0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hybrid modelin fiyatı ne olur bir öngörüsü ya da bilgisi olan var mı?
TR satışı planlanmıyor.
Toyota Türkiye internet sitesinde motor seçeneklerinde 1.8 Hybrid var ama?
Hibritlere torba yasa ile bişiler yapildi,Acaba bunun sonucunda ALJ bu pazarida mi açmaya karar verdi.
Sadece benzinli motorla mi düşünülüyordu?Yasa;"Elektrikli ve hibrit araçlar teşvik edilecek. Buna göre, elektrikli ve hibrit araçların piyasaya kazandırılması ve Türkiye pazarında özendirilmesi amacıyla, bu araçların vergilendirilmesinde farklılaştırma adına vergi basamaklarında elektrikli motorlar için yeni bir alt birim açılıyor."
Hibritler zaten sadece benzinli.
1.2T Benzinli anlamında demiştim.
bende anlayamadım ne demek istediğinizi hybrid sadece atmosferik motorlarda var toyota ürün gamında. turbo motorların hybrid uyarlaması şimdilik yok. yani 1.2 turbo motor hybrid seçeneği yok.
Sürüş modlarını içeren yeni bir Toyota C-HR videosu: //www.youtube.com/watch?v=Snj3B8-RRvk
otomobil dünyası için olmasa da toyota için dizayn, yeni platform, turbo motor (auris 2015 yılından beri kullanıyor) aydınlatma teknolojileri, başlangıç için yüksek donanım, malzeme kalitesi hissi açılarından bir ilk. turbo motorun performansı vag gurubun 1.2 tsi den daha iyi 1.4 tsi 125 beygirlik versiyona yakın bir performans verdiği test edenler tarafından yorumlanıyor. bu aracı yolda gören otomobil dünyasını çok fazla takip etmeyen kullanıcılar toyota olduğuna inanmakta güçlük çekeceklerdir. yeni nesil tnga platformun aracın mukavemetini, yol tutuşunu arttırdığı yeni prius taki yorumlardan anlıyoruz. türkiye de başarılı olması için öncelikle çok yüksek fiyat ile gelmemesi gerekiyordu ki artık bu hayal başlangı 75.000 altında olması imkansız gibi.... arka taraftaki yolcuların basık ve klostrofobik ortamdan etkilenecek olması, bagajın yaris kadar olması müşteri algısını etkileyecek ve satışları düşürecektir. aynı fiyatra gider QQ alırım diyecektir müşteri haklı olarak. toyota avrupada bu aracın çok satacağından emin. yeni suv dizaynı ve toyota markasının hybrid atağı ile avrupadaki vergi indirimi sayesinde yılda 130.000 adet üretilmesi düşünülen bu aracın satış problemi yaşamaması anlamına geliyor. tok satıcımız toyota yine bizi üzecek ....
Ayna altı aydınlatma falan araba bayaa güzel duruyor Araba da videoda gördüğümüz kadarıyla detayları inilmiş2018-2019 model yeni kasa Corolla yı merakla bekliyorum sonunda alman otolarında gördüğümüz çoğu oyuncağa yetiştiler herhalde
Evet fakat bagajı 370 lt, yaris kadar değil. QQ kadar olmak gibi bir iddiası yok. Yani bu aracın hedef kitlesi, hatchback lerden sıkılan , biraz daha patika yolllarda gitmeyi seven, doğa sporları yapan, tek çocuklu , evli coçuksuz veya bekar profesyonellere hitap edecek bir araç. Türkiye'de büyük şehirler dışında ciddi bir satış yapabileceğini düşünmüyorum. Ama, hatchbacklerden sıkılanları, VW grubu hatchbackleri, şirket aracı gibi çoğalan beyaz Golf çüleri bence kendisine çeker. Biz Aurisçileri çekebilmesi için fiyatının uçmaması gerekir ki, bu konuda ümidimi yitirdim diyebilirim. Donanımları anlatıldığı gibi olacaksa, 80.000 den başlatırlar bunu. En çok satacak modelide, 1.2 T Benzinli CVT olur diye düşünüyorum. TSI müşterilerinin aklını çeler. LEON 1.4TSI DSG F&R 76.500... CHR nin 1.2 T manueli bu fiyatla 80.000 aralığında olur. CVT de 80'i bira geçer gibi. Bakalım lansmana az kaldı. Ülke ekonomisinin küçüldüğü bir dönemde piyasaya girmesi şanssızlık tabi.
Bugün resmi gazetede yayınlandı. 1.8 hibrit Motor'un Ötv oranı 1.6 motor seviyesine çekildi. %90dan % 45e.
Gerçekten mi? Sevindirici bir haber. Ama yetmez, 1.3 seviyesine çekilerek teşvik edilmeli.