0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dünyanın parasını veriyorsun Ayna aydınlatma Torpidoda ışık davlumbaz zayıf ve en önemlisi arabanın Boyası Çok zayıf hemen soyuluyor.Amerika versiyonu Böğle değil ama Yerlide yok neden acaba
değerini hakeden bir araç
araçların normal fiyatı bu degil onu göz önünde bulunduruyorsunuz degil mi.devletin aldıgı vergiyi çıkarıpda malın kendi fiytına bakıp ölede degerlendirsek mantıklı degilmi.hoş birde hep aynı şeyleri konuşuyoruz bu aracı aynı bu sebeplerle gene konuşmuştuk iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak lazım okadar parayı verirken iyice oturup düşünmek lazım incigine boncuguna kadar bakmak lazım diye.ama ben genede begeniyorum son çıkanıda.
vergi her araçtan belirli motor hacmi sınıfı için aynı alınmıyor mu ? o zaman son fiyat açısından değerlendirmekte bir sakınca görmüyorum. yıllar önce bir golf ile aynı özelliklerdeki corolla arasında muazzam fiyat farkı vardı. corolla auris'e dönüştü. eskiden kalite ve tasarım olarak birbirine yakın araçlar arasında şimdi bence uçurum var. golf ile auris'i yan yana koyduğunuzda auris çok ucuz duruyor, özellikle içeriden. buna rağmen fiyatların birbirine yakın olması burada toyota'nın artık kendinden emin olduğunu ve bir şekilde araçları satacağını düşündüğünü gösterir. dip not: lütfen dsg'li vw binek araç fiyat listesi paylaşmayalım.
o zaman bizden bu vergileri haraç kesenler utansın diyelim; utanacak yüzleri yok ama yüzlerini çevirdikleri uyansa kâfi.