Gönderen Konu: 60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive  (Okunma sayısı 12874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: 60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive
« Yanıtla #40 : Eylül 18, 2014, 18:52:38 »

Oha desem abartmış olur muyum? [emoji4]
Ben ilk gördüğümde yanlış okudum sandım,sonra "ibretlik" dedim :D
Bu yeni auriste olan durum :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 18, 2014, 18:52:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 18, 2014, 20:41:30 »
Ben ilk gördüğümde yanlış okudum sandım,sonra "ibretlik" dedim :D
Bu yeni auriste olan durum :)

Hakikaten varmış :) Auris modellerini karşılaştır denildiğinde dış donanımda "arka stop lambaları" ibaresi var... :)Sırf biz de bir yerlerden başlayalım diye yerli otomobil üretilirse hiç donanım-motor seçeneklerine bakmadan alacağım nasipse. Avrupalı-Asyalı üretiyor,satıyor bir de üstüne alay ediyor resmen... Stop donanım oluyor,klimasız Golf sırf Alman diye 70.000'li rakamlara satılıyor ve biz de hangisi iyi diye tartışıyoruz. Hepsi birbirinden beter...
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 18, 2014, 20:48:43 »
Klimasiz golf mu ?
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Eylül 18, 2014, 21:23:30 »
http://www.turbofsi.net/forum/dogus-oto-servis-sorunlari/25781-dogus-otonun-son-numarasi.html
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-carmandan2010-golf-otomatik-vites-1.4-tsi-midline-80.000km-179394166/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-satilik-golf-6-177036332/detay gördüğünüz üzere golf 6 ve midline yani en boşu 2 araçtada elektronik klima var boşuna tartışmaya girmeyelim ordaki arkadaş duyduğu bişeyi yazmış böyle bir şey yok tabiki komşumuzda golf 5 var en boşu onda bile klima var  , attığınız resimdeki araç türkiyede belkide 1 tane 2 tane

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Eylül 18, 2014, 21:29:38 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-carmandan2010-golf-otomatik-vites-1.4-tsi-midline-80.000km-179394166/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-satilik-golf-6-177036332/detay gördüğünüz üzere golf 6 ve midline yani en boşu 2 araçtada elektronik klima var boşuna tartışmaya girmeyelim ordaki arkadaş duyduğu bişeyi yazmış böyle bir şey yok tabiki komşumuzda golf 5 var en boşu onda bile klima var  , attığınız resimdeki araç türkiyede belkide 1 tane 2 tane

Neyin tartışmasına giriyorsun arkadaşım? Birkaç yıl önce tüm Türkiye'de konuşuldu yaşandı bu olay.Ben sadece ilk çıkan linklerden ikisini paylaştım.Volkswagen forumlarına da bakabilirsin merak ediyorsan.Çevrendeki iki arabadan genelleme yapma hemen.Bak Türkiye'nin en çok satan markasıymış bu marka.Ha bu arada marka fanatiği falan değilim.%100 yerli olsun varsın boş olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_54619280/tm.htm
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 18, 2014, 21:30:46 »
Klimasız araba kaldı mı ya? [emoji4]

Bir tek Linea'da yoktu herhalde. [emoji4]

Golf 3'lerde bile var klima.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Eylül 18, 2014, 21:34:55 »
Klimasız araba kaldı mı ya? [emoji4]

Bir tek Linea'da yoktu herhalde. [emoji4]

Golf 3'lerde bile var klima.

