:33:52 »
Kendi adıma çocukların dahil azarlanmasına karşıyım, burada yazı yazan çoğunluk seviyeyi bilen ve tartışmayı güzelce yapan insanlar, bunun dışındaki çizgi kabul edilmez. Öncelikli amaç aktiflik değil, saygı ile ortaya konan bilgidir. Sonuç olarak tercih size kalmış. Bundan sonraki yorumlarınızın düzeyi bu tercihi ortaya koyacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #365 : Ekim 30, 2016, 19:03:44 »
Kendi adıma çocukların dahil azarlanmasına karşıyım, burada yazı yazan çoğunluk seviyeyi bilen ve tartışmayı güzelce yapan insanlar, bunun dışındaki çizgi kabul edilmez. Öncelikli amaç aktiflik değil, saygı ile ortaya konan bilgidir. Sonuç olarak tercih size kalmış. Bundan sonraki yorumlarınızın düzeyi bu tercihi ortaya koyacaktır.
.  Toyota marka araç kullanmayan Toyotaclub.com site yöneticisi bence kabul edilemez. Otomobil tutkudur bunu sadece iş olarak görürsek başarı imkansız.. (Site açısından) Bunu tartışabilir miyiz... Buradan gerçek otomobil tutkunlarını uzaklaştırıyorsunuz..
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 35
  • Model Yılı: '15
  • 4 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #366 : Ekim 30, 2016, 19:20:51 »
Tamamen katılıyorum, üzerine basılmış kurbağa gibi.

Ne güzel özetlemiş olayı. Ayrıca beğenmediğim araca istediğimi söylerim karşımdaki buna saygı göstermek zorunda.Ergen marka fan'ı düşünceye sahip kişiler başka forumlarda gezinebilirler.
-KARABÜK ÜNİVERSİTELİ TRABZONSPORLULAR-
-CEVAP YAZARKEN ALINTI YAPINIZ-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #367 : Ekim 30, 2016, 19:26:58 »
.  Toyota marka araç kullanmayan Toyotaclub.com site yöneticisi bence kabul edilemez. Otomobil tutkudur bunu sadece iş olarak görürsek başarı imkansız.. (Site açısından) Bunu tartışabilir miyiz... Buradan gerçek otomobil tutkunlarını uzaklaştırıyorsunuz..

Muhammet bey, sorun "kimin, hangi marka aracı kullandığı mı?", günlük ihtiyaca yönelik tercihler ile sınıflandırma yapılmamalı, evet otomobil bir tutkudur ama "sahip olunan otomobil" ihtiyaca yönelik olmalıdır, bir statü yada taraf simgesi değil.

Forumun başarısının sadece yöneticilerden geçtiğini mi düşünüyorsunuz? Burası bir topluluk, bir aile, bu forumun başarılı olabilmesi yada olamaması yönetici olsun yada olmasın üyelerin birbirine olan saygı, sevgi, hoşgörü, kısacası "bir" olabilmesinden geçiyor.

Saygı ve sevgi çerçevesinde otomobil tutkunuzdan ve forumumuzdan uzaklaşmamanız dileğimle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #368 : Ekim 30, 2016, 19:27:21 »

Eee Toyota kullanmayan birinin bu forumda işi de yok o zaman. Nasıl bir mantık ve fanatiklik bu? Teessüf ederim. Bu forumu diğerlerinden ayıran en büyük özelliği forumdaşların marka fanatiği olmamasıdır, gerekirse Toyota'yı yerin dibine sokup, gerektiğinde de hakkını verip överler.
Hakan abinin dediklerine katılıyorum ve fanatikliğe karşıyım. Günümüzde her araç kendi açısından güzel, hepsinin artı eksileri var. Ayrıca dediğim gibi zevkler ve renkler. Herkes bir aracın tasarımını beğenmek zorunda değildir, iğrenç de bulabilir, ama bu görüşe saygı duyulmalıdır.

