Gönderen Konu: 60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive  (Okunma sayısı 12878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
Ynt: 60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive
« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2014, 10:24:40 »
Arkadaş bayilerdeki sesten bahsetmiş. Bende araç içindeki kokuların biliçli yapıldığını okumuştum. Hatta sıfır araç kokuları bilerek yapılıyormuş. Müşterinin satın alma noktasında kararını ciddi şekilde etkiliyormuş.

Birde fiyatlarla ilgili misal jettayı listeye göre boşunu 53'e alıyorsun. En dolusunu 90 'a. Bence bu kadar makas olmamalı. İki katı fazla para veren de donanım ve motor seçenekleri farklı da olsa AYNI KASAYA biniyor.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2014, 10:24:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 17, 2014, 10:25:17 »
ben size yanıltmadan direk karşılaştırayım. yukarıda da yazdım kimse dsg li vw fiyat listesi koymasın boşuna.

1.4 lt corolla d-4d premium (manuel) - 79.650 tl
1.6 lt jetta tdi highline (manuel) - 81.500 tl

1.4 lt auris d-4d premium (manuel) - 75.780 tl
1.6 lt golf tdi highline (manuel) - 81.100 tl

ne zaman toyota dsg gibi bir şanzıman kullanmaya kalkışır, o zaman dizel otomatikleri karşılaştırabiliriz bakalım toyota kaç paraya satıyor. yıllardır aynı tartışma var internetten en yüksek fiyatı alıp kopyalıyor herkes gelişine. kimse fiyatın içinde ne olduğuna bakmıyor.

donanım derseniz tartışılır, detaylı incelenir. kiminin fazlası kiminin eksiği vardır; kiminde hiç olmayan özellikler mevcuttur ama dsg ile mmt karşılaştırılamaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 17, 2014, 11:13:37 »
dövseydiniz birde arkadaşı.
biri yazmış almasaydın.
biri yazmış alırken görmedin mi ?
arkadaşa kızacağına toyotaya şikayetlerinizi dile getirin.
he sorarsanız corolla sorunsuz. davlumbazı bile yok sorunsuz olur tabi der millette ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 17, 2014, 11:30:13 »
dövseydiniz birde arkadaşı.
biri yazmış almasaydın.
biri yazmış alırken görmedin mi ?
arkadaşa kızacağına toyotaya şikayetlerinizi dile getirin.
he sorarsanız corolla sorunsuz. davlumbazı bile yok sorunsuz olur tabi der millette ;)

arkadaşlar kısmen haklılar. görsel öğeleri satın almadan önce incelemek gerekir. satın aldıktan sonra teknik bir kusur çıkarsa o zaman müşteri haklıdır fakat eksikliği sorun yaratacak donanımları bilinçli tüketicinin kontrol etmesi gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 17, 2014, 11:33:16 »
Şuanda 60000 TL'ye maalesef C sınıfı otomobilllerin giriş veya girişin bir üst seviyesi donanımındaki modeller alınabiliyor.

Bu nedenle bu sitem normal.
Ama sadece Toyotaya özgü bir problem degil.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 17, 2014, 11:56:30 »
yazılan yazıları işine geldigi gibi okuyan arkadaşlar oldugu sürece uyumlu olmaya çalışmayıp uyumsuzluk yapmak istedigi sürece bu tartışmalar bitmez.
hakan beyle birlikte kocaman yazmışız oraya umarım devlette utanır firmalarda utanır diye ama bazılarının işine gelmedigi için ortalıgı kızıştırmaya çalışıyor bu sefer onlara uymazsak çok iyi olur diye düşünüyorum.onların ekmegine yag sürmiyelim arkadaşlar.sırf muhalefet olmak için olanların bu forumda bence olmaması gerekiyor.eksigiyle artısıyla tartışabilcek insanların yeri olmalı bu forum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 17, 2014, 11:57:57 »
Son 10 yılda 2 adet biri sıfır E15 digeri E12 hatchback Corolla kullanan biri olarak şu anda 68 bin tl almış olduğum Ambition donanımlı Skoda Yeti 1.6 Tdi dsg7 aracı kıyasladığımda Corollanın Advance donanımına denk sanırım Yeti donanım ve işlevsellik olarak Corollaya kıyasla 2 gömlek üstün diyebilirim  Corollanın dizel Advance donanım M/M Yetiden fiyat olarakda 8 bin tl daha pahalı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 17, 2014, 12:00:57 »
Son 10 yılda 2 adet biri sıfır E15 digeri E12 hatchback Corolla kullanan biri olarak şu anda 68 bin tl almış olduğum Ambition donanımlı Skoda Yeti 1.6 Tdi dsg7 aracı kıyasladığımda Corollanın Advance donanımına denk sanırım Yeti donanım ve işlevsellik olarak Corollaya kıyasla 2 gömlek üstün diyebilirim  Corollanın dizel Advance donanım M/M Yetiden fiyat olarakda 8 bin tl daha pahalı

