Gönderen Konu: 60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive  (Okunma sayısı 12872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Mehmet Alp
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 71500
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive
« : Eylül 16, 2014, 21:17:22 »
Dünyanın parasını veriyorsun Ayna aydınlatma Torpidoda ışık davlumbaz zayıf ve en önemlisi arabanın Boyası Çok zayıf hemen soyuluyor.Amerika versiyonu Böğle değil ama Yerlide yok neden acaba

Toyota Club Türkiye

60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive
« : Eylül 16, 2014, 21:17:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: 60000 tl veriyorsunCorolla 1.6 Aktive
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2014, 21:21:40 »
Sorum şu:

Aracı anladığım kadarıyla beğenmemişsiniz.

Beğenmediğiniz araca neden 60 bin TL verdiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2014, 21:25:57 »
boyaya lafım yok  ta diğerlerini alırken görmedinizmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2014, 21:30:32 »
Araştırmadan araba almayın bence.Sonra dışarıda gördüğünüz araçlardaki donanımları burda pisman olarak söylemeyin.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2014, 22:09:35 »
Corolla kendini kanıtlamış bir araba türkiye versiyonları biraz zayıf olabilir ancak değerini hakeden bir araç ufak tefek eksikliklere takılmadan aracınızın keyfini çıkarmaya bakın sahsen ben aynen böyle yapıyorum davlumbaza falan takılmadan keyfini sürüyorum aracımın iyiki Corolla almışım iyi akşamlar

Mesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 22:11:09
Dünyanın parasını veriyorsun Ayna aydınlatma Torpidoda ışık davlumbaz zayıf ve en önemlisi arabanın Boyası Çok zayıf hemen soyuluyor.Amerika versiyonu Böğle değil ama Yerlide yok neden acaba
boya soyuluyor derken nasıl soyuluyor pek anlamadım açıkçası biraz açıklarmısınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 16, 2014, 22:26:32 »

değerini hakeden bir araç

Değerden kastiniz fiyatı ise kesinlikle fiyatını hak etmiyor bence.

Gerçi fiyatını hak eden araç kaldı mı ki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 16, 2014, 22:44:36 »
10 bin tl toyota amblem bedeli alıyorlar; efsane ile e12 hatrına. premium almazsanız önünüze clio symbol göstergesi geliyor. neyse ki devir saati var.

bu arada 60 bin tl'ye de ne araçlar var. mazda 3 falan. japon örnek vereyim de ortalık ısınmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 16, 2014, 22:54:29 »
bilmem...
neden acaba..?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 16, 2014, 23:43:59 »
araçların normal  fiyatı bu degil onu göz önünde bulunduruyorsunuz degil mi.devletin aldıgı vergiyi çıkarıpda malın kendi fiytına bakıp ölede degerlendirsek mantıklı degilmi.
hoş birde hep aynı şeyleri konuşuyoruz bu aracı aynı bu sebeplerle gene konuşmuştuk iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak lazım okadar parayı verirken iyice oturup düşünmek lazım incigine boncuguna kadar bakmak lazım diye.ama ben genede begeniyorum son çıkanıda.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Mehmet Alp
  • Kilometre: 71500
  • 3 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 16, 2014, 23:47:54 »
Bayide bakıyorsun güzel içi ferah lpg uyumlu teste çıkıyorsun iyi Ama Aldıktan sonra ince ayrıntılar göze çarpıyor.Diyorsun niye böğle Ama Yeni modellerde değişir sanırım bunlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Eylül 16, 2014, 23:52:15 »
o zamanda aynı şeyi sölemiştim bu konuda tek tavsiyem 60000-80000 hatta bunları geçtim 10000-5000tl bile olsa aldıgımız araçları incigine boncuguna kadar bakalım soralım bunaltalım gerekirse.çünkü bu paraları tırnagımızla kazanıyoruz.marka yanılgısına düşmiyelim.günümüz piyasasında gittikçe satış odaklı ve küçük önemli püf noktalar gözden kaçırılmaya çalışıyor bunlara gelmiyelim.ama genede güzel araç.güle güle kullanın.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 16, 2014, 23:55:03 »
Bayiden araba beğenmek çok hatalı, bayinin içinde gürültülü bir ortam oluşturulmuştur,buda kişinin zihnini yorarak mantıklı düşünmesini engeller. Geçen gün yeni yarise bakmaya uğradım ,kulağımda rahatsızlık vardı o gün, arka fondaki fazla sesler çınlama yapıyordu. Bayiye gittim kulağımın içinde kilise ayini yapılıyor ,çın çın çın. Bu niye oldu diye düşünürken bi köşede bi müzik sesi aldım etrafı inceledim ve gidip dinledim sürekli belli bi tonda müzik çalıyor, buda insanları etkiliyor. Kendimiz internetten baksak bu bilgilere ulaşabilirdik ,sadece Toyota için değil hangi marka model düşünüyorsak hepsinin yorumu vardır. Ama bunlar kişisel yorumlar,subjektij. Mesela o cam düğmeleri ışıksız all auto değil, biz memnunuz. Niye mi? Önceden bütün camlarda düğme yoktu ki aracımızda. Aynalar otomatik katlanmıyormuş, önceki aracımızda katlanmıyordu bile,el ile katlanmıyordu cidden. Bunda düğmeye basın hoopp kapandı :) aldığınız araca odaklanın etrafa bakmayın , yoksa onu sevemezsiniz :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Eylül 16, 2014, 23:55:27 »
araçların normal  fiyatı bu degil onu göz önünde bulunduruyorsunuz degil mi.devletin aldıgı vergiyi çıkarıpda malın kendi fiytına bakıp ölede degerlendirsek mantıklı degilmi.
hoş birde hep aynı şeyleri konuşuyoruz bu aracı aynı bu sebeplerle gene konuşmuştuk iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak lazım okadar parayı verirken iyice oturup düşünmek lazım incigine boncuguna kadar bakmak lazım diye.ama ben genede begeniyorum son çıkanıda.

