0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dövseydiniz birde arkadaşı.biri yazmış almasaydın.biri yazmış alırken görmedin mi ?arkadaşa kızacağına toyotaya şikayetlerinizi dile getirin.he sorarsanız corolla sorunsuz. davlumbazı bile yok sorunsuz olur tabi der millette
Son 10 yılda 2 adet biri sıfır E15 digeri E12 hatchback Corolla kullanan biri olarak şu anda 68 bin tl almış olduğum Ambition donanımlı Skoda Yeti 1.6 Tdi dsg7 aracı kıyasladığımda Corollanın Advance donanımına denk sanırım Yeti donanım ve işlevsellik olarak Corollaya kıyasla 2 gömlek üstün diyebilirim Corollanın dizel Advance donanım M/M Yetiden fiyat olarakda 8 bin tl daha pahalı
Bu fiyat politakasında modelin popülariteside sanırım fiyatı etkiliyor.Örnegin Seat Altea tabiri caiz ise donanımdan yıkılıyor. Ancak fiyatı çok cazip.
Araştırma konusunda bir çok arkadaşla hemfikirim. 60 bin tl az para değil çok iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak lazım ki sonradan pişmanlıklar olmasın son pişmanlık fayda etmez. Ben aracımı almadan 1 yıl araştırdım kendi sınıfındaki araçlarla mukayese ettim 3 kez test sürüşü yaptım ve 4-5 bayiyi fiyat konusunda birbirine çarpıştırdım kampanyalı fiyatınında çok altında bir değere satın aldım.
milletin yalnış kararı bizi geriyo. alıp eve gelmeden incele kardeşim ozaman ? paran çoksa başka al.bak burada kaç modeline biniyoruz , kelle koltukta. bide böyle düşün. sen gidip almışsın işte arabayı. alabilmişsin yani.
inceleyinde inceleyin kardeşim ben daha hiç araba alırken arka davlumbazı varmı diye bir arabaya bakmadım. hanginiz o süslü ortamda aracın arka davlumbazına baktınız.? hanginizin dikkatini çekti ? hanginize satış temsilcisi söyledi ? ortada bir mağduriyet var. ben elimde 60 bin tl olsa önce gider aracın tüm teknik detayını okurum hangi donanım listesinde aracın davlumbazı yazıyor. varsa örneğini bekliyoruz.
Davlumbazı artık yazmaları lazım donanıma,Auriste Arka stop lambası diye donanım vardı [emoji2][emoji1] 3. Stop lambası değil bildiğiniz arka stop lambası [emoji2]