Bu fiyat politakasında modelin popülariteside sanırım fiyatı etkiliyor.
Örnegin Seat Altea tabiri caiz ise donanımdan yıkılıyor. Ancak fiyatı çok cazip.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Eylül 17, 2014, 12:18:43 »
Bu fiyat politakasında modelin popülariteside sanırım fiyatı etkiliyor.
Örnegin Seat Altea tabiri caiz ise donanımdan yıkılıyor. Ancak fiyatı çok cazip.

Evet otomobil şirketlerinin fiyat politikasını tamamen tüketiciler belirliyor diyebiliriz arz talep meselesi yani fakat Yeti sadece donanım ve konfor olarak değil güvenlik ve yakıt tüketimi ve motor gücü olarak ta Corolla'dan üstün bir araç uzun yolda 4.6 tüketim oldukça iyi bir değer ki ben araç sıfır ve otomatik olmasına rağmen bu değeri yakaladım. Sakın kimse yanlış anlamasın yaklaşık 15 yıl Corolla kullandım 2011 yılında sıfır aldığım Corollayı aldığım fiyatın üstüne 5 bin tl farkla 4 yıl kullandıktan sonra rahatça sattım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 17, 2014, 12:20:55 »
Bu tür konularin cıvkı çikti yok o eksik yok bu eksik siz araç alirken tek bir modele markaya gidip sunu istiyorum  diyip alip cikiyomusunuz 60 bin tl para veriyosunuz azcik incelleyin gerekirse 1 ay arastirin hangi modelde ne var hangi markada fiyatlar ne benim butcemde en iyisi hangisi sonra bu tur konularin onune gecmis oluruz illaki bi marka diger markadan asagida yukarda olcak hepsi ayni seyi uretemez  kısacasi kim alipta sikayet ediyosa  bakmadan aliyosa almasaymis bakipta alana sozum yok gozune denk gelmemistir veya sonradan cikan bir sorun vardir haklidir  , konuyu zaten baska tarafa cekmek icin gelenler olmus diger konulardan tanidigimiz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Eylül 17, 2014, 12:31:27 »
Araştırma konusunda bir çok arkadaşla hemfikirim. 60 bin tl az para değil çok iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak lazım ki sonradan pişmanlıklar olmasın son pişmanlık fayda etmez. Ben aracımı almadan 1 yıl araştırdım kendi sınıfındaki araçlarla mukayese ettim 3 kez test sürüşü yaptım ve 4-5 bayiyi fiyat konusunda birbirine çarpıştırdım kampanyalı fiyatınında çok altında bir değere satın aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 17, 2014, 12:38:50 »
Araştırma konusunda bir çok arkadaşla hemfikirim. 60 bin tl az para değil çok iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak lazım ki sonradan pişmanlıklar olmasın son pişmanlık fayda etmez. Ben aracımı almadan 1 yıl araştırdım kendi sınıfındaki araçlarla mukayese ettim 3 kez test sürüşü yaptım ve 4-5 bayiyi fiyat konusunda birbirine çarpıştırdım kampanyalı fiyatınında çok altında bir değere satın aldım.

Evet, alacağınız araca karar vermek önemli ilk etapta. Sonra da bayiler arası fiyat araştırması yapmak lazım, satış kotalarına göre bazı bayilerde iyi indirim alma şansı doğuyor. Bilinçli hareket edince maksimum faydayı bir şekilde sağlarsınız.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 17, 2014, 14:40:25 »
milletin yalnış kararı bizi geriyo. alıp eve gelmeden incele kardeşim ozaman ? paran çoksa başka al.

bak burada kaç modeline biniyoruz , kelle koltukta. bide böyle düşün. sen gidip almışsın işte arabayı. alabilmişsin yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 17, 2014, 15:33:10 »
Zaten bir araba makyajlanmadan alınmaz türkiyede... bu bütün markalarda geçerli. 2. 3. Bantta 1.6d4d yi verirler. Davulumbaz koyarlar. Active değil 1.33 ü bile alınır kullanılır o arabanın . Ses etmeyin. 60 milyara araba yok bu arada