Üslup ve saygı olduğu için bu forum bu kadar nezih, buranın donanımhaberdeki seviyenin düştüğü gibi bir yer olmasını da kimse istemez.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #369 : Ekim 30, 2016, 19:31:23 »
Ne alaka toyota kullanmakla anlayamadim. Bizim Toyota arabamiz yok ozaman hic bu foruma girmeyelim. Sonra adama demezler mi senin kitap okumuslugun kadar benim kitap yazmisligim var diye.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #370 : Ekim 30, 2016, 19:40:48 »

Ne güzel özetlemiş olayı. Ayrıca beğenmediğim araca istediğimi söylerim karşımdaki buna saygı göstermek zorunda.Ergen marka fan'ı düşünceye sahip kişiler başka forumlarda gezinebilirler.
31 yaşındayım ve Toyota Yaris aracımı sattım chr almayı bekliyorum. Toyota fanatiği değilim en son yazdıklarıma bakarsanız aracı en çok eleştirenlerden biriyim. Size tavsiyem dini simgeleri böyle yerlerde kullanmayın...

Mesaj Birleştirildi: Ekim 30, 2016, 19:44:53
Ne alaka toyota kullanmakla anlayamadim. Bizim Toyota arabamiz yok ozaman hic bu foruma girmeyelim. Sonra adama demezler mi senin kitap okumuslugun kadar benim kitap yazmisligim var diye.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu an benim de aracım yok. Alj saçma fiyatla girerse chr de almayacağım. Ben yöneticiden bahsediyorum site yöneticisi toyotaclub yöneticisi....

Mesaj Birleştirildi: Ekim 30, 2016, 19:47:50
Muhammet bey, sorun "kimin, hangi marka aracı kullandığı mı?", günlük ihtiyaca yönelik tercihler ile sınıflandırma yapılmamalı, evet otomobil bir tutkudur ama "sahip olunan otomobil" ihtiyaca yönelik olmalıdır, bir statü yada taraf simgesi değil.

Forumun başarısının sadece yöneticilerden geçtiğini mi düşünüyorsunuz? Burası bir topluluk, bir aile, bu forumun başarılı olabilmesi yada olamaması yönetici olsun yada olmasın üyelerin birbirine olan saygı, sevgi, hoşgörü, kısacası "bir" olabilmesinden geçiyor.

Saygı ve sevgi çerçevesinde otomobil tutkunuzdan ve forumumuzdan uzaklaşmamanız dileğimle...
. Türk insanının emeği ile üretilen, hybrid ilk defa ülkemizde üretiliyormuş umrunuzdamı, yedirmem kurbağaya benzetenlere...

Mesaj Birleştirildi: Ekim 30, 2016, 19:52:48
İş araç hakkında yorum ve paylaşım yapmaya gelince hiçbiriniz ortada yoksunuz.. site yöneticisine desteğe gelmiş herkes..
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #371 : Ekim 30, 2016, 19:57:45 »
Toyota ya da başka bir marka babamızın malı mı? Ölümünü savunmak niye yani? Tamam bence de C-HR'ın tasarımı Toyota'nın klasik çizgileri dışında yenilikçi, ama arka tarafını ben de sevemiyorum. Bazıları da bunun için iğrenç diye nitelemişler. Bence de ağır bir itham, fakat herkes üslubuna dikkat ediyor. Bize ne önceki ya da şimdi kullandığı araçların tasarımlarıyla kıyaslamaktan ya da bize ne yöneticinin ya da forumdaşın kullandığı arabadan? Bence de dediğiniz doğru orada ama bize ne, herşeyden önce üslup.  :saygi:
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #372 : Ekim 30, 2016, 20:01:50 »
Türk insanının emeği ile üretilen, hybrid ilk defa ülkemizde üretiliyormuş umrunuzdamı, yedirmem kurbağaya benzetenlere...

İş araç hakkında yorum ve paylaşım yapmaya gelince hiçbiriniz ortada yoksunuz.. site yöneticisine desteğe gelmiş herkes..