vergi her araçtan belirli motor hacmi sınıfı için aynı alınmıyor mu ? o zaman son fiyat açısından değerlendirmekte bir sakınca görmüyorum. yıllar önce bir golf ile aynı özelliklerdeki corolla arasında muazzam fiyat farkı vardı. corolla auris'e dönüştü. eskiden kalite ve tasarım olarak birbirine yakın araçlar arasında şimdi bence uçurum var. golf ile auris'i yan yana koyduğunuzda auris çok ucuz duruyor, özellikle içeriden. buna rağmen fiyatların birbirine yakın olması burada toyota'nın artık kendinden emin olduğunu ve bir şekilde araçları satacağını düşündüğünü gösterir.

dip not: lütfen dsg'li vw binek araç fiyat listesi paylaşmayalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 17, 2014, 00:00:36 »
vergi her araçtan belirli motor hacmi sınıfı için aynı alınmıyor mu ? o zaman son fiyat açısından değerlendirmekte bir sakınca görmüyorum. yıllar önce bir golf ile aynı özelliklerdeki corolla arasında muazzam fiyat farkı vardı. corolla auris'e dönüştü. eskiden kalite ve tasarım olarak birbirine yakın araçlar arasında şimdi bence uçurum var. golf ile auris'i yan yana koyduğunuzda auris çok ucuz duruyor, özellikle içeriden. buna rağmen fiyatların birbirine yakın olması burada toyota'nın artık kendinden emin olduğunu ve bir şekilde araçları satacağını düşündüğünü gösterir.

dip not: lütfen dsg'li vw binek araç fiyat listesi paylaşmayalım.
ben vergi olayını birtek toyota için demedim zaten tüm arabalar için böle düşünmek lazım diye dedim.sonuçta aracın asıl degeri ortaya çıkacak digeri devlet payı diye.hep genelde bu karşılaştırmalar yapılıyor ama biri alman mantıgı digeri japon mantıgı mantık strateji üretim vs vs herşeyleri tamamen farklı.eger benzer olsalardı zaten bir japon veya sadece bir alman derdik.ve bu seferde onun özentisi diye eleştirirdik.aracın eksikleri oldugunu forumda bilmeyen yok zaten.konuları hep paylaşıldı.ama buna ragmende güzel bir araç.şuan her marka kendinden emin.wv grubuda kendinden emin ve o da düşürdü kaliteyi.seat sokada ona yaklaştı bile.bu sektör oldukça tehlikeli bir sektör haline geldi iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak gerekiyor zaten bunu söledim.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Eylül 17, 2014, 00:09:45 »
o zaman bizden bu vergileri haraç kesenler utansın diyelim; utanacak yüzleri yok ama yüzlerini çevirdikleri uyansa kâfi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 17, 2014, 00:12:14 »
o zaman bizden bu vergileri haraç kesenler utansın diyelim; utanacak yüzleri yok ama yüzlerini çevirdikleri uyansa kâfi.

aynen öle.onu ben veya çocugum torunum vs görmez sanmıyorum ama. umarım firmalarda tümüde utanır bir gün aynı zamanda.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 17, 2014, 00:53:30 »
Almasaydin...
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Eylül 17, 2014, 00:56:50 »
bişey demiyorum. gecenin bir yarısı burnumdan solutmayı başardın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 17, 2014, 09:43:49 »
Arkadaşlar araç fiyatlarının yüksekliği biraz da vergi sistemimizle alakalı. Daha az donanımlı araçlara maalesef daha fazla para veriyoruz. Toyota ve Vw ülkemizde kendisini kanıtlamış ve belirli bir alıcı olan firmalar. Satış sorunları olmadığı için istedikleri gibi oynama yapabiliyorlar. Aynı fiyatlara başka markalarda çok daha donanımlı araçlar almak mümkün. Ama o zaman da şurası kötü, burası kötü, motoru zayıf dememek lazım. Gülü seven dikenine katlanır misali.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 17, 2014, 10:14:40 »
Kimse çıkıp da toyota'nın fiyat politikası yüzünden markaya sallamaya kalkmasın. Şunu kabul edelim devletin vergi sistemi berbat bütün markalarda fiyatlar yüksek ucuz araç satıyor diyebileceğimiz marka varmı türkiyede yok. en çokda vergilerle birlikte bizleri kazıklayan marka wvdir bence bir nevi bende sallıyor gibi gözükebilirim ama toyotayı gören eleştiren birazda diğerlerine baksın yahu wv jetta full dizele 90 bin istiyorsa toyotanında corolla full dizele 80 bin istemesi gibi doğal bir rakam yok bu şartlarda. makyajlı jettanın fiyatlarını paylaştım 90'a dayanmış full dizell modeli şaka gibi yeni passatında fiyatlarıda açıklanmadan jettanın fiyatlarına bakılarak tahmin edilebilir yine fiyatını haketmeyen araçları yılda 10bin kişiye satacaklar aynı diğer markalarda yapılanlar gibi üstelik alırsan al almazsan kapı orda bakışları içersinde  :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY