0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adım adım gidelim arkadaşlar. Çok fazla dallanmasın konu bu noktadan sonra. Sürekli en başa dönmeyelim. Bu yüzden baz modeli içine alacak ve onun üstünde işi nihayetlendireceğimiz bir yolda gitmeye çalışalım. Siyahı çoğunluk teyit etti. Diğeri renk beyaz mı, gri mi olsun? Türk Bayrağı sol kol, TCT sağ kolda olabilir, sizce?Sırtta, iki omuz arası Toyotaclubtr, stickerdaki gibi. Önde, solda Toyota. İlerletici yorumlar ile lıgoların bulubacakları yerleri hep beraber netleştirelim arkadaşlar. Ali, iş sana düşüyor biraz da sanırım. Yorumlara da göre iyi ve uygun bir şey çıkaracağından eminim. Bu arada hazır ürün fiyatlarına da bakmak lazım bir taraftan. Yarın imkan bulursam kontrol ederim.
Eğer o hazır tshirtü yine bulabilirsek çok kolay olacak o zaman iş, sadece Ali, Mehmet ve diğer olası arkadaşların tasarımlarını bekleyeceğiz. Onda zaten Toyota, Trd vs hazır. Bizim diğerler logolar için fiyat almamız kalacak. Yalnız hazır tshirtün hangi renkleri var ona da bakmak lazım.Şimdi hedef daha fazla üyeyi haberdar etmek.
Sonuca doğru yaklaşan t-shirt modeli bence gayet hoş.ancak ben de, Ogün kardeşim gibi sağ tarafa TRD logosunun koyulması taraftarıyım
1) Ali Katma2) Ogün Cetinkaya3) Yüksel Işık 4) Onur Turan5) Mehmet Öztürk6) Ayberk Çetin7) Eren Acar8) Onur Güney9) Kadir Güneş10)İlke Arslan11)Hasan Hüseyin Özgür12)Yaşar Akgün13)Ender Eruysal14)Okay Okşitgüncellemeye devam.isteyenler adını yazarak devametsin arkadaşlar listeye