İnanın sizin almayı düşündüğünüzden daha fazla umursuyoruz, bu soru en azından bana sorulabilecek en saçma soru olmuş sanırım? :) bence de kimseye yedirtmeyin, özelliklerini en iyi bilen kişi olarak size kalsın...

Yazdığınız 91 iletinin (bana göre yarısından çoğu gereksiz) yorum ve paylaşım için gerekliliği tartışılabileceği gibi, yine bunu söyleyebileceğiniz en son kişilerden biri olduğumu düşünüyorum, zira bazen bir gün içerisinde sizin ileti sayınız kadar özel mesaj cevaplıyorum, yani kimsenin ortadan kaybolduğu falan yok, sadece "gerektiği kadar" buradayız diyebiliriz.

Biraz önceki mesajlarınızda sizin de belirttiğiniz gibi forumların yapısındaki "özgürlük" ilkesi olarak, yönetici olsun yada olmasın kim, kime destek olması gerektiğine kendisi karar verir, bana göre haklı olabileceğiniz bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa etiketleyin size de destek çıkarım.

Edit Notu: Daha öncede yazdığım gibi, tartışmanızın direk muhatabı olma niyetim yok sadece "doğrularınızı" doğru bir üslup ile yazmanız gerektiğine inandığımızı anlatmaya çalışıyoruz. Vermiş olduğunuz tepkinin anlık olarak aşırı olduğunu kabul edip muhatabınızdan hususi yada umumi özür dileyebilirsiniz, inanın bu sizi küçük düşürmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #373 : Ekim 30, 2016, 20:26:26 »
 "Türk insanının emeği ile üretilen, hybrid ilk defa ülkemizde üretiliyormuş umrunuzdamı, yedirmem kurbağaya benzetenlere..."

Herkesin umurunda; Forumda bu konuda mesaj dolu.Millet heyecanla bekliyor.Nereden çıkardınız bunu.

Vallaha isteyende istediği şeye benzetir.Bu kişinin kendi özgür yorumuna girer.Benimsersiniz veya kabul etmezsiniz, o ayrı . Olumsuz düşüncelerini belirtenlere de siz olumlu düşüncelerini belirtirsiniz olur biter.Karşılıklı saygı ile tartışılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #374 : Ekim 30, 2016, 20:36:36 »
"Türk insanının emeği ile üretilen, hybrid ilk defa ülkemizde üretiliyormuş umrunuzdamı, yedirmem kurbağaya benzetenlere..."

Herkesin umurunda; Forumda bu konuda mesaj dolu.Millet heyecanla bekliyor.Nereden çıkardınız bunu.

Vallaha isteyende istediği şeye benzetir.Bu kişinin kendi özgür yorumuna girer.Benimsersiniz veya kabul etmezsiniz, o ayrı . Olumsuz düşüncelerini belirtenlere de siz olumlu düşüncelerini belirtirsiniz olur biter.Karşılıklı saygı ile tartışılır.
. Herkesin umrunda diyorsunuz, heyecan var diyorsunuz, elbette var ama buraya yansımıyor. Mustafa bey üye 21 ekimde bir şey yazıyor "CHR için 20-21 ekim'de Kilyos'ta Test sürüşü için aradılar, hafta içi iş saati olduğu için katılmıyorum, katılmayı düşünen arkadaş var ise toyota bayilerinin birileriyle irtibata geçip isim yazdırsın sınırlıymış". Bu yazıya cevap veren olmamış...heyecana bakın.. aman Allah korusun heyecandan ölmeyelim..
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 63000
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #375 : Ekim 30, 2016, 20:54:13 »
CHR güzel bir otomobil mi? Evet

Türkiyede üretilecek olması onu yerli otomobil yapar mı? Hayır

Özgün tasarıma sahip mi? Hayır Nissan Juke ile aynı kasa.