Mesele klima değil.Mercedes'in de var klimasız modeli.97 model C200 Elegance kullandım 1 yıl.Tabiri caizse gırtlağına kadar doluydu fakat şaseden sorgulatınca Japonya için üretildiği bilgisi çıkyordu.Kliması yoktu.Mesele Türkiye şartlarında insanlar sırf bir markanın diye sıfır araçta klima gibi bir donanımı bile es geçebiliyor.
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 18, 2014, 21:41:47 »

2.yil once dogus oto rusyaya gidecek olan bir parti golf aldi ucuza ve onlari bizim ucuza golf var diyen  kullaniclara iteledi , herkez golf diye aldi ama klimasi olmayan arabaya binmek zor gelince , gecen sene sahibinden.com klimasiz golf ilanlari ile dolup tasti , bu gercektir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Eylül 18, 2014, 21:48:01 »
Neyin tartışmasına giriyorsun arkadaşım? Birkaç yıl önce tüm Türkiye'de konuşuldu yaşandı bu olay.Ben sadece ilk çıkan linklerden ikisini paylaştım.Volkswagen forumlarına da bakabilirsin merak ediyorsan.Çevrendeki iki arabadan genelleme yapma hemen.Bak Türkiye'nin en çok satan markasıymış bu marka.Ha bu arada marka fanatiği falan değilim.%100 yerli olsun varsın boş olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_54619280/tm.htm
Arkadaşim derken ? Hitap şeklinize dikkat edin , ben demin ilanlara baktim goremedim mesut abininde dedigi gibi bir part araç dedi belli sayida var demeki kimse kimseyide kaziklayamaz alirken niye ucuz diye bakmadiysa o alanin sorunu ne kadar ekmek okadar kofte

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Eylül 18, 2014, 21:49:39 »
Mesele klima değil.Mercedes'in de var klimasız modeli.97 model C200 Elegance kullandım 1 yıl.Tabiri caizse gırtlağına kadar doluydu fakat şaseden sorgulatınca Japonya için üretildiği bilgisi çıkyordu.Kliması yoktu.Mesele Türkiye şartlarında insanlar sırf bir markanın diye sıfır araçta klima gibi bir donanımı bile es geçebiliyor.
Mercedes'te herşey opsiyonel zaten. Hatta premium araçların genelinde var bu durum.

E60 5 serisinde de hız sabitleyici yoktu. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 18, 2014, 21:51:33 »
Sirf su uslubunuz yuzunden okadar cok kisiyi soguttunuzki yani gercekten tebrikediyorum.anliyan anlar onunda sayisi azaldi zaten
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Eylül 18, 2014, 21:53:28 »
Arkadaşim derken ? Hitap şeklinize dikkat edin , ben demin ilanlara baktim goremedim mesut abininde dedigi gibi bir part araç dedi belli sayida var demeki kimse kimseyide kaziklayamaz alirken niye ucuz diye bakmadiysa o alanin sorunu ne kadar ekmek okadar kofte

Biraz atarlı cevaplar var son zamanlarda,ne gerek var ki elin almanı için kavga etmeye. Sakin,arkadaşım kardeşim gibi seslenişler her zaman kullanılabilir
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Eylül 18, 2014, 21:55:26 »
Kendi üslubunuza bakmadan bana laf ediyorsunuz.Sizlik bir mevzu yokken "tartışmaya giriyordunuz" benimle.10 yaş var görünüyor aramızda hitabımda nasıl bir sıkıntı var acaba? Türkçe öğretmeniyim ne konuştuğumu da biliyorum. "Arkadaşım" kelimesinden nasıl bir mana çıkarıyorsunuz?Ha gerilim çıkarmaksa maksat o başka...
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Eylül 18, 2014, 22:00:23 »

Kendi üslubunuza bakmadan bana laf ediyorsunuz.Sizlikbir mevzu yokken "tartışmaya giriyordunuz" benimle.10 yaş var görünüyor aramızda hitabımda nasıl bir sıkıntı var acaba? Türkçe öğretmeniyim ne konuştuğumu da biliyorum. "Arkadaşım" kelimesinden nasıl bir mana çıkarıyorsunuz?

