0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar. 1.2 T doğrudan enjeksiyonlu mu? Sıralı sistem lpg takılabiliyor mu
Makul bir fiyatı olursa piyasaya hızlı giriş yapacak gibi duruyor.Gri renk yakışmış..
Toyotadan beklenmedik bir hareket. Araç çok güzel olmuş çok beğendim iç dış tasarımı harika olmuş. Satışı ne zaman başlıyor ne zaman yollarda göreceğiz.Ama arkası aynı yeni civice benzemiyor mu?
evet gri çok ağır durmuş siyahı varmı acaba
tasarıma iğrenç diyen Skoda fabia combi. Mi kullanıyor? Kullandığın aracı tasarım olarak beğeniyor musun ?
Chr nasıldır bilmem ama 3008 harika olmuş.
1.2 otomatiği 96 bin tl. Ön konsoldaki piyano butonuna benzer tuşlar ne öyle. Zaten aynı sınıfta değil 2008 ile aynı sınıfta C-HR
çok iğrenç bir tasarım. bana civic hb'yi hatırlattı.
. Chr Kilyos Babylon da kapsamlı test ettim. Hem hybrid olanı hem de 1.2 turbo olanı. Sürüş dinamikleri,yol tutuş,konfor ve sürüş pozisyonu çok başarılı. Test sırasında farkettiğim 1.2 turbo motor yüksek devirde motor sesinin biraz içeriye fazla gelmesi, arka camın küçük olmasından kaynaklı klostrofobik yaşam alanı ve küçük 297 litre bagaj hacmi. Daha sonra 3008 Test etme imkanım oldu. Peugeot markasına karşı bir önyargım olmasına rağmen 3008 deki kalite hissi ve tasarımdan çok etkilendim. Özellikle arka tasarım sanatçı eli değmiş gibi. İç kokpit boeing ile beraber yapılmış sanki. Hayalet ekranın en baz donanımda bile standart oluşu,yeni tasarım vites Topuzu, büyük Cüsseye rağmen 1250kg ağırlık, 520 litre bagaj hacmi, güzel izolasyon, zengin donanım ve daha bir sürü ayrıntı. (chr 1490kg). Peugeot 3008 i Toyota chr ile karşılaştırmak bana göre de yanlış ama ikisi de çok başarılı. Corolla,Yaris ,auris iBeğenen bu araçları kullananların, bu araçların her yönüyle 2 tık üstünde olan Chr nin tasarımını beğenmemesi ilginç. Tekrar ediyorum belki ama CHR tasarım olarak 3008 ile birlikte 2017 ye damga vuracak 2 suv.
Muhammet bence de her iki aracta cok guzel tasarim olarak. Ama arkadaslar tasarim ve motoru yorumlamak icin araca lpg takilmasi, bagaj hacmi, arka diz mesafesi, arka bas yuksekligi vs. Gibi seylere bakiyorlar. Sasirtici.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamen katılıyorum, üzerine basılmış kurbağa gibi.
Bu tasarımı beğenip beğenmeme tartışmalarını anlamıyorum. Zevkler ve renkler meselesi deyip geçin.