Başka marka otomobil sahibi olan ama yıllardır bu forumu takip edenler ve yönetenlerin otomobil tutkuları ne derecedir? Yüksek

Fikirleri beyan etmek ve empoze etmek arasında ince bir çizgi varken, diğer yanda bilimsel gerçeklikler ve cepteki parasal sıkıntılar vardır, hepsini harmanlarsak güzel sohbetler çıkmaz ki aslında hepimizin burada bulunma amacıda budur.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #376 : Ekim 30, 2016, 20:56:06 »
Mesela ben o başlığı görmedim.Bir haftadadır şimdi girdim foruma.Ama ben oraya mesaj bırakamadım diye heyecanlı değilmiyim?

Bulunduğum şehirde servis müdürü arkadaşım.Ona telefon açtım araç gelince beni hemen ara,test sürüşü yapayım diye.Bu bir heyecan değilmi?

Bir kaç kişi olumsuz yazı yazdı diye, böyle olumsuz düşüncelere kapılmayın.Böyle bir aracın Türkiye'de üretilmesinden herkes heyecan duyar.

Önceliklede bu forum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #377 : Ekim 30, 2016, 21:00:18 »
Mesela ben o başlığı görmedim.Bir haftadadır şimdi girdim foruma.Ama ben oraya mesaj bırakamadım diye heyecanlı değilmiyim?

Bulunduğum şehirde servis müdürü arkadaşım.Ona telefon açtım araç gelince beni hemen ara,test sürüşü yapayım diye.Bu bir heyecan değilmi?

Bir kaç kişi olumsuz yazı yazdı diye, böyle olumsuz düşüncelere kapılmayın.Böyle bir aracın Türkiye'de üretilmesinden herkes heyecan duyar.

Önceliklede bu forum.
servis müdüründen fiyat bilgisi alabildiniz mi? Kısa vadede alma şansım olmasa da Ben de hybrid versiyonu heyecanla bekleyenlerdenim.

Edit: yerli kısmına ben de katılmıyorum. Neredyse hiçbir teknolojisi bize ait değil. sadece montaj yapıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #378 : Ekim 30, 2016, 21:16:18 »
CHR güzel bir otomobil mi? Evet

Türkiyede üretilecek olması onu yerli otomobil yapar mı? Hayır

Özgün tasarıma sahip mi? Hayır Nissan Juke ile aynı kasa.

Başka marka otomobil sahibi olan ama yıllardır bu forumu takip edenler ve yönetenlerin otomobil tutkuları ne derecedir? Yüksek

Fikirleri beyan etmek ve empoze etmek arasında ince bir çizgi varken, diğer yanda bilimsel gerçeklikler ve cepteki parasal sıkıntılar vardır, hepsini harmanlarsak güzel sohbetler çıkmaz ki aslında hepimizin burada bulunma amacıda budur.
. 350 milyon Euro ek yatırım chr projesi için 2.000 kişiye iş imkanı... tedarikçi firmalardan Türkiye de üretim yapan bir sürü firma... bu zamanda bir marka ülkene yatırım yapıyor daha ne olsun... Hybrid araç yapmayı öğreniyorsun yetmez mi.. Toyota bu yılı chr yılı ilan etti... 60 ülkeye ihraç edilecek Türkiye nin ihracatına 2 milyar dolarlık yıllık katkı yapacak... ama tabi alj gibi saçma bir firma pazarlamasını yapıyor.. tasarım tasarıma benzer ama juke ile karşılaştırmak haksızlık...
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '14
  • 86 kere teşekkür etti
  • 110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #379 : Ekim 30, 2016, 21:16:19 »
Açıkçası zerre kadar heyecan duymuyorum. Duyup duymamam kimsenin umrumda olmamalı da zaten. Üzerinde Toyota logosu olmasa Honda olduğuna bahse gireceğim, pazarda cok ufak bir kesime hitap eden, yıllık satisi 4 basamakli rakamlari zor görecek, daha fiyatı bile belli olmayan bir modelin nesinden heyecan duyayım?
2014 Auris TS Advance Skypack CVT
2011 Corolla Comfort Extra D4D Manuel (SATILDI)
2009 Yaris Terra 1.3 VVTI Manuel (SATILDI)