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 15:34:43
milletin yalnış kararı bizi geriyo. alıp eve gelmeden incele kardeşim ozaman ? paran çoksa başka al.

bak burada kaç modeline biniyoruz , kelle koltukta. bide böyle düşün. sen gidip almışsın işte arabayı. alabilmişsin yani.
Getirin bana mazlumu:-)))) atarlanmışsın yine sana bi nöbet yazmak lazım:')))))
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Eylül 17, 2014, 17:06:20 »
araç kusursuz diyen yokki zaten ben bunu anlamıyorum.zamanında bu aracın eksileri olumlu yanları ile ilgili konu açıldı sayfalarca tartışıldı halada o yazı forumda yani.ordada aynı şeyleri yazdık.bilinçsiz araba alınması marka eksikleri o paraya daha neler olabilirdi bunlar niye eksik vs vs bunların hepsini konuştuk yani.ama kalkıp bazı vatandaşlar fanatikmişiz gibi gösterip ters ters yorumlar yapıyorlar olmuyor tartışma doguyor.burda araç hereşyiyle çok iyi demiyoruz zaten.ama alırkende ince eleyip sık dokunması  gerektigini sölüyoruz sadece.ortalıgı kızıştıranlar var iyi olmuyor yani.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 17, 2014, 17:13:37 »
inceleyinde inceleyin kardeşim ben daha hiç araba alırken arka davlumbazı varmı diye bir arabaya bakmadım. hanginiz o süslü ortamda aracın arka davlumbazına baktınız.? hanginizin dikkatini çekti ? hanginize satış temsilcisi söyledi ? ortada bir mağduriyet var. ben elimde 60 bin tl olsa önce gider aracın tüm teknik detayını okurum hangi donanım listesinde aracın davlumbazı yazıyor. varsa örneğini bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Eylül 17, 2014, 17:19:21 »
bu konuda çekiliyorum ben.hatırlatmalardan nasıl çıkarabiliriz acaba konuyu.ikide bir hatırlatılsın gözüm takılsın istemedigin için bilen bir arkadaş cevap verebilir mi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Eylül 17, 2014, 17:35:46 »
inceleyinde inceleyin kardeşim ben daha hiç araba alırken arka davlumbazı varmı diye bir arabaya bakmadım. hanginiz o süslü ortamda aracın arka davlumbazına baktınız.? hanginizin dikkatini çekti ? hanginize satış temsilcisi söyledi ? ortada bir mağduriyet var. ben elimde 60 bin tl olsa önce gider aracın tüm teknik detayını okurum hangi donanım listesinde aracın davlumbazı yazıyor. varsa örneğini bekliyoruz.

Ben baktım Haşmet kardeşim Dacia Dusteri de çok araştırdım ve ne ön nede arkada çamurluklarında davlumbaz yok senin fikirlerine de katılıyorum fakat alacağınız aracı sadece plazada değil her yerde araştırma altına almak gerek kullanıcı yorumları teknik bilgi kronik sorunları ve donanım olarak burada sadece başlığı açan arkadaşı araştırmadan aldığı için eleştirebiliriz ama bazılarının dediği gibi almasaydın sat kurtul veya alabilmişsin yani demekle de olmaz. Bende 3'cü Corollamı sıfır alırken araştırmadan almıştım çünkü markaya ve modele güvenim vardı hiç bir zamanda bir problem ve sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullandım. Toyotadan başka markaya geçmeyi düşündüğümde tabiri caizse kılı kırk yardım düşündüğüm aracı 1 yıl araştırdım. Şimdi beni de tek düşündüren DSG7 ileri kuru kavrama şanzımana sahip olması

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive
« Yanıtla #38 : Eylül 18, 2014, 18:49:33 »
Davlumbazı artık yazmaları lazım donanıma,Auriste Arka stop lambası diye donanım vardı [emoji2][emoji1] 3. Stop lambası değil bildiğiniz arka stop lambası [emoji2]
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Eylül 18, 2014, 18:50:55 »
Davlumbazı artık yazmaları lazım donanıma,Auriste Arka stop lambası diye donanım vardı [emoji2][emoji1] 3. Stop lambası değil bildiğiniz arka stop lambası [emoji2]
Oha desem abartmış olur muyum? [emoji4]