Mesaj Birleştirildi: Eylül 18, 2014, 21:56:20

Arkadasiniz degilim kucuk olmam biseyi degistirmez  benim demek istedigim sey hic bir markanin karalanmamasi sanki wv o golfleri normal fiyatan satti millete alan kiside binip gormedi o aracin orasindaki boslugu 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Eylül 18, 2014, 22:08:01 »

Arkadasiniz degilim kucuk olmam biseyi degistirmez  benim demek istedigim sey hic bir markanin karalanmamasi sanki wv o golfleri normal fiyatan satti millete alan kiside binip gormedi o aracin orasindaki boslugu

Tekrar söylüyorum Türkçe Öğretmeniyim ne konuştuğumu biliyorum.Küçük olmana bir atıf da bulunduysam arkadaşım ibaresini kullanmam  karşımdakine bir değer verme ibaresi olduğundandır.(aman şimdi buna da senin değer vermene ihtiyacım yok diye cevaplama da)Tamam arkadaşım olma.Gelelim meseleye burada bir arkadaşımız diyeceğim olmayacak bir değerli üyemiz rahatsızlığını belirtmiş.Ben de naçizane kendi rahatsız olduğum konuyu doğru bildiğim ve kendimce belgeleriyle de ispat ederek belirttim.Siz rahatsız değilmişsiniz bu konudan amenna.Peki siz bu markanın avukatı mısınız da hemen benimle tartışmaya girerek(mesajında yazıyor bu ibare) markayı savunmaya geçiyorsunuz?Ogün kardeşimizin dediği gibi her gün ben de düzenli olarak foruma giriyorum ancak sırf gerilimin içinde kalırız diye yorum yazmıyorum.Ama yine bir şekilde oluyor işte...
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Eylül 18, 2014, 22:10:34 »
ogün ve okan beyler bu forumun toyota savunucuları zaten. birisi aman laf etmesin ordalar. ortam gergin bile olmasa girip attıkları bir post ortamı germeye yetiyor. yönetici arkadaşların bu konuda dikkatlerine diye bilgi notu düşelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Eylül 18, 2014, 22:11:07 »
Forumda bu tur tartismalara ben kendim icin ozur dilerim  fakat bir ust mesajimdada dedigim gibi o araclar gelip satildiysa illaki fiyatda farklilik vardir hic bir markayi karalamamak lazim  bizim milletimiz alismis mallesefki burdaki bazi kisilerde oyle 5 liraya 10 kofte istiyorlar ne kadar verirseniz onu alirsiniz bu kadar basit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Eylül 18, 2014, 22:11:34 »
ogün ve okan beyler bu forumun toyota savunucuları zaten. birisi aman laf etmesin ordalar. ortam gergin bile olmasa girip attıkları bir post ortamı germeye yetiyor. yönetici arkadaşların bu konuda dikkatlerine diye bilgi notu düşelim.
Savaş başlamıştır. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Eylül 18, 2014, 22:13:38 »

Tekrar söylüyorum Türkçe Öğretmeniyim ne konuştuğumu biliyorum.Küçük olmana bir atıf da bulunduysam arkadaşım ibaresini kullanmam  karşımdakine bir değer verme ibaresi olduğundandır.(aman şimdi buna da senin değer vermene ihtiyacım yok diye cevaplama da)Tamam arkadaşım olma.Gelelim meseleye burada bir arkadaşımız diyeceğim olmayacak bir değerli üyemiz rahatsızlığını belirtmiş.Ben de naçizane kendi rahatsız olduğum konuyu doğru bildiğim ve kendimce belgeleriyle de ispat ederek belirttim.Siz rahatsız değilmişsiniz bu konudan amenna.Peki siz bu markanın avukatı mısınız da hemen benimle tartışmaya girerek(mesajında yazıyor bu ibare) markayı savunmaya geçiyorsunuz?Ogün kardeşimizin dediği gibi her gün ben de düzenli olarak foruma giriyorum ancak sırf gerilimin içinde kalırız diye yorum yazmıyorum.Ama yine bir şekilde oluyor işte...

Daha once hitap sekliyle ilgili bir sorun yasamistim o kiside zaten bunu fisat bilerek geldi konuya  sizinle tartismaya devan etmiycem , benim bir kusurum varsa ozur dilerim :)